De izbrisi ova dva suvisna posta. Konekcija me nesto zezala. Hvala!storm_raider je napisao/la:Siroki - gospodski!
Hvala sportskim prijateljima.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
De izbrisi ova dva suvisna posta. Konekcija me nesto zezala. Hvala!storm_raider je napisao/la:Siroki - gospodski!
Hvala sportskim prijateljima.
Preko zapada valjda, ako sam i ja dobro skontaoLeon_Professional je napisao/la: ↑pon nov 27, 2017 11:57 amOdakle se ulazi na istok, nisam upratio?
Sa zapada, logicnoLeon_Professional je napisao/la: ↑pon nov 27, 2017 11:57 amOdakle se ulazi na istok, nisam upratio?
Ako i napravi, ukinut ce Telecom. Najlaksi nacin je uplata na Moja webTV, moze i preko mobitela. Za ovo sve ostalo ne mogu garantovati hoce li raditi streamovi i kako, pogotovo ne mogu za YT.ponosannavas je napisao/la: ↑pon nov 27, 2017 12:06 pmHoće li ko napraviti kakav stream na youtube, za nas što smo na poslu, da možemo preko telefona bar ponekad zraknuti tekmu. Izivinjavam se ako je bilo ranije. Nemam vremena tražiti
http://koprenosi.com/stream/?p=1851ponosannavas je napisao/la: ↑pon nov 27, 2017 12:06 pmHoće li ko napraviti kakav stream na youtube, za nas što smo na poslu, da možemo preko telefona bar ponekad zraknuti tekmu. Izivinjavam se ako je bilo ranije. Nemam vremena tražiti
Stvarno ne volim da se ponavljam,ali kad neko stavlja glavu u pijesak ko noj i jos napada zbog OPRAVDANIH jucerasnjih kritika(nakon toga je uradjeno dosta dobrih stvari od strane kluba),onda se mora neke stvari moraju ponoviti....Timscho je napisao/la: ↑pon nov 27, 2017 11:27 amKakva bruka? Sta je bruka? Jel to sto su se postovale upute delegata i sudija, sto nema svrhe cistiti snijeg kad ne prestaje padati. Jel bruka sto Savez nie osigurao lopte? Nisu najlone postavili preko sedam dunuma... Dajte ljudi vise prestanite kritikovati samo da bi nesto kritikovali. Ima li smisla ta kritika? Ili samo ponavljamo zlurade komentare koje negdje procitamo?
Nikakva bruka nije bila juce od strane FK Zeljeznicar. Poceo padati jak snijeg pred pocetak utakmice i delegacija Saveza odlucila da se pod takvim uslovima utakmica ne moze odigrati. Kraj price!
Slabo pravo.Pompey je napisao/la:Kakva je situacija na tribinama, ima li navijaca?
Vidi nam Kokota brata
Spoiler: