sub nov 18, 2017 1:42 pm
Pa niko im nista nije rekao, a cinjenica je da smo i u Zagrebu i ovdje mogli nabiti protivnika samo tako pa na kraju nam i bod visi.
Mujagic i Zeric mislim da ne mogu vise igrati za juniore.
Hajdarevic i Saban mogu ali ne igraju nasu ligu.
Ovo ne govorim da umanjim uspjeh ili da nesto kritikujem, vec samo ne zelim da se mitomanski prica. Pa realno i u Sarajevu ima onih koji su "provotimci".
Meni je drago sto smo mi i ovako medjusobno pokazali vise od te neke akademije. A ova ekipa je upravo ta ekipa koja igra cijelu sezonu i u ovom mecu nije bila oslabljena kako se prica, a nije ni protivnik bio oslabljen.
Sad malo o PL.
Pratio sam malo Besirovica. Brzi je od svih nasih veznjaka. Ima je u 10 minuta 3 strasne lopte, okrenuta na desnu stranu gdje igrac lose prima loptu i uspori napad, onda dijagonala na lijevu i ubacaj gdje je bila sansa, te opet duga na Sevku koji daje jak for i Markovic kupi loptu.
U ovoj postavci igra bas onog defanzivnog veznog koji ostaje kao osigurac, a dolazi i kupi loptu od stopera.
Sasvim dobro se krece. Ima brzinu.
Ja bi ga rado volio vidjeti umjesto Blagojevica, svjeza. mladja krv nam treba, a uz to i dokazan igrac nase lige.
Bio je nadomak i repke, pa je i Sasa upucen u njegove kvalitete vjerovatno. Samo eto problem je obestecenje. Dao bih nesto, ali sigurno ne mnogo.
Krupa vodi.