Slažem se da poznavajući nas postoji opcija za ona čuvena "sarajevska kreveljenja" i komentare "ekši ganje" i "šta će on" Na prvu pojavu tih i sličnih pojava oni koji budu komentarisali automatski moraju biti odstranjeni i ne dopustiti im da priđu klubu nikada više. To je velika opasnost da ne bi bilo" šta ima Murinjo" i slično. A nije da nismo poznati po tome...Plavi orkestar je napisao/la: ↑sri nov 15, 2017 6:34 pmPoslije utakmice u Vitezu se vidjelo,sa onim prikazanim na terenu i sa odlukama klupe prije i u toku utakmice,koliko smo nisko pali.Cini mi se da je zavladala jedna konfuzija u upravi a ogromna u strucnom štabu i da se to sve prenijelo na igrace a oni na teren.Jedan reset upravi,Adzemu i njegovim pomocnicima a onda igracima je prijeko potreban.Nadam se da ce tu tipku Saša pritisnuti i da ce stvari konacno poceti da se slazu onako kako treba.Covjek ima ogromno iskustvo u fudbalu i svega drugog što se dešava oko fudbala i ako ta iskustva bude prenosio a bude onih koji ce ga slušati a ne okretati glavu i kriviti usta sa onom cuvenom našom:”Ma šta ce on”... nama ce napredak biti zagarantovan.Saši zelim puno srece i uspjeha u radu,da mnoge stvari dovede u red i da svojim radom pomogne da se navijacima Zelje vrati osmjeh na lica.
Old but goldsajo10 je napisao/la: ↑sri nov 15, 2017 6:39 pmsuper potezz uprave. Hvala Miske
Ali sad bez zajebancije, imamo li kakvog insajdera koji bi mogao reci otkud to da Papac prihvati ulogu naseg sd. Znam da je Silic dole, ali nekako sam ocekivao da ce otic u SB ili mozda zapadni Mostar.. Kako god, sa srecom Sasa!
Da, sad je "in" da hraknemo
Izvinjavam se,ja konto Bogijevih ruku djelo
komentar na fb sa sc sport ili sportske ja mislim tako nekako nije moje da ne pomislite da sam toliko ograničenPlavi orkestar je napisao/la: ↑sri nov 15, 2017 6:46 pmIzvinjavam se,ja konto Bogijevih ruku djelo
Hvala hvala
Mislim da ovakve stvari ne treba prenositi nego treba brisati a one koji ih pišu prijavljivati i trajno banovati pa gdje god to napisali.Naš klub, naša tribina i navijaci širom bivše Jugoslavije su uvijek govorili i govore suprotno od ovoga gore napisanog i tako zauvijek i treba da ostane a uvijek raditi na tome da se stvari po tom pitanju poboljšaju jer uvijek moze bolje i više.Ovakve stvari vrijedjaju sve normalne ljude i vrijedjaju sve navijace Zelje.bogi je napisao/la: ↑sri nov 15, 2017 6:56 pmkomentar na fb sa sc sport ili hehe ja mislim tako nekako nije moje da ne pomislite da sam toliko ograničen
ja lično od njega ne očekujem da nađe igrače pod ugovorima koji koštaju "masno" za naše uslove (za nas je masno sve što je šestocifreno da se ne lažemo), već očekujem da "iskopa" nekog igrača iz federalne lige koji može uvijek otići a ima predispozicije da postane dobar danas-sutra u boljim uslovima nego što ima u tom klubu trenutnoSirAlexFerguson je napisao/la: ↑sri nov 15, 2017 7:22 pmNjegovo je da "nađe" a ograničen je novčano... Vjerujem u njega i želim mu sreću.
Također, zato sam i napisao bit će grešaka, jer treba osim talenta i psiha, a psihu je teško ocjeniti.. Da ne pametujem, samo jako, neka radi najbolje sto zna a zna o fudbalu više nego mi i vidio je više nego mi. Neka Saše nek se zagrije, hajmo mi "izvuči" ovaj mjesecsalle86 je napisao/la: ↑sri nov 15, 2017 7:26 pmja lično od njega ne očekujem da nađe igrače pod ugovorima koji koštaju "masno" za naše uslove (za nas je masno sve što je šestocifreno da se ne lažemo), već očekujem da "iskopa" nekog igrača iz federalne lige koji može uvijek otići a ima predispozicije da postane dobar danas-sutra u boljim uslovima nego što ima u tom klubu trenutnoSirAlexFerguson je napisao/la: ↑sri nov 15, 2017 7:22 pmNjegovo je da "nađe" a ograničen je novčano... Vjerujem u njega i želim mu sreću.
valjda ima nos za takve stvari