Uzeli ih lopatom...

Maaa kmeeee kmeee, hahaha joj jes mi drago!! Pa oni nikada da se nauce! NE QURCITE SE MALEZIJCI!! Uvjek vam se to po glavu obije hahaha.
"Složio bih s kolegom Musemićem da utakmica nije bila loša s obzirom na uslove. Na ovakvim utakmicama presudan je voljni momenat, a mi smo u tom segmentu bili 100 postotni. Mislim da smo se mi u ovom meču svih 90 minuta sve pitali i zasluženo smo upisali pobjed. Čestitam svim akterima današnje utakmice, a mi se okrećemo sljedećim utakmicama i pokušat ćemo se što prije oporaviti", rekao je Adžem te dodao da su njegovu ekipu dodatno motivisale izjave pojedinih igrača Sarajeva:
"Moram istaći da su nas dodatno motivisale izjave nekih igrača koje nisu bile na mjesto. Ne znam zašto nas ljudi još uvijek podcjenjuju, a mi sve više i više počinjemo igrati onako kako ja želim. Što se tiče Harisa Hajdarevića, on je već igrač i to je ono što nas raduje sve u klubu. Žao mi je što se Šabanadžović razbolio prije dva dana jer bi sigurno dobio minutažu, a pored njih, još će neki igrači dobiti priliku u skorije vrijeme", završio je trener Željezničara.