Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon apr 11, 2016 9:33 pm

pravila UEFE idu u tom smjeru da se jednostavno mora tako, u protivnom te neće biti nigdje, igraćeš ovdje sa slavijom i rudarom. svi će morati tako. i sve čekaju bolni rezovi sa kojima smo mi već dobro odmakli i od kojih smo veliki dio već napravili.
gradi željo boli te *****

LARSSONN
Kontakt:

pon apr 11, 2016 9:37 pm

Azmir Husić igračima Slobode obećao premije ako eliminišu Želju, Fukarama besplatan ulaz na Grbavicu

Pročitajte više na: http://sport1.ba/azmir-husic-igracima-s ... -grbavicu/" onclick="window.open(this.href);return false;

storm_raider
Kontakt:

pon apr 11, 2016 9:45 pm

Model1964 je napisao/la:Sada sam pročitao ovo Misimiovićevp pismo :klanjase2: . Jasno mi je šta želi. Dali će uspjeti u tome je veliko pitanje. Potrebna mu je puna podrđka i puna kontrola. Kao pravnik mogu tvrditi da je ovo što su planirali u upravi neizvodivo bez neovisne revizije na godišnjem nivou. To znači neovisna reviziska kuća jednom godišnje pregleda poslovanje i legalnost postupanja u svim fazama poslovanja. Izvještaj se objavljuje u cjelosti. Đaba plus u poslovanju ako je narušena legalnost postupanja. Puna podrška je potrbna zbog hahara koji će htjeti minirati sve ovo.
Ako uprava uspije u namjerama onda če to biti kvantni preskok nezapamčen u našoj državi. Ako, nedaj bože, gluho bilo, pu pu pu :) , zasere po tom pitanju bojim se da nam je budučnost crna. Zato moramo svi biti pametni, umjereni, odgovorni. Ovo je velika kocka koja može da donese puno novog i lijepog. Kažem kocka jer se radnja događa u BIH, da je negdje u evropi onda bi mi bilo normalno. Ovo su svjetski standardi i treba imati muda i probati ih u BIH sprovesti.
Malo mi je konfuzno, uopšteno, ovo oko omladinskog pogona. Na koji način če se popraviti dodatna vrijednost? 3% je jako malo jer 10% je minimum kod pzbiljnih klubova.
Možda ja malo pesimistično pišem jer sam svjedok da smo se opekli nekoliko put, Ko se na vrelo mlijeko opeče i na kiseljak puše :)
:palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon apr 11, 2016 9:47 pm

chile je napisao/la:Ovaj nas novajlija otkako za nas potpisa prikovan za stolicu.
Mozda su prerano to objavili i parafirali.

Sent from my Plavo Sokocalo
Ovaj naš nije htio da produži ugovor s njima,a potpisao s nama. Zar očekujes da bi i kod nas takav igrač igrao. ;)

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

fk1921

pon apr 11, 2016 9:47 pm

LARSSON je napisao/la:Azmir Husić igračima Slobode obećao premije ako eliminišu Želju, Fukarama besplatan ulaz na Grbavicu

Pročitajte više na: http://sport1.ba/azmir-husic-igracima-s ... -grbavicu/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ne znam jel Azmir svjestan da ne mogu na oba fronta, kratki su sa klupom...ako izgube kup, vjerujem da ce i titulu, hem igraju sa sirokim pa sa sarajevom. Jedva cekam srijedu vise :D :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

LARSSONN
Kontakt:

pon apr 11, 2016 9:50 pm

fk1921 je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:Azmir Husić igračima Slobode obećao premije ako eliminišu Želju, Fukarama besplatan ulaz na Grbavicu

Ne znam jel Azmir svjestan da ne mogu na oba fronta, kratki su sa klupom...ako izgube kup, vjerujem da ce i titulu, hem igraju sa sirokim pa sa sarajevom. Jedva cekam srijedu vise :D :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
4 igrača im pred suspenzijom, nek bar dvojica požute i jedan povrijedi caoo liga caoo kup

pozder igrao 7 minuta ;D
Zadnja izmjena: LARSSONN, dana/u pon apr 11, 2016 9:51 pm, ukupno mijenjano 1 put.

chile
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

pon apr 11, 2016 9:50 pm

tm8782 je napisao/la:
chile je napisao/la:Ovaj nas novajlija otkako za nas potpisa prikovan za stolicu.
Mozda su prerano to objavili i parafirali.

Ovaj naš nije htio da produži ugovor s njima,a potpisao s nama. Zar očekujes da bi i kod nas takav igrač igrao. ;)

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ne ali se po meni uranilo s tim potpisom, samo da ne zavrsi na tribinama kao Tomicslika

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Republika
Kontakt:

pon apr 11, 2016 9:52 pm

KK Spars mijenja ime u Željezničar, nastupat će u dvorani na Grbavici?

Pročitajte više na: http://sport1.ba/kk-spars-mijenja-ime-u ... -grbavici/" onclick="window.open(this.href);return false;

Eisenbahner1921
Kontakt:

pon apr 11, 2016 9:53 pm

jedva cekam da se probudim sutra, da mi onako još u bunovnom stanju u cik zore prođe kroz glavu sve što se dešava u mom Želji zadnjih par mjeseci i da s velikim osmijehom krenem u nove bitke. I tako svako jutro iz dana u dan :zeljeznicar1:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Ajzea
Kontakt:

pon apr 11, 2016 9:53 pm

Šta ako nas prođu, a nije da nemaju šanse? Šta ćemo sve mi izgubiti u tom slučaju?
Ne letimo pred rudu, jer u svakom slučaju gube manje od nas. :)

Hurmasica
Kontakt:

pon apr 11, 2016 9:55 pm

Upravo tako, mi ovu utakmicu moramo shvatiti maksimalno ozbiljno. Igra se i revanš, biće tu kalkulacija, taktiziranja tako da i ne očekujem neku golijadu. Kako igrači moraju ozbiljno shvatiti ovu utakmicu, a hoće jer ne sumnjam u Edisa i stručni štab, tako je moramo shvatiti i mi navijači te ispuniti Grbavicu do posljednjeg mjesta i nositi igrače do novog uspjeha.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

storm_raider
Kontakt:

pon apr 11, 2016 9:56 pm

Ajzea je napisao/la:Šta ako nas prođu, a nije da nemaju šanse? Šta ćemo sve mi izgubiti u tom slučaju?
Upravo tako, oni su prilicno rastereceni sutra i ovo sto su napravili je daleko iznad ocekivanja na pocetku sezone. Dok, mi ipak, imamo odredjeni pritisak. Sutra je svojevrsan test i za Edisa i za momke na terenu, a i za nas sve na tribinama. Polako ljudi, sutra se naoruzajte strpljenjem prije svega. Svi se slazemo da je Sloboda stvarno dobra ekipa, ali mislim da nas u 2 utakmice niko ne moze nadigrati.

Hurmasica
Kontakt:

pon apr 11, 2016 9:57 pm

Nije sutra nego prekosutra, nemoj da se moram nervirati ranije :ganja:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Kapiten
Kontakt:

pon apr 11, 2016 9:58 pm

storm_raider je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Šta ako nas prođu, a nije da nemaju šanse? Šta ćemo sve mi izgubiti u tom slučaju?
Upravo tako, oni su prilicno rastereceni sutra i ovo sto su napravili je daleko iznad ocekivanja na pocetku sezone. Dok, mi ipak, imamo odredjeni pritisak. Sutra je svojevrsan test i za Edisa i za momke na terenu, a i za nas sve na tribinama. Polako ljudi, sutra se naoruzajte strpljenjem prije svega. Svi se slazemo da je Sloboda stvarno dobra ekipa, ali mislim da nas u 2 utakmice niko ne moze nadigrati.
Nemojte se sutra naoruzavat. Prekosutra.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

omladina1921zeljina
Kontakt:

pon apr 11, 2016 9:58 pm

Republika je napisao/la:KK Spars mijenja ime u Željezničar, nastupat će u dvorani na Grbavici?

Pročitajte više na: http://sport1.ba/kk-spars-mijenja-ime-u ... -grbavici/" onclick="window.open(this.href);return false;
Već vidim navijanje u dvorani, tu je i mlađahni Čampara, trica za pobjedu... jeza... :mrgreen:
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

storm_raider
Kontakt:

pon apr 11, 2016 10:00 pm

Prekosutra, lapsus calami.

ChWilla
Kontakt:

pon apr 11, 2016 10:00 pm

imaju i oni mnogo za izgubiti. za razliku od nas, evropa im je na terenu skoro 100% sigurna ako dobiju licencu...ali u igri su za dva trofeja. imaju i oni dobar pritisak da uzmu "bar" jedan, na šta nipošto nisu navikli, za šta znaju da im se vjerovatno neće skoro ukazati šansa opet, a prilično lako mogu ostati bez oba. nije ni to lako breme.
gradi željo boli te *****

storm_raider
Kontakt:

pon apr 11, 2016 10:01 pm

Nije lako breme dakako, ali cijenim da ipak mogu biti rasterecniji nego mi. Oni nisu navikli na trofeje, mi jesmo. Samim tim, za pocetak.

Tryg
Kontakt:

pon apr 11, 2016 10:01 pm

Ja ga citam sutra, odma me naka nervoza fata reko kad prije.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Ajzea
Kontakt:

pon apr 11, 2016 10:02 pm

Eh, da mi je bar to breme. Borim se za oba trofeja, Europa mi osigurana, gdje ćeš boljeg pritiska? :)

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava