Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Dominic
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 10, 2016 6:30 pm

blueheart je napisao/la:vala kad se sve sabere i oduzme bit ce nam tesko (ne i ne moguce) u europu preko lige, ima dosta teskih utakmica, mi idemo svojim putem a to je od jedne do druge utakmice pa sta Bog da.
Za mene ako i ostanemo bez euro utakmica nije propast svijeta, ide nova sezona od koje ocekujem minimalno titulu bez obzira na ishod ove sezone, ionako smo je svi halalili na kraju jeseni.... skoro svi jer je i tad bilo optimista :D
Jao ti price. :psujem: Je li igramo kuci protiv Svinjskog, prije toga s konama, je li sami odlucujemo svoju sudbinu? Manite zavjeru, sami smo kovaci svog uspjeha ove godine a samo vrlo losa jesen i pored ovakvog niza nas drzi na petoj poziciji ali vec naredne hefte mozemo biti treci. Ova ekipa samo raste i sazrijeva iz utakmice u utakmicu, u to sam uvjeren posebno kada se vidi rutina u dobijanju 'malih utakmica' . Protiv jacih cemo biti samo bolji, uvjeren sam. Ne vidim od koga mozemo izgubiti do kraja, osim da bas imamo maleroznu utakmicu i primimo gol iz nicega. Evropa je nasa, a mene najvise plasi Listica u KUpu, Slobodi je ovo prevelik teret. :zeljeznicar1:

cala
Kontakt:

ned apr 10, 2016 6:31 pm

MrRiccoli je napisao/la:Nastavimo li davati 200% kao i dosada i budemo li uz klub jos vise niko nas nece moci zaustaviti ni protivnicki igraci ni sudije ni savez ni niko ziv na svijetu. Sami odlucujemo o sebi i sta zelimo i mislim da se sa Zeljom niko ne smije igrati kad je u pitanju sudjenje. PS jakupovicu sve po spisku u svako doba dana i noci

Sent from my C5303 using Tapatalk
Ma dzaba ti jarane sva igra ako te sudija bude jebavao na svakom koraku. Sjeckanje igre, penali, ofsajdi, kartoni... Nadam se da ce nam neko normalan suditi na derbiju.
Slavko, kakvog je okusa pitarski supak?

hardwell
Kontakt:

ned apr 10, 2016 6:31 pm

Ko je ovaj igrač u Radnika?

Ni Aries Meritt mu nije ravan, da je samo brži sekundu mi bi imali olimpijca na 110m s preponama u rangu Amela Tuke
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned apr 10, 2016 6:32 pm

cala je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:Nastavimo li davati 200% kao i dosada i budemo li uz klub jos vise niko nas nece moci zaustaviti ni protivnicki igraci ni sudije ni savez ni niko ziv na svijetu. Sami odlucujemo o sebi i sta zelimo i mislim da se sa Zeljom niko ne smije igrati kad je u pitanju sudjenje. PS jakupovicu sve po spisku u svako doba dana i noci

Ma dzaba ti jarane sva igra ako te sudija bude jebavao na svakom koraku. Sjeckanje igre, penali, ofsajdi, kartoni... Nadam se da ce nam neko normalan suditi na derbiju.
Slavko, kakvog je okusa pitarski supak?
Valjic 90%

Plava Porodica
Kontakt:

ned apr 10, 2016 6:34 pm

http://sport1.ba/slavko-petrovic-skandi ... prelijepo/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ja sam zadivljen.Fuj ulizice debela,i jedni i drugi su se vazda uvlačili u pakaš,taman bi im ti takav lego.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Ajzea
Kontakt:

ned apr 10, 2016 6:35 pm

Brkoo je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Majke mi braća su, ja im se divim na ovome :rofl: :klanjase2:
Najjaca scena je bila u prvom poluvremenu, sudarise se dva igraca Sarajeva sudija svira faul za Sarajevo :rofl1:
Jesi li primijetio kako napadoše igrača Radnika koji je šutirao i zamalo promašio gol? :rofl:

addyno1
Kontakt:

ned apr 10, 2016 6:35 pm

exbabilon je napisao/la:Na Kosevu nas ceka Jakupovic ili Vajlic, navlacenje za Sarajevo bez dileme i samo znacajna razlika u kvaliteti nam moze donijeti pobjedu, samo to. A uvijek je tesko u derbiju napraviti neku veliku razliku, obicno to rijesi jedan detalj. Iduce kolo idu Vitezu i ako tu pobjede nama samo 3 boda u derbiju igraju, u suprotnom nam ni x nije los jer u slucaju istog broja bodova mi bi bili ispred njih.

Ako neko ima video "preskoka" nek stavi da se smijemo malo. :klanjase2:
bolje Valjic nego Jakupovic, iako im nece nijedan pomoci. veceras se vidjelo koliko su slabi, a sretan sam sto pitari nisu prihvatili onu ponudu za Duljevica...koju bi krampu mi kupili majko mila

Hrasno1921'

ned apr 10, 2016 6:36 pm

Plava Porodica je napisao/la:http://sport1.ba/slavko-petrovic-skandi ... prelijepo/

Ja sam zadivljen.Fuj ulizice debela,i jedni i drugi su se vazda uvlačili u pakaš,taman bi im ti takav lego.
:lol: :lol: :rofl1:

Pa moze li jos ofirnije !?, to ascari izgleda ... :r
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

delinjo
Kontakt:

ned apr 10, 2016 6:38 pm

ajd nek neko napravi gif molim vas hahahahahaahhahah
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

hardwell
Kontakt:

ned apr 10, 2016 6:39 pm

delinjo je napisao/la:ajd nek neko napravi gif molim vas hahahahahaahhahah
slika

A pratite izlazak Avdukića :) U stilu Antolovića protiv Zrinjskog
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

Brkoo
Kontakt:

ned apr 10, 2016 6:41 pm

Ajzea je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Majke mi braća su, ja im se divim na ovome :rofl: :klanjase2:
Najjaca scena je bila u prvom poluvremenu, sudarise se dva igraca Sarajeva sudija svira faul za Sarajevo :rofl1:
Jesi li primijetio kako napadoše igrača Radnika koji je šutirao i zamalo promašio gol? :rofl:
:rofl1: :rofl1:
Zato moramo biti pametni sljedece sezone, od samog pocetka kupiti svaku mogucu utakmicu, sve sudije, medije, punca, sve pizdurine u savezu, apsolutno sve kupiti, bolje na to uložiti pare nego na igrace, tek se za evropu pojacati..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Kapiten
Kontakt:

ned apr 10, 2016 6:42 pm

Ovaj Zeric se izgleda vratio iz Barcelone ? Ako ga nisam s kim pomijesao na ovoj slici. Inace, izgubili juniori od slobode 1:3...
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Leon_Professional
Kontakt:

ned apr 10, 2016 6:45 pm

Evo stavio je neko gore iznad

slika

Hajd sad da malo o nama pricamo, ovo nama nista nece donijeti dobro. Mi nista drugo ne mozemo uraditi osim toga da igramo i navijamo sto bolje mozemo, pa sta bude bude. Istina je da ce biti tesko, jer i pored bodovnog zaostatka mi se moramo boriti protiv ovakvih levata. Samo jako ici iz tekme u tekmu, i nek nam je Bog na pomoci. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Elegant
Kontakt:

ned apr 10, 2016 6:46 pm

Prvo Sloboda, Travnik, Sloboda ... onda o ovim cirkusantima.

U srijedu ce biti ljepo vrijeme taman predvecer utakmica da napunimo Grbavicu damo podrsku mocmcima da rjesimo prolzak u prvoj utakmici.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Plavi orkestar
Kontakt:

ned apr 10, 2016 6:48 pm

Kazu da je u BiH fudbalu na pomolu nova aferica u reziji Dine viršlice a ovog puta je oštecen šef strucnog šaba FK Radnik poznatiji kao gumena glava.Po njegovim izjavama prevaren je od viršlice tako što je viršlica stupio u intimne odnose sa njim rekavši:"Hajd' da ga ja tebi prvi slozim pa ceš onda ti meni medjutim poslije slaganja od strane Dine viršlice isti nije odrzao obecanje".
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

diego1921
Kontakt:

ned apr 10, 2016 6:49 pm

Kapiten je napisao/la:Ovaj Zeric se izgleda vratio iz Barcelone ? Ako ga nisam s kim pomijesao na ovoj slici. Inace, izgubili juniori od slobode 1:3...
Nisi ga pomjesao,joj juniora grob te hebao,5 na tabeli !! :shisha:

Plavi orkestar
Kontakt:

ned apr 10, 2016 6:50 pm

Brkoo je napisao/la:
:rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

delinjo
Kontakt:

ned apr 10, 2016 6:53 pm

hardwell je napisao/la:
slika

hvala :D :D :D

a treba i ovo znati brate hahahah
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Veteran1965
Kontakt:

ned apr 10, 2016 6:54 pm

Nemojte molim Vas na našoj temi o njima....ne zaslužuju to niti najmanje. Mi smo bili najjači kad je najteže, i kada su svi protiv nas. Ispred sebe imamo težak period, i niz teških utakmica, i hajmo se samo na nas fokusirat, yebo i kobilju glavu, i sudije, i najnetrofejniji klub, i škutore....Treba nam mir u kući, bez panike, mudro i u tišini korak po korak. Već sam ranije naglašavao, boje nas se svi, i Zrinjski i Sloboda, i Široki i Kobilja Glava. Volili bi svi da završimo 5 i ispadnemo u kupu, ali jbg i mi se nešto pitamo, igramo iz tekme u tekmu sve zrelije, ekipa je sve uigranja, spremnija, angažovanija, i ne sumnjam, tačnije optimističan sam da ćemo uspjeti izboriti euro tekme u Dolini ovog ljeta. Trenutno samo puni **** Sloboda, podržati ekipu, struku, upravu, svi ko jedan. Odavno nas Željo nije više trebao, a siguran sam da će nam on kao i uvijek vratiti našu podršku...rezultatima i titulama....
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

omladina1921zeljina
Kontakt:

ned apr 10, 2016 6:54 pm

hardwell je napisao/la:
slika

Zmisli da si golman, i da napustiš gol da pokušaš presjeći loptu igraču koji ubacuje loptu, a vidio si da ti je protivnički sam u šesnestercu, ni u ludilu normalno....

Ja lakrdije Allahu
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.

Prijava