Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Veteran1965
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned nov 26, 2017 9:42 pm

Napomenu neko...ne puštati u zdenku bez karte ni pod razno. Ko im yebe mater. Za JUG se i može progledati kroz prste....
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Rambo_Amadeus
Kontakt:

ned nov 26, 2017 9:42 pm

Kad je sutra prodaja ulaznica ?
kad odgodiše bi mi žao PP i uzaludnog truda haha

Poslano sa mog PSP5307DUO koristeći Tapatalk

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

shzna
Kontakt:

ned nov 26, 2017 9:48 pm

Ako se bude igralo, sutra pobjeda, slavio Arsenal.
1987

AsharaK
Administrator
Kontakt:

**** vas PP, ko da je neki coek :D
Željezničar ante portas !

AsharaK
Administrator
Kontakt:

shzna je napisao/la:
To je to brate :D
Željezničar ante portas !

storm_raider
Kontakt:

ned nov 26, 2017 9:49 pm

PratimsamoPlave je napisao/la:
ned nov 26, 2017 9:40 pm
Za danasnju posjetu i Manijake moze prigovoriti samo onaj ko je dobro bezobrazan ili nije bio.Kartoni,nist se nije moglo uraditi steta truda onih momaka i neko nesto nadje prigovarati a pogotovo za posjetu .
Ponosan sam na sve momke na jugu, dosli smo svi iz istog razloga da pomognemo Zelji . Zna li smo svi da cemo kisnuti bar tri sata , rizikovali smo zdravljem. Zato prije svega malo postovanja prema njima , kao i prema onima na nasem sjeveru i istoku .
Jako sam pozitivnom iznenadjen brojkom. Bravo!!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

shzna
Kontakt:

ned nov 26, 2017 9:52 pm

AsharaK je napisao/la:
shzna je napisao/la:
To je to brate :D
Halali za neodgovorene poruke, zajebava me Mess trenutno, a danas ne stigoh odgovoriti bile mi mokre ruke pa se sve pojebalo. :lol:
1987

Plavi orkestar
Kontakt:

ned nov 26, 2017 9:53 pm

Sto se Zelje tice procitam ovaj forum i ponekad zvanicnu i ništa drugo i stvarno covjeku bude teško šta se sve piše.Trebalo bi biti da to pišu naši ljudi i onda ne kontam kako bolan mozeš na svog na pravdi Boga.Dok se hapalo i klub dovodio do propasti šutilo se a sad udari po ljudima u klubu jer su oni krivi što je onakav snijeg poceo padati sat prije tekme.Moze reci ko šta hoce ali ovo nisu cista posla.Ide ovo predaleko,mora se ovome stati u kraj ili odosmo u pm.Odrazava se ovo i na klub i na navijace a samim tim i na posjetu.Navijac moze biti nezadovoljan prikazanom igrom,rezultatom,stanjem na tabeli ali biti nezadovoljan svim i svacim i traziti samo krivce u ljudima koji rade u klubu i javno im pisati onakve stvari je stvarno prešlo sve granice.Treba prvo cjeniti njihov sav rad i trud i biti zahvalan na tome.Ja kao neko ko je cjeli zivot uz Zelju prvi bih bio za kritiku da vidim da ti ljudi nanose štetu Zelji ali ne nanose,bore se,pokušavaju pa i u tome bude ponekad i poneka greška ali sve iz dobrih namjera i ja sam im zahvalan na tome a vjerujem i mnogi drugi i neka ih neobeshrabri pisanje pojedinih i neka nastave zapoceto jer ce to biti najveci udarac dušmanima.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

shzna
Kontakt:

ned nov 26, 2017 9:53 pm

AsharaK je napisao/la:
**** vas PP, ko da je neki coek :D
Neki nikako da skontaju da njemu zena ne da zapravo, a on spominje taj neki imaginaran posao. :kafa:
1987

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned nov 26, 2017 9:57 pm

exbabilon je napisao/la:I ova "situacija" danas je pokazala koliko je bitna infrastruktura.
Za igru, za posjetu, za navijace... Konkretno, Belgija i ovo danas moraju biti dovoljan alarm da se teren mora rekonstruisati čim prije, po cijenu nekih drugih infrastrukturnih projekata. Klima nam je takva da mozemo imati problema sa vrucinama i snijegom unutar 3 mjeseca. Reflektore imamo pa se u augustu moze igrati navece, teren nam treba da bi u novembru igrali bilo kako. Danas se vidjelo i koliko je vazno natkriti preostale tribine. Istok kao najbolja tribina na stadionu je zjapila prazna skoro, a navijacki smek na jugu i proslava su propali također. Najteže je unaprijediti infrastrukturu definitivno, ali je dugorocno najvaznije i najisplativije.

Mnoge prijasnje uprave su zatvarale oci pred ovim problemima, sad su tu ljudi koji idu u susret problemu i koji ce nadam se uskoro napraviti sve sto je potrebno da Grbavica sija u punom sjaju i u augustu i u decembru.
Tacno tako, ali i tada ce se desiti da viša sila "odgodi" tekmu, kao sto je odgodi Barci, Galati, Laziu, Sampdoriji ili repr Hrvatske...

Samo su se neki nasi navijaci popitarili i misle da su pokupili svu pamet svijeta.

Milion puta sam napisao...prvo Kavez, pa krov na Istoku, pa Jug sa krovom i tek onda teren.

Bukvalno je kisa-susnjezica prerasla u mecavu dok su se igraci zagrijavali. I za tako kratko vrijeme mozes osposobiti nazor teren, a utakmica bi se prekinula u 10. minuti, jer je bijelo govno padalo.

Prekine se utakmica reprezentacije zbog kise (Cro Kosovo)...odgodi se utkmica LP zbog 2 cm snijega (neprekidno padao -Galata Juve), a da se ne odgodi kod nas.

Ali se samo kod nas zbog kijameta pravi drama. Snijeg se cisti kad prestane padati i nikako drugacije, a narocito ako se radi o bljuzgavici.

Ali su tamo neki pametnjakovici nasli da pljuju po Zelji...

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

cala
Kontakt:

ned nov 26, 2017 9:59 pm

Zao mi je truda i para ulozenih od strane grupe za koreo, za ostalo mi puca neka stvar.

bogi
Kontakt:

ned nov 26, 2017 10:08 pm

ZELJEZNICAR JEB.E sarajevo.
MANIJACI JE.BU horde zlaa!
SUTRA SVI U 13:00
JE.BI MALO sarajvoooooo
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

kvalitet
Kontakt:

ned nov 26, 2017 10:13 pm

Samo jedna stvar da se spomene. Istina je da vremenske neprilike svugdje u svijetu mogu odložiti utakmicu. I to se dešavalo. Ali klub je DUŽAN da uradi sve što je u njegovoj moći da osposobi teren za meč. Nekad se to može, a nekad ne. Da li je moglo danas, ne znam. Samo znam da nismo poduzeli sve što je u našoj moći. Uz mnoštvo amaterskih radnji i generalno nespremnosti. Eh, u tome je problem i zato nas ismijavaju.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Elegant
Kontakt:

ned nov 26, 2017 10:24 pm

Sutra ujutro ce krenuti sa ciscenjem, nije problem skloniti snijeg ali ono sto ce tokom noci i jutra od silne vode da ostane ce biti katastrofa.
Sve i da ne bude padavina tokom dana sutra, opet ce takmicarska komisija da donese konacan sud.

Ja mislim da ce biti njiva gora nego na utakmici reprezentacije protiv Belgije ali ce se igrati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

blueheart
Kontakt:

ned nov 26, 2017 10:28 pm

Zao mi svakog našeg momka koji je pokisao po onakvoj hladnoći. Nisam bio danas nakon dugo vremena na Grbavici i neću vjerovatno do proljeća ali zaista smo u ne zavidnom položaju na svom stadionu pogotovo kada igramo neku utakmicu gdje dolaze gosti.
Svaka navijačka grupa koja dodje jednom u toku godine na Grbavicu to im je najgospodskija utakmica u sezoni, posebno ako je kiša. niti jedan stadion nema pokriveno mjesto za goste al eto bitno se ismijavati zbog bojenja lopti....

Od onih 7 obojenih da je jedno 2- 3 zabiti na mjesto
DRZAVA ZELJO

salle86
Kontakt:

ned nov 26, 2017 10:31 pm

Krov na istok, teren, jug..
Tako bih ja. Nije što imam godišnju istok hhhh
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

damirfile
Kontakt:

ned nov 26, 2017 10:32 pm

Pobjeda briše sve što je danas bilo ali.... Mene brine kako će to uticati na ekipu pred bitniju utakmicu u širokom. Tako se blizu trofeja u kupu.

staaarinavijac
Kontakt:

ned nov 26, 2017 10:35 pm

Danas još jedno podsjećanje u kakvoj trenutnoj mizeriji i tugi je naše društvo ...
od tzv. fudbalskog saveza (kojem telekom diktira satnicu takmičenja , ali i nemuštih klubova koji neshvatljivo neće da se organizuju u udruženje premijerligaša da mogu štiti svoje interese ) , preko neozbiljne organizacije utakmice od strane našeg kluba ( koji sad nudi samo besplatan ulaz za revanš četvrt-finala Kupa , a RED je da se da izbor navijačima da odluče da dobiju novac nazad ili da idu na pomenuto četvrt-finale - ako eventualno ne budu imali obaveza jer je takođe radni dan), pa do MUP-ovih "procedura" prije, u toku i poslije utakmice ... žalosno i tužno ...
Da li se može biti siguran da će klub izvući potrebne pouke za ubuduće ? ... Nisam siguran ...
Što bi neki rekli - šuti , živa glava ...

Leon_Professional
Kontakt:

ned nov 26, 2017 10:41 pm

ChWilla je napisao/la:
ned nov 26, 2017 9:18 pm
oj šta u španiji ne priznaše kao gol... :rofl:
Zbog Katalonje sve :kafa:

damirfile
Kontakt:

ned nov 26, 2017 10:42 pm

staaarinavijac je napisao/la:
ned nov 26, 2017 10:35 pm
Danas još jedno podsjećanje u kakvoj trenutnoj mizeriji i tugi je naše društvo ...
od tzv. fudbalskog saveza (kojem telekom diktira satnicu takmičenja , ali i nemuštih klubova koji neshvatljivo neće da se organizuju u udruženje premijerligaša da mogu štiti svoje interese ) , preko neozbiljne organizacije utakmice od strane našeg kluba ( koji sad nudi samo besplatan ulaz za revanš četvrt-finala Kupa , a RED je da se da izbor navijačima da odluče da dobiju novac nazad ili da idu na pomenuto četvrt-finale - ako eventualno ne budu imali obaveza jer je takođe radni dan), pa do MUP-ovih "procedura" prije, u toku i poslije utakmice ... žalosno i tužno ...
Da li se može biti siguran da će klub izvući potrebne pouke za ubuduće ? ... Nisam siguran ...
Što bi neki rekli - šuti , živa glava ...
Ako posjedujes ulaznicu gledaš i sutra utakmicu i kup utakmicu. A što bi vraćali novac kada se utakmica igra sutra. Znači ovo za kup je jedna vrsta izvinjenja onima koji sutra ne mogu doći zbog obaveza.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.

Prijava