Vidim, citam, sve cesce se po medijima povlace raznorazni natpisi o mogucem formiranju regionalne lige. Koliko vidim, prica iz dana u dan postaje sve ozbiljnija.. Slagao bih kada bi rekao da bi takva liga bilo sta dobro donijela, narocito za nase klubove. Cinjenica je da bi bili, nista drugo do kanta za nabijanje. Jedina iole konkurentna ekipa bila bi ona, sastavljena od najboljih individualca nase lige.
O navijackim sukobima i njihovoj eskalaciji svakog vikenda mislim da je, zasigurno, suvisno polemisati. Sem toga, unistio bi se potencijal ove lige gdje se, za razliku od komsijskih, ipak ne zna prvak u prvom kolu. Bolje receno, haman da se ni u zadnjem ne zna.
Osvrnut cu se kratko i na gostovanje Vukotica. Pomno sam saslusao sve sto je receno, a to je uglavnom i ono sto se duboko izanaliziralo na ovoj temi, pocevsi od igrackog kadra, preko pravnih pitanja stadiona, organizacijskog uredjenja kluba ali i finansijskog stajalista. Sem sto me iznimno raduju pitanja Bikica, koji zaista nije prezao da ga pita apsolutno sve sto bi ga, vjerujem, svi navijaci koje svom klubu zele sve najbolje i pitali, iznimno me i raduje sto nam na celu kluba, izmedju ostalih, stoji obrazovana, elokventna kao i finansijski nezavisna osoba. Tacnije, svi oni su finansijski nezavisni (narodski receno, puni su ko brod), sto takodjer raduje obzirom da su manje sanse da im se javi bilo kakva zelja da se na bilo koji nacin okoriste o klub.
Od sutra, rat (

).. Neka nam je sa srecom, svima.. Navijacima, strucnom stabu i igracima, kao i samoj Upravi.
Operacija "Hegemonija nad nejaci Lige 12" i zvanicno pocinje, juris po kantu !