Sada sam pročitao ovo Misimiovićevp pismo

. Jasno mi je šta želi. Dali će uspjeti u tome je veliko pitanje. Potrebna mu je puna podrđka i puna kontrola. Kao pravnik mogu tvrditi da je ovo što su planirali u upravi neizvodivo bez neovisne revizije na godišnjem nivou. To znači neovisna reviziska kuća jednom godišnje pregleda poslovanje i
legalnost postupanja u svim fazama poslovanja. Izvještaj se objavljuje u cjelosti. Đaba plus u poslovanju ako je narušena legalnost postupanja. Puna podrška je potrbna zbog hahara koji će htjeti minirati sve ovo.
Ako uprava uspije u namjerama onda če to biti kvantni preskok nezapamčen u našoj državi. Ako, nedaj bože, gluho bilo, pu pu pu

, zasere po tom pitanju bojim se da nam je budučnost crna. Zato moramo svi biti pametni, umjereni, odgovorni. Ovo je velika kocka koja može da donese puno novog i lijepog. Kažem kocka jer se radnja događa u BIH, da je negdje u evropi onda bi mi bilo normalno. Ovo su svjetski standardi i treba imati muda i probati ih u BIH sprovesti.
Malo mi je konfuzno, uopšteno, ovo oko omladinskog pogona. Na koji način če se popraviti dodatna vrijednost? 3% je jako malo jer 10% je minimum kod pzbiljnih klubova.
Možda ja malo pesimistično pišem jer sam svjedok da smo se opekli nekoliko put, Ko se na vrelo mlijeko opeče i na kiseljak puše