Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Pompey
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub nov 18, 2017 1:40 pm

Leon_Professional je napisao/la:
sub nov 18, 2017 1:02 pm
storm_raider je napisao/la:
sub nov 18, 2017 12:58 pm
sub nov 18, 2017 12:55 pm
To sto je covjek rekao opet nije u rangu s tim sto ti napisa da je bolji od Murinja, al haj.
I to je misljenje, a ne fakt. Uostalom, ni ne treba biti u rangu, karikirao sam.
Znam da jesi :D
Ako cemo realno, nema niko licencu pa onda ne bi trebali ni komentarisati. Al haj, helem nejs, nek nismo izgubili.

Kad ti pitari priznaju da si bolji bio onda fakat jesi, samo ta realizacija je rak rana i u juniorima i u seniorima.

P.S. Mujaric je :kafa:
Pa nije bas da niko ovdje nema licencu, a mozda neko i dobije u nekoj skorijoj buducnosti :kafa:
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

LARSSON
Kontakt:

Plava Porodica je napisao/la:
sub nov 18, 2017 1:39 pm
Dajte titulu Krupi !
Kraj 1:2 :kafa:

LeBlue
Kontakt:

sub nov 18, 2017 1:41 pm

SirAlexFerguson je napisao/la:
sub nov 18, 2017 1:26 pm
Brkoo je napisao/la:
sub nov 18, 2017 1:23 pm
sub nov 18, 2017 1:12 pm
Mislio sam da je zayebancija ovo sto za Omera napisaše, al izgleda nije. Teško nekima sa njihovom glavom.
Momcima reci da cim izadju iz svlacionice zaborave na Sarajevo, da odmore i razmisljaju o Lokomotivi i to je to..Prolaz ako Bog da.
Juniori su igrali bez 4-ce najboljih igraca. Mujagic, Sabanadzovic, Zeric i Hajdarevic. Da su igrala ova 4 igraca bila bi skroz druga prica. Istina je jedino da juniori moraju popraviti realizaciju..
Normalno, ta 4 igrača su već prvotimci, znaci iznad ostatka generacije. Smetaju mi neosnovane kritike pojedinaca. Hajmo još djeci pritisak na leđa natovariti, još su nam oni ostali.
Njihovo je da nauce kretnje, brzu igru, da te stvari usavrše da mogu sutra igrati u prvom timu. A hoce li pobjediti ili nerijeseno biti ili izgubiti nije da me ne interesuje, ali im necu nikad prigovoriti.
Ja nisam nikad kritikovao igrace, tako da to nema bas smisla. Mislim da Sarajevo isto ima nekoliko igraca koji bi mogli igrati ovu utakmicu a nisu. To da su nasi mislima vec na utakmici sa Lokomotivom je validan razlog.

Leon_Professional
Kontakt:

sub nov 18, 2017 1:42 pm

Pa niko im nista nije rekao, a cinjenica je da smo i u Zagrebu i ovdje mogli nabiti protivnika samo tako pa na kraju nam i bod visi.
Mujagic i Zeric mislim da ne mogu vise igrati za juniore.
Hajdarevic i Saban mogu ali ne igraju nasu ligu.
Ovo ne govorim da umanjim uspjeh ili da nesto kritikujem, vec samo ne zelim da se mitomanski prica. Pa realno i u Sarajevu ima onih koji su "provotimci".

Meni je drago sto smo mi i ovako medjusobno pokazali vise od te neke akademije. A ova ekipa je upravo ta ekipa koja igra cijelu sezonu i u ovom mecu nije bila oslabljena kako se prica, a nije ni protivnik bio oslabljen.

Sad malo o PL.
Pratio sam malo Besirovica. Brzi je od svih nasih veznjaka. Ima je u 10 minuta 3 strasne lopte, okrenuta na desnu stranu gdje igrac lose prima loptu i uspori napad, onda dijagonala na lijevu i ubacaj gdje je bila sansa, te opet duga na Sevku koji daje jak for i Markovic kupi loptu.
U ovoj postavci igra bas onog defanzivnog veznog koji ostaje kao osigurac, a dolazi i kupi loptu od stopera.
Sasvim dobro se krece. Ima brzinu.
Ja bi ga rado volio vidjeti umjesto Blagojevica, svjeza. mladja krv nam treba, a uz to i dokazan igrac nase lige.
Bio je nadomak i repke, pa je i Sasa upucen u njegove kvalitete vjerovatno. Samo eto problem je obestecenje. Dao bih nesto, ali sigurno ne mnogo.

Krupa vodi.

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

Ma dobro je to, trebaju se fokusirati na Lokomotivu jer je to od velikog znacaja. Sto se tice lige, samo nek ne gube ove slabije utakmice i stici ce zaostatak. Nije Sarajevo nista jace i to se danas vidilo bar po prilikama, a tek kad pocnu pripreme i elitni krug reprezentacije oni ce usporiti jer im je pola prvog tima u reprezentaciji pa ima sanse ds se zaostatak stigne.

Leon_Professional
Kontakt:

sub nov 18, 2017 1:47 pm

BlwD je napisao/la:
Ma dobro je to, trebaju se fokusirati na Lokomotivu jer je to od velikog znacaja. Sto se tice lige, samo nek ne gube ove slabije utakmice i stici ce zaostatak. Nije Sarajevo nista jace i to se danas vidilo bar po prilikama, a tek kad pocnu pripreme i elitni krug reprezentacije oni ce usporiti jer im je pola prvog tima u reprezentaciji pa ima sanse ds se zaostatak stigne.
Jest da nece odgoditi sve meceve tad kao i prosle godine sto su.

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub nov 18, 2017 1:53 pm

sub nov 18, 2017 1:47 pm
BlwD je napisao/la:
Jest da nece odgoditi sve meceve tad kao i prosle godine sto su.
Ma opet im ne ide u korist. Mogu samo losije odigrati u odnosu kad su u normalnom rasporedu. Bar se nadam da ce tako biti, nama je potreban kontinuitet i u europi ako se mislimo probiti iz okvira nase drzave...

Ipe
Kontakt:

sub nov 18, 2017 2:01 pm

Uspjeli ste ocijeniti trenere bez tri pogledane utakmice. Smiješno. Svaki vikend su utakmice, navratite, ne ujeda teren. Joldić je jedan od najperspektivnijih trenera u Bosni i Hercegovini. Redovno je na edukacijama, iz Zagreba je išao u Nyon. Uskoro će dobiti Pro licencu. Odličan pedagog.

Samo Šabanadžović može igrati za juniore. 99. i 00. godišta imaju pravo nastupa, u UYL imaju i tri 98. godišta.

Haklapuc
Kontakt:

sub nov 18, 2017 2:32 pm

Da li je ovo Zrinjski u krizi koja ustvari i nije kriza?

Sa pola snage se čuvaju za proljeće.

mirzoni1921
Kontakt:

sub nov 18, 2017 2:33 pm

tako je Ipe. Svi sve znaju a 12 gledalaca na tribinama. A ovdje se sve zakljuci iz tekstualnog prenosa.

Baci je Putine i nemoj promasiti

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk

exdomorocki
Kontakt:

sub nov 18, 2017 2:44 pm

Brkoo je napisao/la:
sub nov 18, 2017 1:23 pm
sub nov 18, 2017 1:12 pm
Mislio sam da je zayebancija ovo sto za Omera napisaše, al izgleda nije. Teško nekima sa njihovom glavom.
Momcima reci da cim izadju iz svlacionice zaborave na Sarajevo, da odmore i razmisljaju o Lokomotivi i to je to..Prolaz ako Bog da.
Juniori su igrali bez 4-ce najboljih igraca. Mujagic, Sabanadzovic, Zeric i Hajdarevic. Da su igrala ova 4 igraca bila bi skroz druga prica. Istina je jedino da juniori moraju popraviti realizaciju..

Samo lupaš a ocito pojma nemas.
Samo Šaban ima pravo nastupa za juniore od nabrojane četvorke.YCL ima svoja pravila,a to su trojica 98' godište
> JA IMAM JEDNOG BOGA A NA KLUPI SINA NJEGOVOGA <

LeBlue
Kontakt:

sub nov 18, 2017 2:48 pm

Vrijeme ce pokazati svoje. Sad se isto ima sportski direktor koji je strucan, pouzdan, i zeljan rada, tako da on sigurno zna sta je najbolje za Zeljeznicar.

igla
Kontakt:

sub nov 18, 2017 2:51 pm

Evo dodatnog motiva nama da sutra preteknemo Zrinjski.

Plava Porodica
Kontakt:

sub nov 18, 2017 2:53 pm

LARS1921 je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:
sub nov 18, 2017 1:39 pm
Dajte titulu Krupi !
Kraj 1:2 :kafa:
Budalice..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Elegant
Kontakt:

Zrinjski izgubio, sutra imamo priliku da ih preteknemo !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

SirAlexFerguson
Kontakt:

sub nov 18, 2017 2:55 pm

Elegant je napisao/la:
Zrinjski izgubio, sutra imamo priliku da ih preteknemo !
Sutra se treba dobiti utakmica. Uz sutrašnju pobjedu, pa čak (pu pu pu gluho bilo) i poraza od utrpanih opet smo tu. Sutra je vrlo bitna utakmica i nadam se da će nas obradovati. Sretno momcima koji idu tamo.
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

shzna
Kontakt:

sub nov 18, 2017 2:56 pm

Kiks koji to nije.
1987

Leon_Professional
Kontakt:

sub nov 18, 2017 3:01 pm

Krupa je najpostenija ekipa od ovih manjih klubova.

Sasa, kreni po Besirovica, slobodno :kafa:

A sutra se mora dobiti da bi se ostalo u trci za Sirokim, ipak je Siroki prvi a ne Zrinjski. :D

salle86
Kontakt:

sub nov 18, 2017 3:07 pm

sub nov 18, 2017 3:01 pm
Krupa je najpostenija ekipa od ovih manjih klubova.
prvi u konkurenciji poštenih, odma ispred sarajeva :D
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

ISB87
Kontakt:

sub nov 18, 2017 3:08 pm

Jel neko gledao slobodu skoro? kakav je ovaj todorovic, desni bek a nama tu gori a sumnjam da je skup.
MIRZA RASCIC

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 10 gostiju.

Prijava