Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Okolele
Kontakt:
Status: Online

Re: FK Željezničar

sub nov 04, 2017 5:33 pm

Kad kaze neko da je momku od 18,19,20 godina problem odigrati dvije utakmice u 3-4 dana dodje mi da placem..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

sub nov 04, 2017 5:34 pm

a očito da jest, i on je pao zadnjih 10ak minuta ...
Željezničar ante portas !

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

Vrag je napisao/la:
sub nov 04, 2017 5:28 pm
Ja i dalje mislim da treba Adzema ostaviti da barem odradi prelazni rok. Drugi su dobili priliku treba i on. Ali mu isto tako treba dati do znanja da se ovaj danasnji idiotluk sa njegove strane ponovi da mu je noga. Ovo je danas bilo ludilo.
Ma treba mu jebaat mater vise i njemu i pricanju s igracima i sve ostalo. Mars majmuni gubim zivce, pare, posao, porodicu zbog vas.
Ovaj strucnjak najboljeg napadaca stavlja u vezu i jos kaze PRIMORANN bio. Sta si bio primoran jeboo te dan mrtvi mrs u juniore pa demagogiju prosipaj i ostala sranja jebeem vam mrtve svima.

Minjore
Kontakt:

sub nov 04, 2017 5:35 pm

Vraže nevezano za tebe :)

AmH79
Kontakt:

sub nov 04, 2017 5:36 pm

Lose smo igrali. Lose je Adzem odabrao i postavio igrace. Ljut? Jasta sam!!!

Ali sam strasno bijesan na nas, tzv. navijace! „Samo me titula zanima!“, „Ja prelazim kilometre zbog njih...“
Ko si, bolan??? Ko si da sudis, da psujes, da zahtijevas ultimativno? Nisi niko! Tvoje misljenje nikoga na svijetu ne zanima. Na gostovanja ides sa rajom, da vidis puta, popijes pet piva i da zapalis dva dzointa.

Nek‘ nas je i stid i sram!

Trujemo atmosferu oko kluba koji je u fazi ozdravljenja...
Jel‘ uprava bezgresna? Nije!
Jel‘ Ado idealan? Nije!
Jesmo li navijaci koji zasluzuju bolje? Ne!!!

LeBlue
Kontakt:

sub nov 04, 2017 5:41 pm

Vrag je napisao/la:
Ja i dalje mislim da treba Adzema ostaviti da barem odradi prelazni rok. Drugi su dobili priliku treba i on. Ali mu isto tako treba dati do znanja da se ovaj danasnji idiotluk sa njegove strane ponovi da mu je noga. Ovo je danas bilo ludilo.
Normalno da Adzema treba pustiti da radi, ali trebaju ljudi u klubu imati jasnu strategiju sta zele, i kako postici. Jer ovo zadnje vrijeme kod nas je tako, kad smijenis trenera kao da si pola kluba. Dodje novi trener, i on se sve pita u sportskom segmentu. Nemoze tako. Recimo i kad se mladi igrac proda, imam osjecaj da bi se taj novac potrosio na nove Bekrice. Moramo imati jasnu strategiju u vezi promovisanja mladih igraca konstantno. Bez toga nemoze klub opstati. Ne samo Zeljo nego i dosta veci klubovi u Evropi.

Minjore
Kontakt:

sub nov 04, 2017 5:43 pm

Neko ko je sve ostavio na Grbavici i uz Zelju. Sta se pravite pametni ako vam valjaju vodite ih kuci nek vam tamo popravljaju atmosferu... i adzem i zeba i kajkut i ostali !

Vrag

sub nov 04, 2017 5:43 pm

ChWilla je napisao/la:
sub nov 04, 2017 5:31 pm
Vrag je napisao/la:
ma treba reći kako jeste. jeste roster spor, star i nemotivisan, još dodatno oslabljen, ali su svejedno na klupi ostala rješenja koja su bar u manjoj mjeri takva...
Njegovo je samo bilo da zamijeni Ramovica sa Zebom i to je to.

ChWilla
Kontakt:

sub nov 04, 2017 5:45 pm

suspendovan je ramović. ali i ovo kako smo završili utakmicu, čak i sa kajkutom, je bolje nego kako smo počeli bar za 20-30%...
gradi željo boli te *****

Simply Blue
Kontakt:

sub nov 04, 2017 5:46 pm

Gore je neko napisao da Adžem zaslužuje jedne prave pripreme i prealzni rok..kada su drugi imali priliku, treba j i njemu dati..
Priča oko Ode i kolektiva sigurno nije crno-bijela..razlika između jeseni i proljeća je u dotegnutoj odbrani a samim tim i sigurnosti..to kod Adžema nismo imali..Oda je dotjerao stoperski par, a stim je došla sigurnost i konstantnost...
O pokojniku sve najbolje, ali nismo mi ni pod Odom letjeli po terenu...Slobodu nismo uzeli, Radnik isto tako..sa Borcem smo vodili rovovsku bitku koja je mogla otići i na drugu stranu, u Širokom smo se provukli, protiv Zrinjskom smo vodili, imali sjajnu priliku preko Memije da riješimo tekmu, ali isto tako i dobar dio utakmice bili stjerani pred naših 16 metara..

Adžem zaslužuje priliku, ali isto taako zaslužuje kritike, a danas ih je zaslužio...umjesto da smo danas navalili na njih od prve minute, pa po cijenu zutog kartona za Zakaru, Stanu..Hajdara u prvoj...ali bi imali 100% skor u ciklusu ovih lakših utakmica, a u BL ionako se uvijek patimo...ovako imamo dva boda manje, bez Stane u BL, još lošiju atmosferu i čopore hijena koje su nanjušile krv i naravno lošu tradiciju protiv Borca
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

boja mora
Kontakt:

sub nov 04, 2017 5:46 pm

Ako od Borca izgubimo Adžemu je vrlo blizu šut karta

djoxxx1921
Kontakt:

sub nov 04, 2017 5:47 pm

AmH79 je napisao/la:

Ali sam strasno bijesan na nas, tzv. navijace! „Samo me titula zanima!“, „Ja prelazim kilometre zbog njih...“
Ko si, bolan??? Ko si da sudis, da psujes, da zahtijevas ultimativno? Nisi niko! Tvoje misljenje nikoga na svijetu ne zanima. Na gostovanja ides sa rajom, da vidis puta, popijes pet piva i da zapalis dva dzointa.

Jel‘ Ado idealan? Nije!
Ma sta ti pricas? Sad ispade svi mi koji idemo neka stoka, narkomani? Sto zivimo ovo, zapostavljamo sve zbog ovog kluba? I nismo niko jel? Jel te stid tih recenica? Imas li bar 12 godina???

Brkoo
Kontakt:

sub nov 04, 2017 5:48 pm

De ne seri sviju ti na navijace. Nisu navijaci dovodili ove debilcine koji nose nas dres. Nisu navijaci ubacili Elsnera, Kajkuta i Zebu u prvih 11. Navijaci su presli kilometre i kilometre da gledaju ovo brukanje. Navijaci su napravili atmosferu kao da igramo na Grbavici.

Klub jeste na zdravim temeljima, finansijski stabilan, radi se po zakonu, itd uprava je tu napravila fantastican posao ali su debelo zakazali sto se tice sportskog dijela..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Amidza
Kontakt:

sub nov 04, 2017 5:49 pm

Minjore je napisao/la:
Vrag je napisao/la:
Ma treba mu jebaat mater vise i njemu i pricanju s igracima i sve ostalo. Mars majmuni gubim zivce, pare, posao, porodicu zbog vas.
Ovaj strucnjak najboljeg napadaca stavlja u vezu i jos kaze PRIMORANN bio. Sta si bio primoran jeboo te dan mrtvi mrs u juniore pa demagogiju prosipaj i ostala sranja jebeem vam mrtve svima.
To je i meni najjace. Ko da mu je neko utoku prislonio uz sljepocnicu.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Vrag

sub nov 04, 2017 5:49 pm

ChWilla je napisao/la:
sub nov 04, 2017 5:45 pm
suspendovan je ramović. ali i ovo kako smo završili utakmicu, čak i sa kajkutom, je bolje nego kako smo počeli bar za 20-30%...
Znam da je suspendovan. Zato i govorim da je samo trebao jednog igraca staviti i dobio bi 90%. On je u startu ubio 2 igraca Zebu na krilo, a Kajkuta u sredinu, a ostavio Zeca i Hajdarevica startere na klupi, a i podcijenio je Vitez.
Zadnja izmjena: Vrag, dana/u sub nov 04, 2017 5:51 pm, ukupno mijenjano 2 puta.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub nov 04, 2017 5:50 pm

Zanima me samo šta je to on zamislio u glavi i kakvu je viziju imao, eto
Željezničar ante portas !

Amidza
Kontakt:

sub nov 04, 2017 5:51 pm

Zaboravio si Vrag na Metalca Elsnera u pocetnom sastavu i na krajnje morbidne izmjene.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

AmH79
Kontakt:

sub nov 04, 2017 5:52 pm

djoxxx1921 je napisao/la:
sub nov 04, 2017 5:47 pm
AmH79 je napisao/la:

Jel‘ Ado idealan? Nije!
Ma sta ti pricas? Sad ispade svi mi koji idemo neka stoka, narkomani? Sto zivimo ovo, zapostavljamo sve zbog ovog kluba? I nismo niko jel? Jel te stid tih recenica? Imas li bar 12 godina???
Imam vise i godina i gostovanja od tebe. Ja sam na gostovanja isao zbog sebe, da gledam Zelju. Nisam na tome zasnivao nikakvo pravo. Tipa, da trazim ostavke, psujem Zeljinom igracu itd.
Jel‘ ti sad jasno?

Hadzijalagic
Kontakt:

sub nov 04, 2017 5:53 pm

Pucamo sa zivcima ali doci ce neki pa nas nazvati pljuvacima jer smo izgubili strpljenje.. Istina je da govorim u afektu ali osim u afektu i ne mogu drugacije nakon brukanja koje nam priredjuju.. Sto bi @pile sarkasticno rekao "daj juniore pa da izginemo", samo sto ja to mislim bukvalno jer ovako vise nema smisla.. Necu vise da gledam Zebu, Kajkuta, Elsnera i ostalu prdimahovinu kojima se uvijek pronalaze opravdanja, te one koji im vise daju prostor koji ne zasluzuju.. Daj tu djecu koja su u ovim euro tekmama pokazala ono sto zelimo da gledamo pa neka budemo deseti a necemo biti 100%.. Ovo vise nema smisla.. Prvo raspala Sloboda a danas i ubjedljivo najgora ekipa lige.. Ne moze vise pod kozu..
gavran je napisao/la:
sub nov 04, 2017 5:32 pm
Vrag je napisao/la:
nemam pojma o taktiKi ali jovan,rok,zajko i sasa ni remija ne mogu zajedno igrati
Ocito da poznajes taktiku bolje nego Ado..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

LeBlue
Kontakt:

sub nov 04, 2017 5:55 pm

Brkoo je napisao/la:
sub nov 04, 2017 5:48 pm
De ne seri sviju ti na navijace. Nisu navijaci dovodili ove debilcine koji nose nas dres. Nisu navijaci ubacili Elsnera, Kajkuta i Zebu u prvih 11. Navijaci su presli kilometre i kilometre da gledaju ovo brukanje. Navijaci su napravili atmosferu kao da igramo na Grbavici.

Klub jeste na zdravim temeljima, finansijski stabilan, radi se po zakonu, itd uprava je tu napravila fantastican posao ali su debelo zakazali sto se tice sportskog dijela..
Upravo to, nisu konstanti u svojoj strategiji i to je najveci problem. Imam osjecaj kad bi se jedan od ovih omladinaca prodao, i rezultati bili losi, onda bi se krenulo sa skupim pojacanjima poput Bekrica i Jahica. Mora se na tome raditi sta se zeli.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 14 gostiju.

Prijava