Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Vortex
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned nov 26, 2017 4:24 pm

Ljudi polako, smirite se šta vam je. Dok su god ova govna u savezu tu bit će ovako ako ne i gore. Znalo se 5-6 dana prije utakmice da je kijamet u nedjelju, jal kiša jal snijeg, pa fakat se tekma mogla odigrat u subotu i još dan državnosti da bude praznik u kompletu. Nadalje, kakva je fora s lopatama i tim ismijavanjem, hajd razumijem anamone, njima je Bog svakako uskratio zdrav razum ali činjenica je da je bilo hiljadu lopata i radnika, isti bi ***** bio, ne bi se mogla odigrati tekma i da je počela , prekinuli bi je kasnije jet bi teren otišao u k.
U onoj staroj državi prvenstvo se prekidalo već dugom polovinom novembra jer zna se kakva je klima ovdje, al jok ove budale iz saveza najzgusnutiji raspored ostave za početak decembra. De malo ohladiti kakva sramota i kurci palci, mi kao klub nešto još i radimo, za par godina klupski fudbal će se ugasiti jer niko nema uslove za odigravanje kako treba, pa recimo ako ispadne Čelik mi nećemo imati stadiona u cijeloj državi koji se može zvati stadionom. Fakat ne vidim kakva sramota i tako to. Polako ba.

PratimsamoPlave

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned nov 26, 2017 4:25 pm

Ajzea je napisao/la:Nevjerovatno mi je da se utakmica odgodila radi snijega. Da li se to ikada desilo u historiji fudbala?
Ma nema sanse..
Cuj moramo igrati sa sponzorisanim loptama ..
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

struja
Kontakt:

ned nov 26, 2017 4:27 pm

Veteran1965 je napisao/la:
ned nov 26, 2017 4:06 pm
Ljudi ba slušajte malo...trebalo je uzeti par širokih plastičnih lopata za čišćenje snijega. I par ljudi da ih gura ispred sebe i čisti linje hejjj to je sva matematika. Nakon toga očistiš malo po 16-ercu, nađeš crvene trake i oblijepiš golove, pa je li to broblem svega Vam? Ne pročitah da je neko rekao da se pahuljice u letu fataju. Nemojte da idemo iz krajnosti u krajnost. Ne branite danas nikoga, samo će te kontra efekat napraviti.
To sam I ja danas govorio.Desetak ljudi sa lopatama, stvoriti uslove da pocne utakmica a ako bude snijeg padao I dalje prekinuti I zakazati novi termin.

Ajzea
Kontakt:

ned nov 26, 2017 4:28 pm

Trebalo je dvadeset ljudi lopatati snijeg, pa onda odigrati dvadesetak minuta pa opet sacekati da uleti ovih dvadeset da ponovo ociste snijeg te maksimalno spreme teren za odigravanje narednih dvadeset.

PratimsamoPlave

ned nov 26, 2017 4:29 pm

Kad vam se prica poklapa sa pricom onih anamo . Znajte da nesto nije uredu . Toliko o 0:3, loptama, terenima..
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

godrina
Kontakt:

ned nov 26, 2017 4:30 pm

jel moguce da postoji opcija da se igra sutra ?? jel se ikad prije desilo da jedna ekipa igra u ponedeljak i srijedu ??
nemojte racunat boxing day oni nisu normalni :P
bolje da nam kazu 0:3 je donesena odluka mozda izvucemo neke pouke nego da se igra sutra ptvo zbog tog kupa a i ne bi bilo navijaca nikako
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned nov 26, 2017 4:33 pm

Upravo je i Hodža zabio
Željezničar ante portas !

LeBlue
Kontakt:

ned nov 26, 2017 4:35 pm

Brkoo je napisao/la:
ned nov 26, 2017 4:13 pm
LeBlue je napisao/la:
ned nov 26, 2017 3:54 pm
Brkoo je napisao/la:
ned nov 26, 2017 3:48 pm
Najveci krivac za ovo i rak rana naseg fudbala je nas savez. Zbog jebene moje tv utakmica je trebala biti odigrana juce, umjesto danas. Savez se nije potrudio ni lopte crvene da posalje jer je to njihova nadleznost, nego se nas klub morao brukati i lopte farbati. Snijeg je poceo oko 12h da pada, a utakmica pocinje u 13h, svejedno je da li snijeg ciste 2 ili 52 covjeka kad on neprestano pada. Mada tad bi se vjerovatno pokazala neka zelja da se osposobi teren a ovako je ispalo kao da se nismo potrudili, to najvise zamjeram upravi. Teren ce i sutra kad se ocisti biti u katastrofalnom stanju.
100%. Najgore je sto smo mi najvise izgubili sa ovim, igras utakmicu sutra na domacem terenu, a kao da nisi domacin zbog termina utakmice. Ovo je prije svega propust Saveza. Nemoj da dopustimo da se pitari providno igraju sa nama. Kad su oni neku utakmicu organizovali? Naprave WC na Butmiru i slikaju.
Najgore od svega je kad udjes na fb i citas komentare. Nakon tekme sa Borcem bilo 22 komentara, sad preko 130, i kunto i panto se javio da nesto kaze, da pokazu svoju raskosnu pamet, a 95% tih nije ni doslo danas na Grbavicu. Isto kao da se nikad prije nije odgodila neka utakmica. Sta i da je bilo 100 ljudi koji bi cistili snijeg, teren bi i dalje bio u katastrofalnom stanju, a snijeg i dalje konstantno pada. Cim padne jaca kisa ili snijeg nas teren je katastrofalan i nije uslovan za igru, kad je sunce onda je to ok. Za rekonstrukciju terena treba nam minimalno 1 -1,5 miliona KM i onda nece biti problema..
Opet, upravo tako. Mi ovde pisemo skoro pa svaki dan poslije utakmice protiv Belgije da nam treba moderan travnjak da bude prioritet, i da drzavne strukture, sa savezom i uefom trebaju da to podrzaju. Ali nas je mentalitet takav, utakmica protiv Belgije prosla i nikom nista. Samo se zatiska, i opet kad bude potrebno o tome se prica i pljuje.

Pompey
Kontakt:

ned nov 26, 2017 4:35 pm

Leon_Professional je napisao/la:
ned nov 26, 2017 4:19 pm
Pompey je napisao/la:
ned nov 26, 2017 4:04 pm

Aa hajd jebi me i ti, nisam dovoljno izjeban, nije mi do zivota a vjerujem i ostalim koji su pokisli ko levati.
Ma salim se ja malo, ne zamjeri sta. Vjerujem da si popisan, na kraju krajeva ko i vecina navijaca. Komplet Jug, svi oni koji su dosli iz drugih gradova i jos dodatno kisli dva sata....

Jos jednom ponavljam, yebem sve i savezu i mojojtv, sto se ovaj derbi danas igrao, a ne jucer.
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

Grbavica
Kontakt:

ned nov 26, 2017 4:37 pm

Dabogda se ni sutra ne igralo. Dabogda metar napado. Yebo levate treba Siroki dole uzeti pa cemo onda vidjeti .
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Ajzea
Kontakt:

ned nov 26, 2017 4:39 pm

"Daj mi majko sibicu.." a zatim himnu otpjevase.. A nasi aplaudiraju :lol: :lol: :lol:

Leon_Professional
Kontakt:

Husref je realno rekao i to je glavni problem.

Evo kako cujem studenti ce sutra ko moze i hoce cistiti snijeg 40maraka sat vremena ce trebat.
U trosku cemo bit sigurno.

BlueSide
Kontakt:

ned nov 26, 2017 4:40 pm

Vortex je napisao/la:
ned nov 26, 2017 4:24 pm
Ljudi polako, smirite se šta vam je. Dok su god ova govna u savezu tu bit će ovako ako ne i gore. Znalo se 5-6 dana prije utakmice da je kijamet u nedjelju, jal kiša jal snijeg, pa fakat se tekma mogla odigrat u subotu i još dan državnosti da bude praznik u kompletu. Nadalje, kakva je fora s lopatama i tim ismijavanjem, hajd razumijem anamone, njima je Bog svakako uskratio zdrav razum ali činjenica je da je bilo hiljadu lopata i radnika, isti bi ***** bio, ne bi se mogla odigrati tekma i da je počela , prekinuli bi je kasnije jet bi teren otišao u k.
U onoj staroj državi prvenstvo se prekidalo već dugom polovinom novembra jer zna se kakva je klima ovdje, al jok ove budale iz saveza najzgusnutiji raspored ostave za početak decembra. De malo ohladiti kakva sramota i kurci palci, mi kao klub nešto još i radimo, za par godina klupski fudbal će se ugasiti jer niko nema uslove za odigravanje kako treba, pa recimo ako ispadne Čelik mi nećemo imati stadiona u cijeloj državi koji se može zvati stadionom. Fakat ne vidim kakva sramota i tako to. Polako ba.
Ma jedan napise nesto i onda citas 30 postova istih samo ponavljaju...lopata,lopta,bruka itd. Ovdje 10% ljudi ima svoje misljenje ostalo samo orkestrirana pratnja.
Ovo sto si napisao je poenta i na tome se treba zavrsiti prica...ovaj savez i ovo malo lige vodi u propast
" Ako u Želji neces teziti ka izvrsnosti onda ne trebas biti u Želji "
S.M

Kospicar
Kontakt:

ned nov 26, 2017 4:41 pm

Citam komentare na fb, portalima i na forumima pa cak i ovom i zapitam se malo..

Istina je da je bilo propusta u organizaciji, a ovo je Bozije davanje, snijeg poceo padat sat i po pred tekmu, nijedan klub iz BiH ne bi mogao bolje osposobit teren.

Kakvi grijaci pm, ovo je jednostavno “mana” naseg grada, jer svako godisnje doba prodje kroz nas grad, eo vidjeli ste u gabeli vremena, isto ko da igraju na drugom kontinentu. Kod nas su ovolike pauze bas zato sto se ne moze uticat na vremenske neprilike.

Ovo ismijavanje od strane velkoskog i fksarajeva na zvanicnom instagram profilu je jos jadnije od citave organizacije derbia.

Zao mi je Manijaka, koji su pripremili strasnu predstavu za danas, ulozili truda i novca i previse.. ljudi koji su dosli na utakmicu a nisu iz Sarajeva i svih nas koji smo se smrzli al jbg budale smo svakako cim smo dosli. Derbi se gotovo sigurno nije odigrao radi fk sarajeva, tj kapitena koji nije zelio da igra, al hajd..
Ima dosta stvari jos da kazem al dr prilikom
Lp
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Veteran1965
Kontakt:

ned nov 26, 2017 4:41 pm

Ajzea je napisao/la:
"Daj mi majko sibicu.." a zatim himnu otpjevase.. A nasi aplaudiraju :lol: :lol: :lol:
Ma samo 5%. Tretirati ih kao i sve gostujuće navijače. Ulazak u 20-oj minuti, odlazak u 80-oj i vozdra ba. Ko ih yebe, daj Bože da ih moje oči nikada više ne vide!!!
Samo 5% i ni stolice više!!!!

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned nov 26, 2017 4:42 pm

Ajzea je napisao/la:Trebalo je dvadeset ljudi lopatati snijeg, pa onda odigrati dvadesetak minuta pa opet sacekati da uleti ovih dvadeset da ponovo ociste snijeg te maksimalno spreme teren za odigravanje narednih dvadeset.
...a zaduziti Atu Mula slasticara da tokom tekme sve vrijeme crvenom bojom oznacava linije. Cim napravi jedan krug, mora nastaviti jer je pocetak farbanja prekrilo bijelo govno.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Omar500
Moderator
Kontakt:

Leon_Professional je napisao/la:
Husref je realno rekao i to je glavni problem.

Evo kako cujem studenti ce sutra ko moze i hoce cistiti snijeg 40maraka sat vremena ce trebat.
U trosku cemo bit sigurno.
To je to.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Plava Porodica
Kontakt:

Ama upravo je to poenta.
Nama je bitnija srijeda 10. puta od 3.boda sa derbija, jakog mi derbija u pičku materinu. 3.boda možeš ispraviti u narednih 15.kola, srijedu ne možeš.
Ako ga ne zabijemo na Pecari možeš se halaliti sa prolazom.
Kunem Vam se Bogom, ako se već kup ne može igrati u četvrtak, ako se derbi ne može pomjeriti za proljeće 7. dana ranije od starta prvenstva, nek pišu 0:3 ko im yebe mater.
Ovako odigramo li sutra, mi u srijedu a ni u subotu realno nemamo šta tražiti na Pecari..
Ili izvesti sutra onu ekipu od srijede sa lokosima.

I najviše čega mi je žao jeste koreografije.. Koje su se pare dale. Koje se vrijeme uložilo..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned nov 26, 2017 4:43 pm

Niste pomislili da je sve ovo sa lopatama, linijama, loptama ....foluska kako bismo odmorniji usli u tekmu Kupa :ganja:
5. - 7. Okt 1992.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.

Prijava