muris midzic ubija svaku tekmu bolje jedan od najboljih igraca na terenuirfo je napisao/la:Zna li ko kako igraju nasi po ovim posudbama?
Ove moderne kafane dje puse ove snjure moj brate.. Ja nedavno u haciendi, srijeda navece tamburasi, kad sto do mog, Sesar iz Sirokog.. Doslo mi je da ga izljubim, hvala Bogu pa ima jos normalnih igraca u ovoj drzavi..Plava Porodica je napisao/la:Po kakvim to kafanama oni izlaze,nijednog nigdje nisam upratio,a kafana mi je mjesto prebivališta![]()
I nadam se da ne duvaju ono crijevo,bolje da gandžu rokaju ili cugaju ko sav normalan svijet
Trebamo svi kamen u cipelu staviti.storm_raider je napisao/la:Pratite zvanicnu u toku dana. bumic.
ima... ,nepuna, dva mjeseca ,ja bos hodamPlavi orkestar je napisao/la:Trebamo svi kamen u cipelu staviti.storm_raider je napisao/la:Pratite zvanicnu u toku dana. bumic.
Al' moraš po kamenju,da malo zulja.HanibalTM je napisao/la:ima... ,nepuna, dva mjeseca ,ja bos hodamPlavi orkestar je napisao/la:Trebamo svi kamen u cipelu staviti.storm_raider je napisao/la:Pratite zvanicnu u toku dana. bumic.
Ma to on to nama tepa od dragostiLARSSON je napisao/la:eba nam storm od do, najavi bumic, dobro nije bum, znači jedino neki mali transferic
posudbaLARSSON je napisao/la:eba nam storm od do, najavi bumic, dobro nije bum, znači jedino neki mali transferic
Dovest ga na posudbu ako ništa da pokaže ovim našim gdje treba ićiMinjore je napisao/la:Ove moderne kafane dje puse ove snjure moj brate.. Ja nedavno u haciendi, srijeda navece tamburasi, kad sto do mog, Sesar iz Sirokog.. Doslo mi je da ga izljubim, hvala Bogu pa ima jos normalnih igraca u ovoj drzavi..Plava Porodica je napisao/la:Po kakvim to kafanama oni izlaze,nijednog nigdje nisam upratio,a kafana mi je mjesto prebivališta![]()
I nadam se da ne duvaju ono crijevo,bolje da gandžu rokaju ili cugaju ko sav normalan svijet
Kod nas svaki dan terorizam.Lakše malo upravo.LARSSON je napisao/la:Larsson Bog kompjutera i tehnologije.LARSSON je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Pratite zvanicnu u toku dana. bumic.