Čitaj malo bolan nebio.Zakara dvije utakmice pod injekcijama igra.Okolele je napisao/la: ↑ned nov 05, 2017 9:06 amJuce je Adzem najveci krivac za prosute bodove bio..Znas kakve limitirane igrace imas i on ih sve u prvu postavu stavlja i onda kasnije kad je mogao izmjenama to popraviti on jos vise usere..Najboljeg igraca ekipe izbacivati u trenutku kad ganjas preokret nikakvog smisla nema..
Naravno uz Adzema ali mislim da ne izvlacim max. iz ovog rostera, neke utakmice su jasno pokazale ko treba igrati i da nakon 3 mjeseca sa ekipom ne treba eksperimentisati ( bez obzira na izostanke koje smo imali jucer).storm_raider je napisao/la: ↑ned nov 05, 2017 9:34 amUz Adzema sam naravno. Covjeku treba dati sansu da selektira ekipu i obzirom da on uopste nije dovodio igrace, mislim da je ovo i maksimum. Nakon zime ce se moci vise reci. Najveca je glupost nakon jednog kiksa mijenjati. To ni Real Madrid ne radi.
I zbog ovakvih ljudi smo tu gdje jesmo i ne treba nam boljebianco blu je napisao/la: ↑ned nov 05, 2017 12:21 amnikad nisam trenirao fudbal, ali sam bolji igrač od elsnera.
Kako da dođem do prvog tima, igraću za 500 km?
Vrlo korektna kritika.Veteran1965 je napisao/la: ↑ned nov 05, 2017 9:54 amProblem nije u Adi problem je u svima nama. Niti je rješenje u tjeranju trenera, naprotiv mišljenja sam da bez obzira na sve treba ostati.. Problem je u našoj objektivnosti. Jučerašnja utakmica JESTE KATASTROFA. Nastup u Tuzli JESTE OČAJ Kada neko kaže uprkos pobjedama da su utakmice u Gabeli i Zenici bile TOTALNO NEGLEDLJIVE, mnogi ga etiktiraju kao neprijatelja. Kada neko konstatuje da u zadnjih par godina, na prste jedne ruke možeš izbrojati utakmice koje su nekad Želji bile sasvim normalne (ubjedljive pobjede, ubijanje igrom, par golova u prvom poluvremenu, molbe da se ne trpa više), nalaze se opravdanja u finansijskoj stabilnosti, izgradnji stadiona povjerenju i poštenju. Da se razumijemo, te stvari su izuzetan iskorak, i ogroman uspjeh današnjem okruženju i korumpiranom društvu, na žalost običnom navijaču Želje, nedovoljne. To pokazuju i frustracije po medijimani društvenim mrežama, to pokazuje osjeta na utakmicama, to pokazuje i nezadovoljstvo ( i uvrede koje nikako ne odobravam) koje navijači i simpatizeri iskazuju na istim. I na to još dodaj "neke" koji bi sve da mjenjaju, i koim ovo odgovara, i imaš trenutnu situaciju,nimalo obećavajuću.
Činjeica je da nama neka vrsta "resetovanja" treba. Samo je pitanje šta i kako. Ne bih previše pametovao, ali ja bi prvo resetovao ekipu. Prescjeci i zahvali se neambicioznim igračima, svima od reda. Ubaci omladinu, dovedi gdje fali. AKo ni to ne da rezultat i iskorak (po meni je to plasman u Europu, jer mi je trenutno jako upitan) onda se brate povucite, nema smisla više, očito je da ne posjedujete znanja i vještine da bi upravljali jednim ovako zahtjevnim klubom kakav je Željo...
Normalno da problem nije u Adzemu, problem je manjak strategije u sportskom aspektu. Kad bi mi na zimu prodali mladog igraca za 1 mio., novac bi se usmjerio u stadion, i dosli bi neki stari igraci, kao da imaju rutinu i neke rezultate iz proslosti. Normalno da su takvi igraci liminitirani i nebi nista sa njima napravili. Pravis stadion, imas losu igru, i na nove tribine nebi ti ljudi dolazili. Opet kad zafali love, pokusati nekog mladog igraca prodati i opet sve ukrug. Samo je problem sto se tad nece imati sta da proda kao ove zadnje dvije godine posto neces imati talentovanog igraca, ako se gleda sad trenutni status sa kadetima. I opet sve tako ukrug. Nikad mi nismo trebali Memiju tako pustiti. Nas nebi trebalo da zanjima da li tad Petrovic racuna na njega ili ne. Treba se samo reci da nije to dio strategije kluba, i naci onda adekvatnog trenera koji se uklapa u toj viziji. Da su ljudi u upravi sad malo razumni, zavrsili bi istok do kraja, i moderan travljnak. Tad imas stadion koji je dovoljno dobar da se organizuju vece utakimice, i to je to. Usmjeriti novac na mlade igraca, i njih po nekom planu ubacivati u prvi tim.Veteran1965 je napisao/la: ↑ned nov 05, 2017 9:54 amProblem nije u Adi problem je u svima nama. Niti je rješenje u tjeranju trenera, naprotiv mišljenja sam da bez obzira na sve treba ostati.. Problem je u našoj objektivnosti. Jučerašnja utakmica JESTE KATASTROFA. Nastup u Tuzli JESTE OČAJ Kada neko kaže uprkos pobjedama da su utakmice u Gabeli i Zenici bile TOTALNO NEGLEDLJIVE, mnogi ga etiktiraju kao neprijatelja. Kada neko konstatuje da u zadnjih par godina, na prste jedne ruke možeš izbrojati utakmice koje su nekad Želji bile sasvim normalne (ubjedljive pobjede, ubijanje igrom, par golova u prvom poluvremenu, molbe da se ne trpa više), nalaze se opravdanja u finansijskoj stabilnosti, izgradnji stadiona povjerenju i poštenju. Da se razumijemo, te stvari su izuzetan iskorak, i ogroman uspjeh današnjem okruženju i korumpiranom društvu, na žalost običnom navijaču Želje, nedovoljne. To pokazuju i frustracije po medijimani društvenim mrežama, to pokazuje osjeta na utakmicama, to pokazuje i nezadovoljstvo ( i uvrede koje nikako ne odobravam) koje navijači i simpatizeri iskazuju na istim. I na to još dodaj "neke" koji bi sve da mjenjaju, i koim ovo odgovara, i imaš trenutnu situaciju,nimalo obećavajuću.
Činjeica je da nama neka vrsta "resetovanja" treba. Samo je pitanje šta i kako. Ne bih previše pametovao, ali ja bi prvo resetovao ekipu. Prescjeci i zahvali se neambicioznim igračima, svima od reda. Ubaci omladinu, dovedi gdje fali. AKo ni to ne da rezultat i iskorak (po meni je to plasman u Europu, jer mi je trenutno jako upitan) onda se brate povucite, nema smisla više, očito je da ne posjedujete znanja i vještine da bi upravljali jednim ovako zahtjevnim klubom kakav je Željo...
Ma morao ih je ubaciti, jebali bi mu i svlacionicu i sve.Okolele je napisao/la: ↑ned nov 05, 2017 9:06 amJuce je Adzem najveci krivac za prosute bodove bio..Znas kakve limitirane igrace imas i on ih sve u prvu postavu stavlja i onda kasnije kad je mogao izmjenama to popraviti on jos vise usere..Najboljeg igraca ekipe izbacivati u trenutku kad ganjas preokret nikakvog smisla nema..