Veteran1965 je napisao/la: ↑ned nov 19, 2017 4:32 pm
Mi smo ne tako davno protiv ekipa tipa Gošk i Vitez vodili po 2 ili 3 nula do 20 minute...i onda mogu materi zapinjat. Nakon prvog poluvremena molili su "nemoj više". Između ostalih, i Sloboda je znala molit nakon 4-0 na poluvremenu. Opališ im presing od prve minute, i baš kao i ovi danas sahraniš ih, ubiješ im volju za loptom.
Zakon je kada ovisiš o samom sebi. odigraš, ubiješ protivnika i uzmeš trofej. Za razliku od prošle sezone...na žalost...
To je to.
Pricao sam i ja o tome kad je Sarajevo igrao sa Sirokim mislim. Da je na nasoj tekmi vidjeti presing od prve minute i kad im rano zabijes gol, nemaju se sta branit, otvore se i oni a tebi jos lakse da ih natrpas.
Tad su me nalijepili, ta ce Sarajevo, ta ce Husref eto oni nesto. Nek prica ko sta hoce, al oni igraju ovako odmah agresivno i onda na kontre unakaze ekipe.
Kod nas je problem bio jer nismo imali igraca za presing. Ne mogu Zeba i Kajkut to napraviti da se na glavu nasade.
Kad su poceli Vojo i Ramovic onda raspemo Mladost.
Uz sve to, prespora smo ekipa pa nam je i tesko to igrati. Izrazito spora ekipa.
a o mudima ekipe i trenera ne treba djaba pisati.