Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri nov 15, 2017 6:44 pm

ja mislio komentar sa oficijelnog fejsbuka.
gradi željo boli te *****

Veteran1965
Kontakt:

Plavi orkestar je napisao/la:
sri nov 15, 2017 6:34 pm
Poslije utakmice u Vitezu se vidjelo,sa onim prikazanim na terenu i sa odlukama klupe prije i u toku utakmice,koliko smo nisko pali.Cini mi se da je zavladala jedna konfuzija u upravi a ogromna u strucnom štabu i da se to sve prenijelo na igrace a oni na teren.Jedan reset upravi,Adzemu i njegovim pomocnicima a onda igracima je prijeko potreban.Nadam se da ce tu tipku Saša pritisnuti i da ce stvari konacno poceti da se slazu onako kako treba.Covjek ima ogromno iskustvo u fudbalu i svega drugog što se dešava oko fudbala i ako ta iskustva bude prenosio a bude onih koji ce ga slušati a ne okretati glavu i kriviti usta sa onom cuvenom našom:”Ma šta ce on”... nama ce napredak biti zagarantovan.Saši zelim puno srece i uspjeha u radu,da mnoge stvari dovede u red i da svojim radom pomogne da se navijacima Zelje vrati osmjeh na lica.
Slažem se da poznavajući nas postoji opcija za ona čuvena "sarajevska kreveljenja" i komentare "ekši ganje" i "šta će on" Na prvu pojavu tih i sličnih pojava oni koji budu komentarisali automatski moraju biti odstranjeni i ne dopustiti im da priđu klubu nikada više. To je velika opasnost da ne bi bilo" šta ima Murinjo" i slično. A nije da nismo poznati po tome...
Samo 5% i ni stolice više!!!!

LARSSON
Kontakt:

sajo10 je napisao/la:
sri nov 15, 2017 6:39 pm
super potezz uprave. Hvala Miske :D

Ali sad bez zajebancije, imamo li kakvog insajdera koji bi mogao reci otkud to da Papac prihvati ulogu naseg sd. Znam da je Silic dole, ali nekako sam ocekivao da ce otic u SB ili mozda zapadni Mostar.. Kako god, sa srecom Sasa!
Old but gold

slika

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri nov 15, 2017 6:45 pm

godrina je napisao/la:
sri nov 15, 2017 1:46 pm
ne kontam toliko pljuvanje po Adzemu, jel to sad u modi tako da hraknem i ja ??
e jesmo zajjebani u pm
Da, sad je "in" da hraknemo
To sto takvim cool ponasanjem rizikujemo da u ocima normalnog insana ispadamo papci, hebes to
5. - 7. Okt 1992.

Plavi orkestar
Kontakt:

sri nov 15, 2017 6:46 pm

sri nov 15, 2017 6:40 pm
bogi je napisao/la:
sri nov 15, 2017 6:22 pm
previše vlaha u ekipe nama treba naših muslimana bili Ivani nekad sad nekakve Saše i slična gamad

Putine raznesi nas :D
Iako ti je zajebancija nekusna je skroz
Izvinjavam se,ja konto Bogijevih ruku djelo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

ChWilla
Kontakt:

sri nov 15, 2017 6:52 pm

ja ne znam ali liči mi na to... :D
gradi željo boli te *****

bogi
Kontakt:

sri nov 15, 2017 6:56 pm

bogi je napisao/la:
sri nov 15, 2017 6:22 pm
previše vlaha u ekipe nama treba naših muslimana bili Ivani nekad sad nekakve Saše i slična gamad

Putine raznesi nas :D
komentar na fb sa sc sport ili sportske ja mislim tako nekako nije moje da ne pomislite da sam toliko ograničen
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

salle86
Kontakt:

sri nov 15, 2017 7:04 pm

Hurmasica je napisao/la:
sri nov 15, 2017 5:03 pm
Odličan potez! Sale sretno! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Hvala hvala :D :D :D

Da na brzinu nešto šarnem, ko da se moje pika no eto za vlastiti ćeif.
Saša Papac je veliko ime, veliki čovjek, principijalan. Kad je jednom rekao ciao uhljupima u savezu, osto je na tome. I pokazao karakter.
Saša je i nogometno ime, vjerujem da ima veze i vezice sa nekim ljudima, vjerujem da i zna ponešto o nogometu i da može koristiti "i sa ove strane".
Nekako je drugačije kad razgovaraš sa njim i kad razgovaraš sa nekim "anonimusom". Jbg.
Bio je "u svijetu", zna šta renomirani treneri traže od potencijala, ono što mi laici na prvu ne vidimo ali na kraju ispliva i igrač koji onako možda i ne izgleda kvalitet to postane. Takvih nama ljudi treba. Treba nam ljudi koji imaju "nos".
Nadati se da će Saša uraditi neke stvari koje Ćenan nije. Pratiti malo više mlađe igrače, niže lige. Nadati se da ima poznanstva sa menadžerima koji opet imaju neke svoje igrače i koji drže do renomea pa ti neće uvaliti igrača samo da se uvali, već da i opravda očekivanja kako bi danas-sutra opet imao poziv iz kluba. Nadati se da može biti ta prevaga u sportskom segmentu koja će konačno prevagnuti da od ekipe koja je "u vrhu ali ne i na vrhu" postanemo ovo drugo.
SRETNO
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Plavi orkestar
Kontakt:

sri nov 15, 2017 7:08 pm

bogi je napisao/la:
sri nov 15, 2017 6:56 pm

komentar na fb sa sc sport ili hehe ja mislim tako nekako nije moje da ne pomislite da sam toliko ograničen
Mislim da ovakve stvari ne treba prenositi nego treba brisati a one koji ih pišu prijavljivati i trajno banovati pa gdje god to napisali.Naš klub, naša tribina i navijaci širom bivše Jugoslavije su uvijek govorili i govore suprotno od ovoga gore napisanog i tako zauvijek i treba da ostane a uvijek raditi na tome da se stvari po tom pitanju poboljšaju jer uvijek moze bolje i više.Ovakve stvari vrijedjaju sve normalne ljude i vrijedjaju sve navijace Zelje.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Plava Porodica
Kontakt:

sri nov 15, 2017 7:21 pm

Kao prvo i najbitnije.
Nije deset godina bio van fudbala, već je igrao za Rendžers gdje im je ostavio jako dubok trag, a poslije toga, ono što je krucijalno, radio je posao skauta u reprezentaciji. To već znači da kod sebe ima bazu igrača sa našim državljanstvom, što dalje implicira da u budućnosti smanjimo broj polovih krpa iz srbije.
Dalje, čovjek ima obraz. Čovjek je gospodin u pravom smislu te riječi. Neko ko se savršeno uklapa u najtrofejniji i daleko najpoznatiji klub iz BiH.
Ali, ono što je najbitnije. Upravo obezbjedite mu pristojne finansije. Za razvoj omladinskog pogona, za razvoj skauting službe na bar dva čovjeka, dajte mu potpune ovlasti u dovođenju i pregovaranju sa igračem, i apsolutne ovlasti u biranju, smjenjivanju trenera, kaznama i premijama za igrače, apsolutnu autonomiju za sve što ima veze sa fudbalom. Maknite se od toga, svi smo vidjeli dokle dogurasmo.
Sretno tebi Saša sa nama, a i nama sa tobom.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

SirAlexFerguson
Kontakt:

sri nov 15, 2017 7:22 pm

Tek sad će da nam zine guzica sa Sašom i očekivanja će porasti... Saša će imati grešaka jer ko radi taj i griješi i trebamo "normalno" pristupiti Saši i pružiti podršku.
Njegovo je da "nađe" a ograničen je novčano... Vjerujem u njega i želim mu sreću.
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

salle86
Kontakt:

sri nov 15, 2017 7:26 pm

SirAlexFerguson je napisao/la:
Njegovo je da "nađe" a ograničen je novčano... Vjerujem u njega i želim mu sreću.
ja lično od njega ne očekujem da nađe igrače pod ugovorima koji koštaju "masno" za naše uslove (za nas je masno sve što je šestocifreno da se ne lažemo), već očekujem da "iskopa" nekog igrača iz federalne lige koji može uvijek otići a ima predispozicije da postane dobar danas-sutra u boljim uslovima nego što ima u tom klubu trenutno
valjda ima nos za takve stvari
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

shzna
Kontakt:

sri nov 15, 2017 7:27 pm

Pa pa paranojaaaaa
1987

SirAlexFerguson
Kontakt:

sri nov 15, 2017 7:29 pm

salle86 je napisao/la:
sri nov 15, 2017 7:26 pm
SirAlexFerguson je napisao/la:
ja lično od njega ne očekujem da nađe igrače pod ugovorima koji koštaju "masno" za naše uslove (za nas je masno sve što je šestocifreno da se ne lažemo), već očekujem da "iskopa" nekog igrača iz federalne lige koji može uvijek otići a ima predispozicije da postane dobar danas-sutra u boljim uslovima nego što ima u tom klubu trenutno
valjda ima nos za takve stvari
Također, zato sam i napisao bit će grešaka, jer treba osim talenta i psiha, a psihu je teško ocjeniti.. Da ne pametujem, samo jako, neka radi najbolje sto zna a zna o fudbalu više nego mi i vidio je više nego mi. Neka Saše nek se zagrije, hajmo mi "izvuči" ovaj mjesec :D
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

Ndare

sri nov 15, 2017 7:30 pm

Dobrodošao Saša!!!
Samo mogu reći ovo je level više jer ipak je drugačije kad Saša Papac pregovara sa igračima nego do sada Čenan jer ipak većina igrača su ga gledali u Old Firmu i ima to svoju težinu.
To je neka moja lična odluka, a ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam, jer vi to vrlo dobro znate. Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.

ellaxaz
Kontakt:

sri nov 15, 2017 7:35 pm

Pravda za gavrana.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Plava Porodica
Kontakt:

sri nov 15, 2017 7:36 pm

@gavrane smjeni urednika zvanične stranice..nema ti druge.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

sri nov 15, 2017 7:37 pm

Nece on imati nista vise para nego sto je Cenan imao.
Tako da ce i igraci biti u toj kupovnoj moci. Najbolji njegov posao bi bio kako su Sir i Salle rekli, da nadje nekog mladog igraca ili tako nesto slicno.
A iskreno ne ocekujem neke velike promjene, bar na pocetku. Morat ce se svasta nesto uskladiti i poklopiti pa da stvorimo viziju iz koje ce dolaziti rezultati. Sasa je sigurno upoznat sa modernijim metodama i sistemima. Tu ja vidim njegovu prednost, ali djaba sve ako ga nece klub pratiti u cjelini i svi sto se bave klubom.

I Sasa brate, haj nadji kakvog tamnoputog brata. Da i mi imamo svog Boacija ili Kangu :ganja:

shzna
Kontakt:

sri nov 15, 2017 7:41 pm

Paaaaa hajdeeeeeee
YEBI ZELJO MALOG BORCAAAA
1987

Plava Porodica
Kontakt:

sri nov 15, 2017 7:42 pm

Radio je kao skaut u reprezentaciji tri godine čini mi se. Imao je svoj zadatak. Kakav, ne znamo. Da li su to mladi igrači iz PL, da li su to dijasporci, da li su to omladinci do 13 godina, do 15.. Nije mi bitno, ali ima neki uvid sigurno.
Sad vidjećemo poteze, da li će pojačavati prvi tim, omladinski pogon, Želju B, ili sve to zajedno..
Kako god, mislim da je ovo ogroman korak.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.

Prijava