bogami ovo od danas nije baš uobičajeno bilo ni u danima tigra u jedinstvu...Charlie Sheen je napisao/la:Serete puno,onakvih situacija koliko god hocete na nasim terenima.Fino je to srocio FKZ,samo u svoju avliju.
bogami ovo od danas nije baš uobičajeno bilo ni u danima tigra u jedinstvu...Charlie Sheen je napisao/la:Serete puno,onakvih situacija koliko god hocete na nasim terenima.Fino je to srocio FKZ,samo u svoju avliju.
ima sad majku jojJaozinho22 je napisao/la:Imal struje jarane?AsharaK je napisao/la:Koliko klub ima od skycole? Umrijet če mi buraz od ovolikog otrova **** te dan, nije ovo zdravo
znači zaradili smo 10 feningi-aarelinho je napisao/la:Ima 1 fening po jednoj flaši.AsharaK je napisao/la:Koliko klub ima od skycole? Umrijet če mi buraz od ovolikog otrova **** te dan, nije ovo zdravo![]()
Charlie Sheen je napisao/la:Serete puno,onakvih situacija koliko god hocete na nasim terenima.Fino je to srocio FKZ,samo u svoju avliju.
Nije toliko loša kola koliko mi kazemo. mozda je do mene, ali moze se saljevatRodom s mejtaša je napisao/la:Ja ne znam koliko imamo od te kole, ali u mene u granapu gdje uzimam čim dođe plane. Onu malo ako ufatiš dobro si prošo. Pitarke vazda ima.
ChWilla je napisao/la:može ih borac stići i gurnuti vrlo lako. a ni olimpic se sigurno neće tek tako predati, jer ima bolji tim od svih ovih.Rodom s mejtaša je napisao/la:
Vitez je sve završio remijem na Otoku. Olimpicu dolaze Sloboda i Široki i idu zadnje kolo pitarima. Olimpic ima samo teoretske šanse.
Evo jedan buuuum da ti nije dosadnoModel1964 je napisao/la:i obična cola je otrov. Bukvalno otrov. Sad vi pilite koji je otrov bolji![]()
Nego imali kakav BUUUMMM
Ne postavljaj je života ti,izgidosmotm8782 je napisao/la:Evo jedan buuuum da ti nije dosadnoModel1964 je napisao/la:i obična cola je otrov. Bukvalno otrov. Sad vi pilite koji je otrov bolji![]()
Nego imali kakav BUUUMMM
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Taj dan bi mi bio drugi rodjendanzubanovic89 je napisao/la:Kad ce neka piva sa logom