sri nov 15, 2017 5:00 pm
Nemam neka velika očekivanja u skorije vrijeme od Saše. Siguran sam da kao čovjek posjeduje vrhunske kvalitete, i sve preduslove za funkciju na koju je došao, iskustvo, inteligenciju, konekcije, respektabilnu igračku karijeru. I da ne bi bio pogrešno shvaćen, čestitam upravi na ovom potezu, po meni najbolji potez oko tima od kako upravljaju i rukovode klubom.
Kako rekoh, očekivanja u startu nisu velika, i sumnjam da Saša ima čarobni štapić da se neke stvari promjene preko noći. Tu i vidim najveći izazov. Kako će plivati u baruštini premijer lige, u očekivanjima Željinih navijača i simpatizera, koji bez obzira na sve hoće titulu i uspjehe juče.Negativci vidim većinom šute, teško je biti nekorektan, i mora se priznati da je veliki plus za ligu imati jedno ovakvo ime da radi u njoj. Tu je naravno i Krstajić, i možda se šalje poruka i ostalim bivšim prvenstveno bosanskim nogometnim legendama da se malo uključe u rad klubova, i podizanje nivoa, rejtinga, ozbiljnosti i kvalitete lige na jedan viši nivo. Mi naravno kao i uvijek idemo prvi, i nosioci smo promjena..
Samo 5% i ni stolice više!!!!