Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Grbavica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 10, 2016 10:08 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:Kakav je ba ovo go na Koševu. Nisam gledao utakmicu, ali ovo je smješno.
Vitez je siguran i komotno im može dati. Olimpic je drugoligaš jer ima katastrofa raspored. Mi nemamo šta kalkulisati. Ako hoćemo treće mjesto, dobiti sve do kraja i to je to. Ne znam možda sam prolupo, ali meni se čini lakše dobiti pitare, Zrinjski i Čelik nego proći Slobodu i Široki u četiri utakmice.
Idemo na oba fronta pomarisati se sa svima, ići od utakmice do utakmice. Ja sam mišljenja da sam niko ne može nadigrati u dvije utakmice i da nam može zabiti više od jednog gola po utakmici. A Lendrić će već zabiti nešto.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Devotion
Kontakt:

ned apr 10, 2016 10:10 pm

Pred 3000 gledalaca na Grbavici nase sanse protiv Slobode su manje nego pred 6000-7000 navijaca, zato TV prenos ne bi smio biti razlog da kalkulisemo sa svojim dolaskom u srijedu. Dobrim rezultatom mnogo toga nam se otvara, nedaj Boze losim ne bi sve izgledalo ovako ruzicasto. Zato pustite pitare i ostale, u srijedu smo potrebni kao rijetko kad.

ž'21
Kontakt:

ned apr 10, 2016 10:13 pm

Ako išta mrzim, to su ove priče 'svi su protiv nas aaaaaa', pa onda ne trebamo ni igrati nikako. Skinuti gaće i nek nas karaju. Mi smo Željo, nemojte kukati bezveze! Potući se sa svima, pa šta Bog da, ako ne bude dovoljno za Evropu, čestitati boljima i to je to.

LARSSONN
Kontakt:

ned apr 10, 2016 10:15 pm

Nek se odradi nešto po pitanju online fanshopa. Da se bar updateuju artikli, i možda online naručivanje ako ništa.

Kad bi dobili slobodu 1-0 ili 2-0 i travnika gdje bi nam kraj bio

Model1964

ned apr 10, 2016 10:20 pm

ž'21 je napisao/la:Ako išta mrzim, to su ove priče 'svi su protiv nas aaaaaa', pa onda ne trebamo ni igrati nikako. Skinuti gaće i nek nas karaju. Mi smo Željo, nemojte kukati bezveze! Potući se sa svima, pa šta Bog da, ako ne bude dovoljno za Evropu, čestitati boljima i to je to.
:palacgore:
Ako nam je evropa bitna, onda od prve minute svaku tekmu u kost i za muda. Od kukanja nejma :) fajde. U Sablju ne sumnjam da će ih naložiti ko bubnjaru :) , sad je red na nama da damo 200% pordšku.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Plava Porodica
Kontakt:

ned apr 10, 2016 10:21 pm

LARSSON je napisao/la:Nek se odradi nešto po pitanju online fanshopa. Da se bar updateuju artikli, i možda online naručivanje ako ništa.

Kad bi dobili slobodu 1-0 ili 2-0 i travnika gdje bi nam kraj bio

U play-offu lige prvaka :shisha:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

rios
Kontakt:

ned apr 10, 2016 10:32 pm

Devotion je napisao/la:Pred 3000 gledalaca na Grbavici nase sanse protiv Slobode su manje nego pred 6000-7000 navijaca, zato TV prenos ne bi smio biti razlog da kalkulisemo sa svojim dolaskom u srijedu. Dobrim rezultatom mnogo toga nam se otvara, nedaj Boze losim ne bi sve izgledalo ovako ruzicasto. Zato pustite pitare i ostale, u srijedu smo potrebni kao rijetko kad.
Ne sumnjam ni jednog trenutka u posjetu od 7000+ minimalno u srijedu,evo sad gledam i vrijeme ce biti lijepo,tako da tv prenos ne vjerujem da ce uticati.
Ok,utakmica jeste bitna naravno,veliki je ulog u pitanju,jak protivnik i bilo bi lijepo pobjediti,kasnije i proci u finale kupa svakako.Vjerujem cvrsto da ce Edis i momci ucniti sve da do toga i dodje,medjutim,ako nedo Bog i ne dodje,ako ovu sezonu mi i ne odemo u Evropu i ne podignemo neki trofej mi,navijaci,moramo pokazati zrelost i ne padati u depresije i slcne stvari nego dati podrsku za ovaj fenomenalni projekat koji je pokrenut na svim poljima vezanim za Zelju.To ne smije nikako ovisiti o jednoj ili dvije utakmice,ma kako one bile vazne.
Ne ljuti se sto sam tebe citirao,ne obracam se samo tebi naravno nego opcenito svima nama.. :zeljeznicar1:
Zadnja izmjena: rios, dana/u ned apr 10, 2016 10:42 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Jaozinho22

ned apr 10, 2016 10:34 pm

Ma bio je prijenos i protiv Borca pa je opet fina cifra bila tako da se ne sekiram oko cifre onaj sto se kaze jel :ganja: :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

ned apr 10, 2016 10:38 pm

ChWilla je napisao/la:
Rodom s mejtaša je napisao/la:Kakav je ba ovo go na Koševu. Nisam gledao utakmicu, ali ovo je smješno.
Vitez je siguran i komotno im može dati. Olimpic je drugoligaš jer ima katastrofa raspored. Mi nemamo šta kalkulisati. Ako hoćemo treće mjesto, dobiti sve do kraja i to je to. Ne znam možda sam prolupo, ali meni se čini lakše dobiti pitare, Zrinjski i Čelik nego proći Slobodu i Široki u četiri utakmice.
vitez ako izgubi daleko je od sigurnog, jer poslije toga ide zrinjskom gdje će izvjesno također izgubiti. a zadnju ide borcu, i vrlo lako može potonuti.
Vitez je sve završio remijem na Otoku. Olimpicu dolaze Sloboda i Široki i idu zadnje kolo pitarima. Olimpic ima samo teoretske šanse.

Veteran1965
Kontakt:

ned apr 10, 2016 10:39 pm

Bilo bi dobro samo da je tekma kasnije, bar sedam ili pola osam...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

LARSSONN
Kontakt:

ned apr 10, 2016 10:40 pm

Kod ovog BHTa jedino logo u hdu

chile
Kontakt:

ned apr 10, 2016 10:40 pm

Ala mi ide na vrsnjaka ova prica o posijeti i tv prenosu.
Onaj ko je planirao ici na tekmu ici ce taman bio prenos i u 4k.
I prenos ako smanji posjetu smanji je kada je lose vrijeme i to svega par procenata.
Niti jednu tekmu do kraja ne ocekujte ispod 5 milja nevezano od protivnika jer svi dolazimo radi plavih momaka, a jaca tekma samo nabrije one neodlucne.
Lijepi vjetrovi pusu dolinom i to je nas najbolji marketing i treba ga maximalno potencirati i isticati u medijima.
Ovih dana je citava BiH plavo bijela ne samo seher.[WINKING FACE]

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned apr 10, 2016 10:41 pm

Koliko klub ima od skycole? Umrijet če mi buraz od ovolikog otrova **** te dan, nije ovo zdravo
Željezničar ante portas !

ChWilla
Kontakt:

ned apr 10, 2016 10:42 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:
Vitez je sve završio remijem na Otoku. Olimpicu dolaze Sloboda i Široki i idu zadnje kolo pitarima. Olimpic ima samo teoretske šanse.
može ih borac stići i gurnuti vrlo lako. a ni olimpic se sigurno neće tek tako predati, jer ima bolji tim od svih ovih.
gradi željo boli te *****

ž'21
Kontakt:

ned apr 10, 2016 10:45 pm

AsharaK je napisao/la:Koliko klub ima od skycole? Umrijet če mi buraz od ovolikog otrova **** te dan, nije ovo zdravo
:lol: :lol:

nikson
Kontakt:

ned apr 10, 2016 10:48 pm

Da Spielberg zna za ovo jadno sarajevo dobio bi jos oscara za najboljeg rezisera, za najbolji film s duljevicem u glavnoj ulozi...
Fuj!
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Valter
Kontakt:

ned apr 10, 2016 10:52 pm

Veteran je napisao/la:Bilo bi dobro samo da je tekma kasnije, bar sedam ili pola osam...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Bilo bi jako lose kada bi utakmica bila u tom terminu. Taj dan u ligi prvaka igraju Atletiko-Barsa. Bez obzira na slogan "ko voli Zelju doci ce" to bi umnogome uticalo na posjetu. Idealan termin je 18h.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

ChWilla
Kontakt:

ned apr 10, 2016 10:53 pm

18h i jeste.
gradi željo boli te *****

Charlie Sheen
Kontakt:

ned apr 10, 2016 10:56 pm

Serete puno,onakvih situacija koliko god hocete na nasim terenima.Fino je to srocio FKZ,samo u svoju avliju.

Jaozinho22

ned apr 10, 2016 10:57 pm

AsharaK je napisao/la:Koliko klub ima od skycole? Umrijet če mi buraz od ovolikog otrova **** te dan, nije ovo zdravo
Imal struje jarane? :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava