Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Jaozinho22
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon apr 11, 2016 1:09 pm

SWRA_1921 je napisao/la:Da ponovim pitanje, kome prijeti suspenzija u kupu za uzvrat protiv Slobode i za finalne utakmice?
@jovanmaksimovic kontaktiraj njega on sigurno zna :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Vrag

pon apr 11, 2016 1:21 pm

IvanOsim je napisao/la:@Vrag druze kako ce Jasmin razmisljat svojom glavom i potpisat kad se vise na njeg ne racuna?

Smatram da se ne smijemo odricati kvalitetnih igraca, a to trebamo pokazati odmah od Jasmina pa na dalje, pokazat mu da je klubu stalo do njeg, pogrijesio je sto nije produzio, ljudi smo - grijesimo..
Ma nevjerujem da je to istina.

tm8782
Kontakt:

pon apr 11, 2016 1:23 pm

IvanOsim je napisao/la:@Vrag druze kako ce Jasmin razmisljat svojom glavom i potpisat kad se vise na njeg ne racuna?

Smatram da se ne smijemo odricati kvalitetnih igraca, a to trebamo pokazati odmah od Jasmina pa na dalje, pokazat mu da je klubu stalo do njeg, pogrijesio je sto nije produzio, ljudi smo - grijesimo..
Ako nekoga pozoves jednom, pa i drugi put na sastanak, taj neko se ne pojavi i poruci da nece da razgovara bez menagera. Onda dodje menager koji kaze da ne prihvata uslove i kaze da nece potpisati ugovor. Trebas li i dalje nekoga moliti da potpise.
Imajuci u vidu da je isti menager Djelmicu (kojem su bili ponudjeni bolji uslovi, ali on htio puno vise).
Niko nije iznad kluba.
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon apr 11, 2016 1:24 pm

SWRA_1921 je napisao/la:Da ponovim pitanje, kome prijeti suspenzija u kupu za uzvrat protiv Slobode i za finalne utakmice?
Nema niko dva kartona. Po jedan imaju Memija, Enis, Mujagić, Bogdanović i Šehić.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

rios
Kontakt:

starigrad je napisao/la:ako ja dobro kontam, mi do evrope mozemo kroz tri solucije:

1. da osvojimo kup,
2. da budemo medju tri prvoplasirane na kraju i
3. da budemo 4. na kraju, a da sloboda osvoji duplu krunu (jesam li u pravu za ovu soluciju da u tom slucaju 4. ide u evropu?)
Prve dvije su tacne,sto se tice ove trece solucije 4 na tebeli ide u Evropu ako neko od prva 3 osvoji kup,nema veze da li je prvi,drugi ili treci na tabeli.Eh,od ekipa koje su ostale u kupu to je zasad Sloboda samo,iako nije ni Siroki daleko,dok je Radnik mislim vec otpao iz te utrke.
Eh evo ako sam i ja sta pogrijesio nek nas isprave obojicu :mrgreen:

P.S. Druze ne sekiraj se za broj postova,datum registracije i sl.,ako se ne varam ti si pisao i na onom tam forumu ( ispravi me ako grijesim ) a i iz tih malo postova sto se napise mislim da se moze vidjeti ko zaista voli Zelju i pise iz ljubavi,tako da referenca uvijek treba biti kvaltiet a ne kvantitet. Na kraju krajeva,ni ja ne pisem tako cesto ovdje,uglavnom sam orjentisan na citanje :palacgore:
Zadnja izmjena: rios, dana/u pon apr 11, 2016 1:28 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Hrasno1921'

Dominic je napisao/la:
Hrasno1921' je napisao/la:Sinoc saltam kanale kad naletim na dokumentarac na ARTE-u o Sarajevu, prvi svjetski rat, osnivanju FK Zeljeznicar, u fazonu grad Sarajevo = FK Zeljeznicar, govori i Ivica Osim, malo o ratu, historiji, pa ko malo sprecha Deutsch ili razumije, neka pogleda, jer fakat vrijedi ...

phpBB [video]
Cuj Amara, 'tamo iza je bila srpska strana a ova ovamo-bosnjacka'!? :?
Ma nidje veze ba, Bosanska - Bosnjacka haman isto, zna se na sta misli, i sta je htio reci :kafa:
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

IvanOsim
Kontakt:

pon apr 11, 2016 1:31 pm

tm8782 je napisao/la:

Ako nekoga pozoves jednom, pa i drugi put na sastanak, taj neko se ne pojavi i poruci da nece da razgovara bez menagera. Onda dodje menager koji kaze da ne prihvata uslove i kaze da nece potpisati ugovor. Trebas li i dalje nekoga moliti da potpise.
Imajuci u vidu da je isti menager Djelmicu (kojem su bili ponudjeni bolji uslovi, ali on htio puno vise).
Niko nije iznad kluba.
Ma naravno da niko nije iznad kluba, ta recenica je nepotrebna..
Nego me zanima, evo ti kao jedan od upucenijih i cijenjenijih forumasa, da li bi ti da se pitas opet pozvao navedenog na razgovor da se rjesi situacija, da svi budu zadovoljni, zbog njegovih igrackih kvaliteta?

tm8782
Kontakt:

pon apr 11, 2016 1:35 pm

IvanOsim je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:

Niko nije iznad kluba.
Ma naravno da niko nije iznad kluba, ta recenica je nepotrebna..
Nego me zanima, evo ti kao jedan od upucenijih i cijenjenijih forumasa, da li bi ti da se pitas opet pozvao navedenog na razgovor da se rjesi situacija, da svi budu zadovoljni, zbog njegovih igrackih kvaliteta?
Iskreno, nasi zele da razgovaraju ali on kaze da menager razgovara umjesto njega. Menager kaze da odbija uslove koje mu Zeljo nudi. Meni licno je zao Jasmina, prije svega momak je stvarno ok i ginuo je za dres. Nasi su vise nego korektni ispali i prije povrede i poslije povrede su ga zvali i nudili mu novi ugovor. E sad kakav je njegovo dogovor s menagerom u to ne ulazim.
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

delinjo
Kontakt:

pon apr 11, 2016 1:37 pm

ajde brate ohladi malo ,napravio si Davida Luiza od Bogdanovica ....ne kontam ...po cemu je to on tako strasan igrac ???
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Okolele
Kontakt:

pon apr 11, 2016 1:38 pm

Navijači Željezničara iz Kazandžiluka su uplatili 260 KM za evropsku Grbavicu, te su poslali poruku da sarajevska čaršija za svog Želju navija!
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

diego1921
Kontakt:

pon apr 11, 2016 1:51 pm

Nas najveci problem je sto sto prvo gledamo sta igrac moze individualno ,pa tek onda sta za ekipu i zbog toga rijerko koji igrac iz ove lige uspije.u svejtu se danas cjene igraci koji mogu da igraju u oba pravca,a to Djelmic i Tiago ne mogu,i zato ne mogu igrati ozbiljan fudbal!
Jasmin ako se ovako postavio prije povrede,treba mu se zahvaliti,cinjenica je da je dao nesto za nas klub,al i mi smo njega digli na puno veci nivo nego sto je bio..Ako jedan Real moze da bude nekorektan prema Raulu ili Casilasu,onda vala mozemo i mi prema svakom igracu..Glupo je poredjenje,al niko nije iznad kluba !! :zeljeznicar1:

Hrasno1921'

pon apr 11, 2016 1:53 pm

slika

:kafa:
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

Elegant
Kontakt:

pon apr 11, 2016 1:53 pm

ž'21 je napisao/la:
Nema niko dva kartona. Po jedan imaju Memija, Enis, Mujagić, Bogdanović i Šehić.

Odlicno je sto nikome ne prijeti suspenzija za revans, dok tuzlacima uz Zebu 2-3 igraca ako dobiju zuti ne igraju revans.

Nasi treba se paze protiv Travnika, Čupo Stevanovic pogotovo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

avlami97
Kontakt:

pon apr 11, 2016 1:59 pm

Lijepa reportaža sa FTV-a.

https://www.facebook.com/federalna/vide ... nref=story" onclick="window.open(this.href);return false;

...jedan VELIKI KLUB iz male Bosne i Hercegovine... :cigara:
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u pon apr 11, 2016 2:13 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

ChWilla
Kontakt:

pon apr 11, 2016 2:04 pm

i prvi komentar - da bi željo i sarajevo trebali igrati na jednom stadionu. da nije džole sa onog foruma :rofl:
gradi željo boli te *****

diego1921
Kontakt:

pon apr 11, 2016 2:05 pm

Navijači Želje iz Hadžića su podržali projekat evropske Grbavice i uplatili novčana sredstva u iznosu od 2150 KM. :pljesak: :pljesak:

Plava Porodica
Kontakt:

pon apr 11, 2016 2:06 pm

Hadžići cijeli plavo-bijeli! Bravo bravo bravo! :pljesak: :pljesak: :pljesak:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ublehas
Kontakt:

pon apr 11, 2016 2:10 pm

Naravno da se klub ne treba odricati ni jednog kvalitetnog igrača. Sa druge strane ne treba pristati ni na sve što traže igrači, ako je to nerealno. U ostalom ima ko se brine o ekipi. Vjerujem da trener i ljudi zaduženi za transfere popričaju (bar je tako prije bilo) i vide da li je neki igrač neophodan i koliko kao takav vrijedi.Ne znam šta je neko tražio i koliko je kome nuđeno, ali vjerujem da imaju ljudi koji to procjene.

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

pon apr 11, 2016 2:12 pm

Elegant je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:

Odlicno je sto nikome ne prijeti suspenzija za revans, dok tuzlacima uz Zebu 2-3 igraca ako dobiju zuti ne igraju revans.

Nasi treba se paze protiv Travnika, Čupo Stevanovic pogotovo.
Zeba, Veselinovic, Stjepanovic i Kostic. Sva cetiri kljucni igraci, treba ih isprovocirati da dobiju treci zuti, pa da nr igraju revans.

LARSSONN
Kontakt:

pon apr 11, 2016 2:13 pm

delinjo je napisao/la:ajde brate ohladi malo ,napravio si Davida Luiza od Bogdanovica ....ne kontam ...po cemu je to on tako strasan igrac ???
Ne treba sad srati po svakom igracu.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava