Sent from my iPhone using Tapatalk
Mislim da je najveca greska uprave sto su u polusezoni doveli Mailsona. Kako je Tiago dobio havera tako su mu igra i treninzi otisli u drugi plan. Pogotovo sto Mailson po onom malo sto sam vidio je apsolutni visak u igrackom rosteru.za_zivot_cijeli je napisao/la:Tiago je je igrac kojeg jos treba nauciti da igra odbranu, ukazati na mu na disciplinu koju gaji evropski stil igranja. mislim da je voljan i spreman za ucenje. uz tu nadogradnju moze biti vrhunski krilni igrac bez obzira sto malo kasni gledajuci njegove godine.ChWilla je napisao/la:u zenici se opet vidjelo koliko tiago može povući prema naprijed čak i rovit i kad nikoga drugog u napadu ništa ne ide. povreda mu je baš došla u nevrijeme, ali ja sam siguran da on ima mjesto i ulogu i u jačem i ozbiljnijem želji nego što je to sad, barem kao džoker s klupe.
Polako ima nas i koji radimo, i koji cemo tek poslije posla put Doline cupova. Ovo su mi najdraze utakmice kada nas na stadionu bude standardnih 2-3 hiljade bolesnika, pa kada mogu lijepo sjesti na "svoje" standardno mjesto na sjeveru, pogledam lijepo pogledam desno a ono sve standardna i stara raja oko mene, nema šabana koji psuju i dobacuju vec sve normalna stara raja.nikson je napisao/la:A **** mater jes prazno na grbavici, valjda ce se napunit...
Obzirom da sam i ja nazalost danas sprijecen otici na Grbavicu gledao sam sad i,ako se ne varam,ovako je:Tryg je napisao/la:Sta ide na na tvu danas, ako ko zna?
to dosta ljudi piše, ali ja stvarno ovo što tiago jeste mogao igrati vidim sve isto kao u prvoj polusezoni...Valter je napisao/la:
Mislim da je najveca greska uprave sto su u polusezoni doveli Mailsona. Kako je Tiago dobio havera tako su mu igra i treninzi otisli u drugi plan. Pogotovo sto Mailson po onom malo sto sam vidio je apsolutni visak u igrackom rosteru.
To je to , hvalarios je napisao/la:Obzirom da sam i ja nazalost danas sprijecen otici na Grbavicu gledao sam sad i,ako se ne varam,ovako je:Tryg je napisao/la:Sta ide na na tvu danas, ako ko zna?
Moja tv - Slo - Sar
BHT Mladost - Zrinjski
Arena Radnik - Borac
Na klupi su: Ćeman, Memija, Đermanović, Halvadžić, E. Sadiković, D. Sadiković i Tiago.Tryg je napisao/la:A izmjene su?