Model1964 je napisao/la:Sada sam pročitao ovo Misimiovićevp pismo. Jasno mi je šta želi. Dali će uspjeti u tome je veliko pitanje. Potrebna mu je puna podrđka i puna kontrola. Kao pravnik mogu tvrditi da je ovo što su planirali u upravi neizvodivo bez neovisne revizije na godišnjem nivou. To znači neovisna reviziska kuća jednom godišnje pregleda poslovanje i legalnost postupanja u svim fazama poslovanja. Izvještaj se objavljuje u cjelosti. Đaba plus u poslovanju ako je narušena legalnost postupanja. Puna podrška je potrbna zbog hahara koji će htjeti minirati sve ovo.
Ako uprava uspije u namjerama onda če to biti kvantni preskok nezapamčen u našoj državi. Ako, nedaj bože, gluho bilo, pu pu pu, zasere po tom pitanju bojim se da nam je budučnost crna. Zato moramo svi biti pametni, umjereni, odgovorni. Ovo je velika kocka koja može da donese puno novog i lijepog. Kažem kocka jer se radnja događa u BIH, da je negdje u evropi onda bi mi bilo normalno. Ovo su svjetski standardi i treba imati muda i probati ih u BIH sprovesti.
Malo mi je konfuzno, uopšteno, ovo oko omladinskog pogona. Na koji način če se popraviti dodatna vrijednost? 3% je jako malo jer 10% je minimum kod pzbiljnih klubova.
Možda ja malo pesimistično pišem jer sam svjedok da smo se opekli nekoliko put, Ko se na vrelo mlijeko opeče i na kiseljak puše
Ovaj naš nije htio da produži ugovor s njima,a potpisao s nama. Zar očekujes da bi i kod nas takav igrač igrao.chile je napisao/la:Ovaj nas novajlija otkako za nas potpisa prikovan za stolicu.
Mozda su prerano to objavili i parafirali.
Sent from my Plavo Sokocalo
LARSSON je napisao/la:Azmir Husić igračima Slobode obećao premije ako eliminišu Želju, Fukarama besplatan ulaz na Grbavicu
Pročitajte više na: http://sport1.ba/azmir-husic-igracima-s ... -grbavicu/" onclick="window.open(this.href);return false;
4 igrača im pred suspenzijom, nek bar dvojica požute i jedan povrijedi caoo liga caoo kupfk1921 je napisao/la:LARSSON je napisao/la:Azmir Husić igračima Slobode obećao premije ako eliminišu Želju, Fukarama besplatan ulaz na Grbavicu
Pročitajte više na: http://sport1.ba/azmir-husic-igracima-s ... -grbavicu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne znam jel Azmir svjestan da ne mogu na oba fronta, kratki su sa klupom...ako izgube kup, vjerujem da ce i titulu, hem igraju sa sirokim pa sa sarajevom. Jedva cekam srijedu vise![]()
![]()
![]()
Ne ali se po meni uranilo s tim potpisom, samo da ne zavrsi na tribinama kao Tomictm8782 je napisao/la:Ovaj naš nije htio da produži ugovor s njima,a potpisao s nama. Zar očekujes da bi i kod nas takav igrač igrao.chile je napisao/la:Ovaj nas novajlija otkako za nas potpisa prikovan za stolicu.
Mozda su prerano to objavili i parafirali.
Sent from my Plavo Sokocalo![]()
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Upravo tako, oni su prilicno rastereceni sutra i ovo sto su napravili je daleko iznad ocekivanja na pocetku sezone. Dok, mi ipak, imamo odredjeni pritisak. Sutra je svojevrsan test i za Edisa i za momke na terenu, a i za nas sve na tribinama. Polako ljudi, sutra se naoruzajte strpljenjem prije svega. Svi se slazemo da je Sloboda stvarno dobra ekipa, ali mislim da nas u 2 utakmice niko ne moze nadigrati.Ajzea je napisao/la:Šta ako nas prođu, a nije da nemaju šanse? Šta ćemo sve mi izgubiti u tom slučaju?
Ne letimo pred rudu, jer u svakom slučaju gube manje od nas.
Nemojte se sutra naoruzavat. Prekosutra.storm_raider je napisao/la:Upravo tako, oni su prilicno rastereceni sutra i ovo sto su napravili je daleko iznad ocekivanja na pocetku sezone. Dok, mi ipak, imamo odredjeni pritisak. Sutra je svojevrsan test i za Edisa i za momke na terenu, a i za nas sve na tribinama. Polako ljudi, sutra se naoruzajte strpljenjem prije svega. Svi se slazemo da je Sloboda stvarno dobra ekipa, ali mislim da nas u 2 utakmice niko ne moze nadigrati.Ajzea je napisao/la:Šta ako nas prođu, a nije da nemaju šanse? Šta ćemo sve mi izgubiti u tom slučaju?
Ne letimo pred rudu, jer u svakom slučaju gube manje od nas.
Već vidim navijanje u dvorani, tu je i mlađahni Čampara, trica za pobjedu... jeza...Republika je napisao/la:KK Spars mijenja ime u Željezničar, nastupat će u dvorani na Grbavici?
Pročitajte više na: http://sport1.ba/kk-spars-mijenja-ime-u ... -grbavici/" onclick="window.open(this.href);return false;