Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon apr 11, 2016 8:05 am

GoodisonPark je napisao/la:Pa vi stvarno niste normalni...jbt ba štancate ove stranice ko na pokretnoj traci :mrgreen:
Opet ja kasnim sa komentarom :ganja: i ovaj put se izvinjaJEM zbog dužeg posta ali...

Protiv Drine pretežak teren ali smo svejedno pružili i više nego dovoljno za siguran trijumf, tako sam bar ja vidio utakmicu. Ono što mi se nije svidjelo je to što čitam da se opet malo pljuckalo po Hodži, pa zar neko ima obraza to raditi, pa kako majka mu stara može neko da pljucne prema bilo kojem našem igraču? Evo da i ja (kao jednom prilikom naš cijenjeni forumaš FKŽ1921) lijepo zamolim ako možete vi koji ste pisali ili pišete protiv našeg Emira da postavite te njegove greške? Ha ya, pa da vidimo svi kako je on to baš tako katastrofalan bio??? Ja sam recimo vidio grešku Bogija kad se Fejzić u istrčavanju dobro snašao (koljenom izbacio loptu) i vjerujte ne bih ja ovo ni spomenuo jer su greške sastavni dio fudbala i svakoj ekipi cilj je njihov broj smanjiti na minimum ali moram jer to niko nije spomenuo na 50 stranica ali se zato neke imaginarne spominju Hodži koji zaista odrađuje lavovski posao, i protiv kojeg se na silu pokušavaju naći razlozi za kritiku. Neki su Bgm (pre)brzo zaboravili Prijedor od jesenas i totalnu anemiju da se pogleda prema golu protivnika, a sad traže neke mane tamo gdje ih nema ( a i ako ih ima nisu uopšte ni blizu dovoljan razlog za polučasovno pljuvanje dok traje utakmica), jer za Boga miloga nismo uvalili 2 komada u prvih 14 minuta "raspaloj Drini" uz još bar dvije 100% šanse. :shock: :lol:

Forum je valjda mjesto gdje se napisano mora podkrijepiti k'o nAkim argumentima (red bi bio) ili se pak onda treba naglasiti da je u pitanju samo subjektivno mišljenje pojedinca koje apsolutno ne mora biti ispravno i da taj subjektivni pojedinac realno gledajući može biti i totalni duduk kada je fudbalska igra u pitanju.

Ali da ne duljim previše, šta ono još ima, jah pitari, ne mogu ba oni nama ništa na zelenišu, samo neka naši iz kluba oštro zaprijete uhljupima iz saveza da se neće dozvoliti sudijama da kroje Željinu sudbinu (munib je nekad mislio da je nedodirljiv pa znamo šta bi). Iskreno mene je na koševu strah samo ćoravih mahača (ala macić i slični) to se ne smije dozvoliti.
Nego okrenimo se mi sada Slobodi i to je jedina utakmica o kojoj trebamo razmišljati i komentarisati. Mi moramo biti najjači kad najviše treba a kladim se da je ovo utakmica u kojoj ćemo mi bolesnici Želje biti ta prevaga koja će nositi našu ekipu do trijumfa, ali pazite, moramo ali baš je pod moranje da u srijedu svi budemo na našoj Grbavici. Podrška mora biti perfektna, da ne damo protivniku ni milimetar prostora da se nada u pozitivan ishod, dajte da još jednom dokažemo sami sebi da možemo biti najbolji kad je najteže. HUK Grbavice je naša najveća prednost i gura nas korak bliže prema finalu, zato hajmo još jednom da pomognemo našim lavovima na terenu, koji nas ovog proljeća nisu iznevjerili, zato ni mi ne smijemo zakazati.

Istina je da smo Mi apsolutni rekorderi u našoj ligi po broju finala kupa, i ako se ne varam mi se borimo za naše 10 finale. :titula:

Grbavica, srijeda 18h, 11 plavih momaka očekuje NAŠU strašnu podršku..........Dajte onda da opet kao i nebrojeno puta do sada budemo "Tornado" koji će protivnika pomesti sa terena i da još jednom pokažemo cijeloj državi da je atmosfera na tušnju tek p**** dim u odnosu na Grmljavinu Doline Ćupova!!!
Potpis :palacgore:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ublehas
Kontakt:

pon apr 11, 2016 8:16 am

tm8782 je napisao/la:Mislim da od sky cole imamo oko 5%.

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ja sam čuo da imamo 1 fening za malu bocu, a 2 za veliku.

IvanOsim
Kontakt:

pon apr 11, 2016 9:16 am

Eh ovako, juce bio na Kosevu, u blizini terena i pratio utakmicu a posebno dvojac iz Radnika, o kojim cu malo kasnije.
Ono sto me zalosti jesu komentari starih dobrih forumasa na jucerasnju utakmicu pitara, igraci Radnika su se zaista borili, i nema se za njihovu borbu zamjerke reci, a to sto navijaci skandiniraju celi i on gotivi pitare, to je tako i nemojmo se praviti pitari u ovim situacijama, ne mogu svi okretati na nasu stranu.
Radnik je dobro stajao na terenu, ali im je Joco nenormalno usporavao igru i zaista mi nije jasan taj igrac, a jos jedan od razloga poraza lezi u cinjenici da im jedan od najboljih igraca Dusan Hodzic nije imao svoj dan..
Sudije su navlacili na Sarajevo, posebno u skok igri, mnogo faulova nad Memisevicem i Obradovicem nije svirano, odprilike kao na utakmici Zeljo - Mladost kad su na nasu stranu navlacili, nepotrebo navlacili al je tako..

Sto se tice pitara, Duljevic igra fino, ali mu naprosto fali zadnji potez, pas, sut ili dribling uvijek sve na kraju pokvari, a to se vecinom povezuje sa psihom, tako da smatram i dalje da je velik potencijal, ali isto tako godine ne cekaju.. i da ja bi dao za njeg 400 000 €, jer bi se vjerovatno moglo izvuci vise za njega (nesto tipa transfer Kranjicara iz Dinama u Hajduk, skup ali isplativ), Bekic opasan iz drugog plana, Benko prljav igrac, juce tri puta lakat Memisevicu, a poslije su se vidjeli svi ti udarci na njegovom licu.. karika koju mozemo iskoristiti je Rustemovic, sa pritiskom na njeg u periodu igre izmedju 30 - 45 min, tad je nekako najnesigurniji, a ne oslobodja se lopte na vrijeme.

Dvojac iz Radnika, br. 5. Memisevic-stoper i br.3. Besirovic - zadnji vezni, strasni, fantasticni..
Memisevic iako stoper veoma dobro igra lopte, iznosi loptu fenomenalno, nesto sto je nama trebalo protiv olimpica, a ne kao sto su bili nasi stoperi na toj utakmici, ili dodaj drugom stoperu ili nesto lafo duga lopta u aut., sjajan u skoku Memisevic, sve pohvale na mjegov racun, jedino malo vise treba pricat na terenu.. Ono preskakanje lopte sam bas dobro vidio, i vjerujte da je teze bilo preskociti nego autogol, koji zamalo nije bio.
Besirevic Dino, strasan zadnji vezni, kakav radijus kretanja, steta sto nema nasa liga statistiku pretrcanih km, veoma dobro igra lopte, okretan, sportska drskost, cvrstoca, nevjerovatna tacnost dodavanja, i na kraju cak veoma lijepa realizacija, max koncentracija i fokusiranost( u tome je najveci problem Zahirovica, ima crne rupe u igri, to nas moze kostati protiv jacih protivnika) i ja da se pitam (a hajmo rec da sam djelimicno kompetetan) dao bih Zahirovica, Enisa i Dinu plus 100 000 € za njega...

Jasmin Bogdanovic mora ostati u nasem klubu, momku obavezno platiti operaciju, zaista ako vec radimo ovako dobre poteze, steta bi bila njega se odreci, a ako neko ima drugacije misljenje, nek pita kapitena Acu o njegovom misljenju..
Zadnja izmjena: IvanOsim, dana/u pon apr 11, 2016 9:19 am, ukupno mijenjano 1 put.

Choks
Kontakt:

pon apr 11, 2016 9:18 am

U koliko igramo protiv Slobode ? :zeljeznicar1:

terabajt
Kontakt:

pon apr 11, 2016 9:21 am

Choks je napisao/la:U koliko igramo protiv Slobode ? :zeljeznicar1:
18 h

ChWilla
Kontakt:

pon apr 11, 2016 9:27 am

ono ako nije pušten gol, i od avdukića i od stopera nije nijedan u istoriji.
gradi željo boli te *****

Choks
Kontakt:

pon apr 11, 2016 9:31 am

@terabajt Hvala :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

hardwell
Kontakt:

pon apr 11, 2016 9:38 am

storm_raider je napisao/la:Pa ne morate ovu kolu samo piti. Recimo dobra je za unistavanje korozije na autu. Ja sam se rijesio hrdje na tusu pomocu nje.
Pa šta misliš koji je to preparat kojim će se čistit stolice na Grbavici? :rofl1: :r

"Meni nema bolje Cole"
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

Hurmasica
Kontakt:

pon apr 11, 2016 9:55 am

Fudbaleri Željezničara nastavili su svoj sjajni proljetni niz u domaćim takmičenjima, te ostvarili osmu uzastopnu pobjedu savladavši Drinu u Zvorniku sa 2:0.

Ljepota u igri

Iako su Zvorničani već jednom nogom u nižem rangu, unaprijed upisane bodove najteže je osvojiti, posebno kada se igra na lošem terenu. Željo je u ovom meču imao nekoliko dobrih prilika da ostvari i ubjedljiviju pobjedu, a trener Edis Mulalić smatra da je Drina pružila odličan otpor.

- U ovakvim mečevima svi očekuju da Željo slavi, a ovo je za moju ekipu dosad bio najteži meč. Najbitnije je da smo pobijedili, jer da nismo, cijeli svijet bi nam se smijao. Najgora su tri unaprijed upisana boda, jer nije jednostavno igrati takve mečeve. Oni koji govore da nije bilo ljepote u igri trebali su vidjeti u kakvom je stanju teren. Imali smo problema sa Drinom, posebno na početku, kada su i oni imali svoje šanse, govori Mulalić i nastavlja:

- U pravo vrijeme smo postigli prvi gol, a onda u drugom poluvremenu preuzeli inicijativu, te pokazali da smo mnogo bolja ekipa.

Šef stručnog štaba plavih ističe da ga ne zanima niz od osam pobjeda niti bilo kakav rekord.

- Ma kakav niz i kakvi rekordi. Mi smo Željo i uvijek nas samo pobjeda zanima. Ne letimo mi za nekim obaranjem rekorda, već želimo da pobjeđujemo iz meča u meč. Drina je apsolvirana i sada se okrećemo narednoj utakmici, riječi su Mulalića, čiji tim u narednom meču dočekuje Slobodu u okviru polufinala Kupa BiH.

Kalkulacije

- Da odmah razjasnim, neće to biti onaj meč kao u Tuzli u okviru prvenstva. Sada se igra 120 minuta i Sloboda sigurno ima svoj plan kako će igrati na Grbavici. Ne pada mi na pamet da govorim o tome ko je kvalitetniji i bolji, već se želimo što bolje spremiti za ono što nas očekuje. U Tuzli smo igrali drugačije, ali sada će i jedna i druga ekipa kalkulisati, a ko će proći, vidjet ćemo nakon revanša, jer u na Grbavici se ništa neće riješiti, završio je Mulalić.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Timscho
Kontakt:

pon apr 11, 2016 10:03 am

starigrad je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Tryg je napisao/la:Pa de se prvo usaglasite ko govori istinu, nemojte svi pisati 10. informacija, jedan kaze zeli Jasmin da ide, drugi kaze, menadjer ga tjera da ide, treci kaze, i on i menadjer zeli da ide, cetvrti kaze, on ne zeli da ide ali njegov menadjer zeli da on ide, a peti dodje i kaze, on samo zeli da mu se plati operacija i ostat ce.

Insajderi u akciji opet :palacgore:
brate a to sve pisu ljudi koji imaju po 10 postova koji inace ne pisu ovdje ili su tek registrovani...imam osjecaj daj e Dino dao po cvaju da se izmisljaju svakakve gluposti majke mi moje ...jos od jutros su poceli sa glupostima ....
e, ovako... nadjoh se prozvan (mozda i grijesim, ali je to moj osjecaj), pa da kazem koju i NABIJEM dodatni post.

hoces da kazes, ako neko nema 100+ postova ovdje, da pise samo kad mu se da cvaja da sta pro.sere i unese neki nemir? hoces da kazes, kako svi trebamo lupetati o stvarima o kojim nista ili vrlo malo znamo? hoces da kazes kako svi, na svaki napisani BUM trebamo po sto puta pitati sta se desava, dajte u pp....? hoces da kazes kako svi trebamo i moramo pisati iste stvari po milion puta (npr. kako je ko odigrao, ko bi trebao cistiti kartone, ko bi trebao odmoriti protiv travnika...), mada se slazemo sa nekim ko je sve to vec napisao? hoces da kazes da moramo, onome s kim se slazemo oko nekog posta, kvotati isti, sa podignutim palcem ili dati +? hoces da kazes da je zatvorena registracija novih clanova na ovom forumu, jer, ako se neko novi registruje, iznese svoje misljenje s kojim se vecina ne slaze, po defaultu je pljuvac? itd.

prestanite generalizovati stvari i stavljati ljudima etikete koje ne stoje. nisam glup (barem, ne toliko), da ne skontam kako se izdvaja jedna grupa forumasa (tako je na svim forumima), koja vodi "glavnu rijec", koja se, vecinom, poznaje i u RL i, sad, kao, ako hoces da budes dio te grupe, moras visiti na forumu i nabijati postove da bi bio dio raje. ja nisam od takvih. ne trpam se nikome i nemam se namjeru nikome dodvoravati, da bi me "primio" u raju. takav sam i u RL, a kamoli na forumu. neki dan, dva puta, u razmaku pola sata, pitam u koliko je trening i, na drugi upit, dobijem odgovor u pp (hvala tom forumasu na infu). na temi, u medjuvremenu, napisano 20+ postova, ali, valjda sto nemam 100+ postova, nisam bitan na ovoj temi, pa me RAJA izignorisa. kontaju, neki ubaceni element, pa ne odaji tajnu.

registrovan sam ovdje od prvog dana i procitao sam, ne samo svaku stranicu i post, nego svaku napisanu rijec (pa i onu masu postova i rijeci koji su samo zacatavanje teme), jer me sve sto se tice Zelje, malo je reci, interesuje. imam postova koliko imam. pisem kad imam sta konkretno reci i nemam namjeru dokazivati se nekome da sam Zeljin zaludjenik time sto cu nabijati postove. dovoljno mi je, detaljinije, propratiti postove 5-6 forumasa (ne bih nabrajao i nikoga izdvajao, ali svi znamo ko su oni), da bih dobio kvalitetne i tacne informacije sta se desava u i oko Zelje. ostalo procitam, ali ne pridajem preveliku paznju, jer se prica vrti u krug i malo je sta konkretno i tacno napisano.

oduzih previse, pa cu stati. nece me iznenaditi (isto i ocekujem), ako sada bude kvotanja ovog posta i pisanja kako se.rem, pisem gluposti i sl, ali me to nece doticati. ako vam je broj postova, datum registracije, stav o pojedinim stvarima (vec rekoh, o insajderskim informacijama vjerujem samo kad ih napise vrlo mali broj forumasa)... mjerilo za iskrenog navijaca Zelje, u zabludi ste. mnogo velikih i iskrenih navijaca Zelje i nisu dio ovog foruma.

edit: uspjesan oporavak zelim.
:palacgore:
svojim snagama na svojoj zemlji

Izlija
Moderator
Kontakt:

pon apr 11, 2016 10:12 am

@ starigrad i ostali
Neznam što si se našao prozvanim ako te niko nije citirao i prozvao. Ovi što kmeče na svaku j*benu sitnicu za mene ( a primjetim i za većinu raje ovdje ) nisu navijači Želje. Onaj ko ovakvom Želji nalazi samo mahane a nevidi svu ljepotu nakon sivila u kojem smo bili nema ni kapi plave krvi u sebi i kao takav nije dobrodošao. Ljutili se vi ili ne tako je. Nije ovdje jednoumlje i redovno se razilazimo u mišljenjima ali se svi slažemo da prvo treba ustati pa spomenuti trenutnu garnituru ljudi koji upravljaju klubom. Dokazali su da im je Željo ispred ličnih prohtjeva i da će raditi da klubu bude bolje i po mom ličnom ubjeđenju svako ko počne da kritikuje odluke kluba a da one nisu ni donešene ne da nije prijatelj već je dušman plavo bijelih.
イビチャ・オシム

Velahalve
Kontakt:

pon apr 11, 2016 10:13 am

starigrad je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Tryg je napisao/la:Pa de se prvo usaglasite ko govori istinu, nemojte svi pisati 10. informacija, jedan kaze zeli Jasmin da ide, drugi kaze, menadjer ga tjera da ide, treci kaze, i on i menadjer zeli da ide, cetvrti kaze, on ne zeli da ide ali njegov menadjer zeli da on ide, a peti dodje i kaze, on samo zeli da mu se plati operacija i ostat ce.

brate a to sve pisu ljudi koji imaju po 10 postova koji inace ne pisu ovdje ili su tek registrovani...imam osjecaj daj e Dino dao po cvaju da se izmisljaju svakakve gluposti majke mi moje ...jos od jutros su poceli sa glupostima ....
e, ovako... nadjoh se prozvan (mozda i grijesim, ali je to moj osjecaj), pa da kazem koju i NABIJEM dodatni post.

hoces da kazes, ako neko nema 100+ postova ovdje, da pise samo kad mu se da cvaja da sta pro.sere i unese neki nemir? hoces da kazes, kako svi trebamo lupetati o stvarima o kojim nista ili vrlo malo znamo? hoces da kazes kako svi, na svaki napisani BUM trebamo po sto puta pitati sta se desava, dajte u pp....? hoces da kazes kako svi trebamo i moramo pisati iste stvari po milion puta (npr. kako je ko odigrao, ko bi trebao cistiti kartone, ko bi trebao odmoriti protiv travnika...), mada se slazemo sa nekim ko je sve to vec napisao? hoces da kazes da moramo, onome s kim se slazemo oko nekog posta, kvotati isti, sa podignutim palcem ili dati +? hoces da kazes da je zatvorena registracija novih clanova na ovom forumu, jer, ako se neko novi registruje, iznese svoje misljenje s kojim se vecina ne slaze, po defaultu je pljuvac? itd.

prestanite generalizovati stvari i stavljati ljudima etikete koje ne stoje. nisam glup (barem, ne toliko), da ne skontam kako se izdvaja jedna grupa forumasa (tako je na svim forumima), koja vodi "glavnu rijec", koja se, vecinom, poznaje i u RL i, sad, kao, ako hoces da budes dio te grupe, moras visiti na forumu i nabijati postove da bi bio dio raje. ja nisam od takvih. ne trpam se nikome i nemam se namjeru nikome dodvoravati, da bi me "primio" u raju. takav sam i u RL, a kamoli na forumu. neki dan, dva puta, u razmaku pola sata, pitam u koliko je trening i, na drugi upit, dobijem odgovor u pp (hvala tom forumasu na infu). na temi, u medjuvremenu, napisano 20+ postova, ali, valjda sto nemam 100+ postova, nisam bitan na ovoj temi, pa me RAJA izignorisa. kontaju, neki ubaceni element, pa ne odaji tajnu.

registrovan sam ovdje od prvog dana i procitao sam, ne samo svaku stranicu i post, nego svaku napisanu rijec (pa i onu masu postova i rijeci koji su samo zacatavanje teme), jer me sve sto se tice Zelje, malo je reci, interesuje. imam postova koliko imam. pisem kad imam sta konkretno reci i nemam namjeru dokazivati se nekome da sam Zeljin zaludjenik time sto cu nabijati postove. dovoljno mi je, detaljinije, propratiti postove 5-6 forumasa (ne bih nabrajao i nikoga izdvajao, ali svi znamo ko su oni), da bih dobio kvalitetne i tacne informacije sta se desava u i oko Zelje. ostalo procitam, ali ne pridajem preveliku paznju, jer se prica vrti u krug i malo je sta konkretno i tacno napisano.

oduzih previse, pa cu stati. nece me iznenaditi (isto i ocekujem), ako sada bude kvotanja ovog posta i pisanja kako se.rem, pisem gluposti i sl, ali me to nece doticati. ako vam je broj postova, datum registracije, stav o pojedinim stvarima (vec rekoh, o insajderskim informacijama vjerujem samo kad ih napise vrlo mali broj forumasa)... mjerilo za iskrenog navijaca Zelje, u zabludi ste. mnogo velikih i iskrenih navijaca Zelje i nisu dio ovog foruma.

starigrad

u velikoj mjeri si u pravu, ja sam skoro od početka na ovom forumu pa nemam 100+ postova, zato što ne stavljam neke od ovih ikonica, :ganja: , :klanjase2: :klanjase2: , :shisha: , :zeljeznicar1: , :palacgore: , :pljesak: , :karanje: , :titula: , :mrgreen: , buuum, +, itd

delinjo
Kontakt:

pon apr 11, 2016 10:16 am

starigrad je napisao/la:
delinjo je napisao/la:

pa ti nemas razloga da se nadjes prozvan u bilo cemu ...uopste nsiam na tebe mislio...i slazem se sa tobom ne moras se uopste slagati sa mnom i nekim forumasima,i sto bi zato i jeste forum ...nije ni moje ni vlasnistvo drugih forumasa....ali ne znam jesi upratio posto si napsiao da pratis forum od pocetka...kako su se zadnjih dana pojavili likovi koji su tek registrovani i poceli da pljuju...pa eto odjednom frajeru smeta sto Zahirovic ima menadzera...ej Zahirovica nam uvalili jebote...dabogda nam uvalio jos 15 igraca ko Zahirovic...e to me nervira brate i zato sam napisao taj gore post...nije problem komentar i ja znam kritikovati ,pljuvati cesto ..pa mene su cak i aldinom enkada zvali na anamo onom forumu kad pocnem kritikovati jer sam takav...i treba da se kritikuje ali opravdano ***** mu mater da se pazi sta se pise i malo da se promisli kad se napise jebeni post...nista vise brate...nemas razloga da budes uvrijedjen BGM ....sve najbolje ti zelim furaj svoj fazon....i hvala ti na lijepim zeljama .... :zeljeznicar1:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Tryg
Kontakt:

pon apr 11, 2016 10:17 am

Stani malo, ja necu da ga citiram i izbjegavam da ne bi bezveze zagusili temu, ali masa padobranaca se javlja i to radi, a on uopste nije u pravu, ustao je na lijevu nogu, a niko ga nije prozvao.

Prvo ja sam napisao za Jasmina, @delinjo mi je sasvim normalno odgovorio i odnosilo se na one koji su pisali to za Jasmina, a onda on dodje i javlja se kao osjeca se prozvanim, a uopste nije napisao post o Jasminu Bogdanovicu. I fino je napisao tamo osjecam se prozvanim mozda grijesim, grijesis prijatelju i nemoj se osjecati vise prozvanim kada to nisi. Da je se javio onaj koji jeste ja bi mu odgovorio ali ti to nisi.

Ispade ja kao neki advokat sad od delinja ali i moj post citirate pa moram da odgovorim.

Okrenimo se Slobodi svi skupa, i nadam se da cemo napuniti Grbavicu, jer ovi momci to zasluzuju.

ps. a ja gledam karte za derbi :D
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

addyno1
Kontakt:

pon apr 11, 2016 10:20 am

Htio bi se samo nadovezati na ove sto pisu o Bogdanovicu i kako treba klub biti fer prema njemu i sl. pitao bi ih a sto to Jasmin Bogdanovic nije htio produziti ugovor prije kad mu je nudjeno i prije povrede, vec je kalkulisaoi i htio cekati juni pa da kao slobodan igrac ode iz kluba? Sad kad je imao operaciju i vjerojatno ne moze otici nigdje (a da mu je bolje nego u Zelji) igra na tu kartu operacije i placanja troskova ispadajuci jos kao zrtva jer mu to klub nije platio. Nasa je uprava izuzetno korektna prema povrijedjenim igracima, a sto njemu nisu platili nek se on i njegov menadzer zapitaju.
Neko je napisao da cemo imati 6 stopera, sto nije tacno. Na Bogdanovica se ne racuna odavno za slijedecu sezonu ne zbog povrede vec zbog toga sto nije htio produziti ugovor. Osmankovic je jos uvijek suvise mlad i neiskusan za jakih evropskih utakmica i jacih utakmica u ligi. Realno on se jos ne moze ni fizicki ni iskustvom nositi recimo sa jednim Krstanovicem iz Sirokog. Hodzurda je realno prespor da bi na njemu gradili buducnost i nekog evropskog Zelju. Momak je skroz OK, ali savremeni fudbal zahtijeva mnogo vise. Bogi je dobar ko back up i trebamo brzeg i jaceg stopera u paru sa Acom.
A koliko vidim, iako to zvanicno niko iz kluba nece jos reci, pravi se ekipa da napadne grupnu fazu EL. A za to trebaju brzi i jos kvalitetniji igraci na pojedinim pozicijama.

delinjo
Kontakt:

pon apr 11, 2016 10:24 am

Tryg je napisao/la:Stani malo, ja necu da ga citiram i izbjegavam da ne bi bezveze zagusili temu, ali masa padobranaca se javlja i to radi, a on uopste nije u pravu, ustao je na lijevu nogu, a niko ga nije prozvao.

Prvo ja sam napisao za Jasmina, @delinjo mi je sasvim normalno odgovorio i odnosilo se na one koji su pisali to za Jasmina, a onda on dodje i javlja se kao osjeca se prozvanim, a uopste nije napisao post o Jasminu Bogdanovicu. I fino je napisao tamo osjecam se prozvanim mozda grijesim, grijesis prijatelju i nemoj se osjecati vise prozvanim kada to nisi. Da je se javio onaj koji jeste ja bi mu odgovorio ali ti to nisi.

Ispade ja kao neki advokat sad od delinja ali i moj post citirate pa moram da odgovorim.

Okrenimo se Slobodi svi skupa, i nadam se da cemo napuniti Grbavicu, jer ovi momci to zasluzuju.

ps. a ja gledam karte za derbi :D

bas sam mu i odgovorio maloprije da nemam pojma zasto se nasao prozvanim i da nisam na njega mislio....mislim necu ja nekome odredjivati sta da pise tamo vamo ...ali upratio si brate u zadnju sedmicu se registrovalo 20 novih ljudi i to sa veoma slicnom pricom ...ali eto ako storm i kompanija dozvoljava...nije nase da se bunimo jbg
GOO ROGER!!!
peRFect!!

delinjo
Kontakt:

pon apr 11, 2016 10:28 am

addyno1 je napisao/la:Htio bi se samo nadovezati na ove sto pisu o Bogdanovicu i kako treba klub biti fer prema njemu i sl. pitao bi ih a sto to Jasmin Bogdanovic nije htio produziti ugovor prije kad mu je nudjeno i prije povrede, vec je kalkulisaoi i htio cekati juni pa da kao slobodan igrac ode iz kluba? Sad kad je imao operaciju i vjerojatno ne moze otici nigdje (a da mu je bolje nego u Zelji) igra na tu kartu operacije i placanja troskova ispadajuci jos kao zrtva jer mu to klub nije platio. Nasa je uprava izuzetno korektna prema povrijedjenim igracima, a sto njemu nisu platili nek se on i njegov menadzer zapitaju.
Neko je napisao da cemo imati 6 stopera, sto nije tacno. Na Bogdanovica se ne racuna odavno za slijedecu sezonu ne zbog povrede vec zbog toga sto nije htio produziti ugovor. Osmankovic je jos uvijek suvise mlad i neiskusan za jakih evropskih utakmica i jacih utakmica u ligi. Realno on se jos ne moze ni fizicki ni iskustvom nositi recimo sa jednim Krstanovicem iz Sirokog. Hodzurda je realno prespor da bi na njemu gradili buducnost i nekog evropskog Zelju. Momak je skroz OK, ali savremeni fudbal zahtijeva mnogo vise. Bogi je dobar ko back up i trebamo brzeg i jaceg stopera u paru sa Acom.
A koliko vidim, iako to zvanicno niko iz kluba nece jos reci, pravi se ekipa da napadne grupnu fazu EL. A za to trebaju brzi i jos kvalitetniji igraci na pojedinim pozicijama.
konacno normalan,odmjeren i realan osvrt na situaciju...slazem se sa svim sto si napisao...nemam sta dodati :palacgore: :palacgore:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

teteac8684
Kontakt:

pon apr 11, 2016 10:31 am

Svako ko hoće da ide, bujrum...Bogdanović je, za naše prilike, sasvim korektan igrač, dobar u skok igri, sportski inteligentan...Ali da ne pravimo od njega Boatenga, mislim da nama uz Acu treba drugi profil stopera, treba nam brži igrač...I siguran sam da će Uprava omogućiti stručnom štabu još kvalitetniji igrački kadar za sljedeću sezonu (lijevi bek, stoper)...Nego da mi prvo, u srijedu, dobijemo Musemiju i Engleza, a za ostalo ćemo lako...VOLIM TE ŽELJO!!! :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

pon apr 11, 2016 10:31 am

ama jasno je potpuno na koga se odnosilo, na frajera koji kaže da je jasminov jaran i da eto klub njega jebe...
gradi željo boli te *****

Kapiten
Kontakt:

pon apr 11, 2016 10:35 am

Al za ovaj trening je u pravu. I ja cesto pitam kad je pa niko ne odgovori, ali valjda niko ne zna tada. Ne vjerujem da ne bi htio da kaze neko..
Eh, u kolko je danas :mrgreen: ?
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 17 gostiju.

Prijava