Devotion je napisao/la:Pred 3000 gledalaca na Grbavici nase sanse protiv Slobode su manje nego pred 6000-7000 navijaca, zato TV prenos ne bi smio biti razlog da kalkulisemo sa svojim dolaskom u srijedu. Dobrim rezultatom mnogo toga nam se otvara, nedaj Boze losim ne bi sve izgledalo ovako ruzicasto. Zato pustite pitare i ostale, u srijedu smo potrebni kao rijetko kad.
Ne sumnjam ni jednog trenutka u posjetu od 7000+ minimalno u srijedu,evo sad gledam i vrijeme ce biti lijepo,tako da tv prenos ne vjerujem da ce uticati.
Ok,utakmica jeste bitna naravno,veliki je ulog u pitanju,jak protivnik i bilo bi lijepo pobjediti,kasnije i proci u finale kupa svakako.Vjerujem cvrsto da ce Edis i momci ucniti sve da do toga i dodje,medjutim,ako nedo Bog i ne dodje,ako ovu sezonu mi i ne odemo u Evropu i ne podignemo neki trofej mi,navijaci,moramo pokazati zrelost i ne padati u depresije i slcne stvari nego dati podrsku za ovaj fenomenalni projekat koji je pokrenut na svim poljima vezanim za Zelju.To ne smije nikako ovisiti o jednoj ili dvije utakmice,ma kako one bile vazne.
Ne ljuti se sto sam tebe citirao,ne obracam se samo tebi naravno nego opcenito svima nama..