Joj, ovi sto se zale na opremu za trening, da mi je samo naci neku sliku iz onih mracnih godina, da se vidi kako smo sareno izgledali na prozivci, nije se znalo ko pije, ko placa, ko ce ici sve od igraca, dolazilo bruka nekih anonimusa u klub...
A i fino je receno da ce oprema za trening doci u srijedu, tako da...
Sto se tice igraca na probi, ne ocekujem nista, ali mozda neko zadovolji, ne mozemo nista izgubiti. Vidim da se vodi rasprava oko stopera, i ja mislim da je istina negdje na pola puta. Trebamo forsirati nase igrace iz omladinskog pogona, ali samo ako imaju potencijala i kvalitete, u suprotnom nista od toga. A takodjer je istina da nemas ti sta drzati mladog igraca na klupi, tako se nikad nece afirmisati. Pravo je pitanje koliko je koji igrac kvalitetan, pa ce ja mislim to dobro procijeniti Kostic i Lesnik i najbolji ce i izboriti se za uzi izbor. Tako da, ne sekiram se puno, to je sve na strucnom stabu da uradi, nije moje da razbijam glavu. Slijedi jedan radni period ispred njih, oni ce procijeniti na koga sve moze racunati i eventualno da se dovede jos igraca u klub ako je potrebno. Zvanicno je pocelo