Imaju procedure,mailovi,zna se tacno ko je kriv,o svemu ima trag. Simptomaticno je da su u sportskom kolektivu najslabiji sportski rezultati. Dok nam salovanje,mistrija i fangla idu bolje. To bi trebalo nesto reci.sudanikos je napisao/la: ↑ned nov 05, 2017 4:43 pmDe konkretno ko ne zna da radi i sta? I ko treba da dodje i ko zeli da dodje? U sta si zavijen crno, a u cemu si bio zavijen prije koju godinu ili prije 10 godina...kremenko je napisao/la: ↑ned nov 05, 2017 4:30 pmKo ne zna da radi neki posao,treba da se makne i pusti da radi neko ko zna.
To ne znaci da neke ljude iz uprave treba tjerati,nego da se uhvate posla koji znaju raditi,a ostave se fudbala.
Ili cemo po staroj poznatoj bosanskoj,neka ga on je nas,ima dobre namjere,nema veze sto malo grijesi,a u crno nas zavi.
Ili cemo po onoj ili znas ili ne znas.
Nema kasice tako da cemo dovoditi Elsnere i Kajkute i uzivati u njihovim igrama i u buducnosti. Lijepa perspektiva..salle86 je napisao/la:Ma jok, zavućemo ruku u kasicu i za miliončić dovesti provjerene igrače, ko što se radilo nekadHadzijalagic je napisao/la: ↑ned nov 05, 2017 4:16 pmDovesce jos 2-3 Elsnera i par Kajkuta posto su takvi dzabalane..alombardo je napisao/la:Do zime ostati do max minus 5, na zimu 4 igraca i borba za jedan od trofeja abd.
Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
Istina da bi bilo dobro, ali je nerealno očekivati da to uspije.
Željo nikad više neće u polufinale kupa Uefa, hajmo se svi povješati sad.Hadzijalagic je napisao/la: ↑ned nov 05, 2017 5:16 pmNema kasice tako da cemo dovoditi Elsnere i Kajkute i uzivati u njihovim igrama i u buducnosti. Lijepa perspektiva..salle86 je napisao/la:Ma jok, zavućemo ruku u kasicu i za miliončić dovesti provjerene igrače, ko što se radilo nekadHadzijalagic je napisao/la: ↑ned nov 05, 2017 4:16 pmDovesce jos 2-3 Elsnera i par Kajkuta posto su takvi dzabalane..
Eto jucer gledam ono prvo poluvrijeme protiv Viteza i nerviram se i pocnes da razmisljas o tome. Pratim Zelju dugo i shvatim da se po 100 igraca dovodilo i u vrijeme Amara Osima, i prije njega, da su kamioni igraca dolazili i odlazili. Imali smo 4 sezone trofeja sa Amarom prije toga rupu 5-6 godina, pa sa vretimo unazad isto tako 2 sezone trofeja, pa rupa. Vazda je bila ista prica, al potpuno ista. Bili smo fudbalski klub i prije, busali se sa bogatom historijom, a ljudi su nam se smijali jer smo treninge obavljali u majicama kucnim, igrali na smetljarniku od stadiona nije se znalo ko pije ko placa, ko krade ko poslove vodi, nisi imao ni clanse karte ni marketing, ni salovanje nista. Ja se sjecam dobro da niko nije imao pojma ko je u upravi ko je u skupstini, nisu kvoruma imali za posrani sastanak godinama. Dugovalo se i igracima i uposlenicima i drzavi. I u medjuvremenu si osovjio par trofeja. Onda fino ti ljudi ustaju i odlaze, klub ostaje ko prazna rupa koju niko nece. Dosli su neki novi ljudi da pometu govna svojit prethodnika. I sad za iste stvari koje su i prije bile, a bili su takodjer slicni igraci dovodilo se sakom i kapom al se ubola i titula. Samo me zanima da se klub ugasio sta bi onda srali. Uprava ova ima moju podrsku jer klub sad makar lici na klub, a trofeji nikad nisu bili plod neke smisljene kupovine strasnih igraca i sjajnog skautinga. Abd doci ce i trofeji, Ako ne dodju neko ce vjerovatno i staviti svoju odgovornost skupstini na razmatranje. U svemu tome je pitanje ko je taj koji ce znati da ne dovodi gomile igraca, donijeti pare da kupujemo igrace koji vrijede i plus zele da igraju u kurcu od lige i jos uz to da vodi klub gradi stadion dovodi sponzore. Ako takvi postoje bujrum odmah na narednu skupstinu nek dodju i nek povedu klub. Ako ce doci neko ko ce klub da odere ko kozu i ostavi ga opet na miliost i nemilost nekom ko hoce da izvlaci klub iz govana, neka hvala.kremenko je napisao/la: ↑ned nov 05, 2017 5:06 pmImaju procedure,mailovi,zna se tacno ko je kriv,o svemu ima trag. Simptomaticno je da su u sportskom kolektivu najslabiji sportski rezultati. Dok nam salovanje,mistrija i fangla idu bolje. To bi trebalo nesto reci.sudanikos je napisao/la: ↑ned nov 05, 2017 4:43 pmDe konkretno ko ne zna da radi i sta? I ko treba da dodje i ko zeli da dodje? U sta si zavijen crno, a u cemu si bio zavijen prije koju godinu ili prije 10 godina...kremenko je napisao/la: ↑ned nov 05, 2017 4:30 pmKo ne zna da radi neki posao,treba da se makne i pusti da radi neko ko zna.
To ne znaci da neke ljude iz uprave treba tjerati,nego da se uhvate posla koji znaju raditi,a ostave se fudbala.
Ili cemo po staroj poznatoj bosanskoj,neka ga on je nas,ima dobre namjere,nema veze sto malo grijesi,a u crno nas zavi.
Ili cemo po onoj ili znas ili ne znas.
Nisam ja dovodio 100 igraca od kojih se 5 pokazalo kao pojacanje. Misljenja sam da bi i neko od nas imao bolji prosjek.
Zavijeni smo u crno rezultatima. Trofeja nema 5 godina,a busamo se kao najtrofejniji klub.
Dajemo pare za polovnjake sa propalim koljenima,povredama,penzionere,placamo ih masno,a kukamo kako djecu moramo prodavati (izgleda vec u januaru) jer se nema para.
Dajemo porodicno blago,da bi imali para za smece.
Imamo izuzetno talentovanu generaciju juniora,koji bi uz par igraca iz sadasnjeg prvog tima imali iste rezultate kao danasnji prvi tim precijenjenih,ali nevidjeno pickastih igraca. Cast izuzetcima.
Sve ovo stoji što si napisao, sa strane normalnog navijača koji želi dobro svom klubu ali je problem kada se počnu izlistavati mailovi,Amidza je napisao/la: ↑ned nov 05, 2017 5:02 pmVidi, i ja sam pisao o upravi milion puta. Hvalio ih kad sam mislio da trebam, kudio ih kad sam mislio da trebam. I sad cu to moc radit, ja ili bilo ko drugi, ali samo na temi namijenjenoj za to. Ne vidim sta je tu lose. Ne citaju mi se vise propagandni pamfleti, a vjerujem ni mnogim drugima. Nevazno jesu li pro ili contra uprave, ove ili prosle, jednostavno mi se ne citaju. Nema potrebe da pricamo u rukavicama vise. Postoje dvije interesne grupe i dvije PR sluzbe tih grupa. Ima i raje koja se prikloni jednoj ili drugoj, sto je normlano.Dolina je napisao/la: ↑ned nov 05, 2017 4:54 pmNisam za to da se pravi tema o upravi jer bi to bilo samo gomila insinuacija, nagađanja i bespotrebnih prepucavanja.
I da odmah kažem Dejo nije dovodio igrače
Trenera, igrače, tekme možemo komenterisati jer iste imamo prilike i gledati ali o upravi i potezima možemo samo naglabati.
Na forumu ima nekoliko momaka koji znaju više od većine što se tiče uprave ali oni su u manjini i koliko vidim oni najmanje i komentiraju upravu i u pravu su.
Ništa nije onao kao što izgleda - Lesli _Eldridž.![]()
Tako bi i ja i ti i bilo ko drugi imali priliku pitati, reci, konstatovati bilo sta o upravi na temi o upravama. Kao sto bi pisali o taktici, formaciji, ekipi na temi o tome, transferima na temi namijenjenoj za to i tako dalje. Jel posteno tako?
Upravo tako druze. Zato, izmedju ostalog, i mislim da je bolje preventivno reagovati i otvoriti posebne teme.Dolina je napisao/la: ↑ned nov 05, 2017 5:23 pmSve ovo stoji što si napisao, sa strane normalnog navijača koji želi dobro svom klubu ali je problem kada se počnu izlistavati mailovi,Amidza je napisao/la: ↑ned nov 05, 2017 5:02 pmVidi, i ja sam pisao o upravi milion puta. Hvalio ih kad sam mislio da trebam, kudio ih kad sam mislio da trebam. I sad cu to moc radit, ja ili bilo ko drugi, ali samo na temi namijenjenoj za to. Ne vidim sta je tu lose. Ne citaju mi se vise propagandni pamfleti, a vjerujem ni mnogim drugima. Nevazno jesu li pro ili contra uprave, ove ili prosle, jednostavno mi se ne citaju. Nema potrebe da pricamo u rukavicama vise. Postoje dvije interesne grupe i dvije PR sluzbe tih grupa. Ima i raje koja se prikloni jednoj ili drugoj, sto je normlano.Dolina je napisao/la: ↑ned nov 05, 2017 4:54 pmNisam za to da se pravi tema o upravi jer bi to bilo samo gomila insinuacija, nagađanja i bespotrebnih prepucavanja.
I da odmah kažem Dejo nije dovodio igrače
Trenera, igrače, tekme možemo komenterisati jer iste imamo prilike i gledati ali o upravi i potezima možemo samo naglabati.
Na forumu ima nekoliko momaka koji znaju više od većine što se tiče uprave ali oni su u manjini i koliko vidim oni najmanje i komentiraju upravu i u pravu su.
Ništa nije onao kao što izgleda - Lesli _Eldridž.![]()
Tako bi i ja i ti i bilo ko drugi imali priliku pitati, reci, konstatovati bilo sta o upravi na temi o upravama. Kao sto bi pisali o taktici, formaciji, ekipi na temi o tome, transferima na temi namijenjenoj za to i tako dalje. Jel posteno tako?
interni dokumenti, prepiske, i falsificirani dokumenti.
Vrati se samo malo u prošlost i biće ti jasnije. Sada će se ta priča opet aktualizirati.
roger_bannister4 je napisao/la: ↑ned nov 05, 2017 5:25 pmUpravo na SK1 prije tekme Zola pozdravi Marija Stanića...![]()
![]()
Mozda i nije losa ideja pa nek onaj koji hoce,kome je zadaca i koji ne zna nista pametnije tudjim kurcem mlati gloginje do besvjesti tamo na tom odjelu.