Za trening danas su montirali one plasticne igrace za zivi zid itdElegant je napisao/la:O kakvo je opremi rijec ?
Star.ChWilla je napisao/la:e ovaj nolito nije loš ali kurtagić mu menadžer...
Ma da ne shvati ko pogresnoAjzea je napisao/la:Sta se pravdas bolan, ukusi su razliciti i o tome se ne raspravlja.MrRiccoli je napisao/la:Iskreno da sam nesto odusevljen dresovima aman i nisam vjerujem da ce bolje izgledati na igracima. Nezz jel ova podloga takav dres ili je uradjeno ovo teget pa onda ovo, ako je takav dres uredu ako je dodana podloga suvisno je isti kao na onim kad su al shiddi stavili sa bijelom podlogom. Odmah da kazem ne pljujem i svaka cast upravi na svemu
Sent from my C5303 using Tapatalk
Primjera radi, meni su fenomenalni posebice zbog ovog detalja.
Kako god jeftinija su varijanta bili..LARS1921 je napisao/la:Mozda izgledaju jeftino, ali nece biti jeftini
Ma kakvi su takvi su, a da su mogli bolji mogli su. Nije mi jasno sto sta god da se radi na dresovima radi se sa ovom nekakvom podlogom jel ti u gongu ne znaju ili sta li ali je uvijek to suvisnobaxuz87 je napisao/la:Kako god jeftinija su varijanta bili..LARS1921 je napisao/la:Mozda izgledaju jeftino, ali nece biti jeftini
Objavi klix, ne znam sta drugi pisu da nisu nesto ,ali meni su predobri, ali svako ima svoje misljenjePlava Porodica je napisao/la:Ko je objavio dresove ne znam,ali su per per perverzija!
Lacio familije mi!