Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Tavas1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 10, 2016 5:38 pm

Yebite vi mene ako ih ne dobijemo na lavoru. Kad cemo ako ne sad? Samo nemojte mi price derbi je to nikad se ne zna. Ja samo necu da mi gore odemo i igramo na remi. Raduje naravno sto je Edis takav trener da vjerujem da ce ici na pobjedu. Nece se nista puno promjeniti do te utakmice ne daj Boze kakve povrede samo. A red je i da im na naplatu dodju sve malverzacije.
U srijedu 2:0 prognoza, jedan rani go, njima je liga bitnija tj tekma sa Sirokim.

Ajzea
Kontakt:

ned apr 10, 2016 5:39 pm

Protiv ovakvih stvari se ne mozeš boriti, koliko god jak bio. U tome lezi najveći problem..
E šta ljudi uradiše, tačno im čovjek mora reći SVAKA ČAST ! :rofl:
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u ned apr 10, 2016 5:41 pm, ukupno mijenjano 2 puta.

hardwell
Kontakt:

ned apr 10, 2016 5:40 pm

Igrač Radnika povučen od strane igrača Sarajeva pada zbog nedostaka snage i povlačenja i pri tome ne traži jedanesterac dobija žuti karton zbog simuliranja.
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

Kapiten
Kontakt:

ned apr 10, 2016 5:44 pm

Ja sam za evropu bio veci optimista na polusezoni nego sada nakon svih ovih pobjeda. Kako se boriti protiv ovog ?
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned apr 10, 2016 5:44 pm

Pranje rezultata :klanjase2:

ChWilla
Kontakt:

ned apr 10, 2016 5:46 pm

Kapiten je napisao/la:Ja sam za evropu bio veci optimista na polusezoni nego sada nakon svih ovih pobjeda. Kako se boriti protiv ovog ?
otići gore i nalaušiti ih 3-0.
gradi željo boli te *****

Leon_Professional
Kontakt:

ned apr 10, 2016 5:47 pm

Ajzea je napisao/la:Protiv ovakvih stvari se ne mozes boriti, koliko god jak bio. U tome lezi najveci problem..
E šta ljudi uradiše, tačno im čovjek mora reći SVAKA ČAST ! :rofl:
Sitnim faulovima koji vuku na stranu protivnicke ekipe, direktno se utice na igru. Danas se moglo vidjeti to i pored ovakve igre Radnika, koji nema ambicije da uopce pokusa doci do kaznenog, sto se vidi iz aviona. Samo me strah neke nepravde i navlacenja, jer ocigledne su neke stvari i ocigledno je kome se Evropa namjesta. E poslije ovog ne znam sta da kazem, da li zainatit se i pokusati sjebat ove levate, ali tesko ce biti boriti se protiv svih.

fk1921

ChWilla je napisao/la:
Kapiten je napisao/la:Ja sam za evropu bio veci optimista na polusezoni nego sada nakon svih ovih pobjeda. Kako se boriti protiv ovog ?
otići gore i nalaušiti ih 3-0.
Nek ih je stid i sramota ovako pobijediti, hem na guzove hem namjesteno
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

Ja cu samo reci da sloboda pada !

Kapiten
Kontakt:

ned apr 10, 2016 5:48 pm

Jest i onda ce te sudija zaklat negdje i dzaba sve
Zadnja izmjena: Kapiten, dana/u ned apr 10, 2016 5:48 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Tryg
Kontakt:

ned apr 10, 2016 5:48 pm

E da cujemo Cileanskog trenera iz Radnika.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

diego1921
Kontakt:

ned apr 10, 2016 5:52 pm

Mene ne cudi sto je Memisevic onako reagovao , on je zelja navijaca , vjerujem da ce ga celavac povesti sa sobom !! Ako Vitez ne odigra posteno sljedecu ,mi cemo imati jako male sanse za evropu , jedva cekam da vidim ko cem suditi kup i derbi.tipujem na valjic i jakupovica !!

Hurmasica
Kontakt:

ned apr 10, 2016 5:54 pm

Kako se boriti protiv ovoga? Lijepo, trehneš ih gore, ogadiš im fudbal i eto. Prije njih imamo mi važnijih stvari i što je najbitnije, moramo gledati samo sebe ;) . VOLIM TE ŽELJO!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

delinjo
Kontakt:

ned apr 10, 2016 5:55 pm

nazalost momci mislim da preko lige vise nemamo ni teoretsku sansu da izborimo evropu...nazalost na to nemamo utjecaja ...i djaba nam sve...mozemo i sebe kriviti za prvu polusezonu ali eto ni strasna druga polusezona u ovom moru malverzacija nam nece donijeti nista....sve karte baciti na kup i probati dogovoriti koju utakmicu u prvenstvu do kraja...prodati i zaraditi jer tu svakako nemamo sanse...mozda trreeba vidjeti sa zrinjskim koliko su spremni dati za 3 boda ...jer ocigledno ovo je nesto cemu ne mozemo u kraj stati...probati kup osvojiti i to nam je jedina sansa...ljudi se bukvalno sklanjali da zabiju gol...sta tu pricati ...smijesno je ovo sve...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Elegant
Kontakt:

ned apr 10, 2016 5:55 pm

Mislim da nam u srijedu sudi Bjelica, revans Jakupovi/Valjic.

Jos da vidimo kako ce Slobodu i Zrinski da zajebu u ligi i odbranit ce titulu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

fk1921

ned apr 10, 2016 6:00 pm

Jos su otpuzivani za namjestanje i opet namjestaju, sramota...necemo vise o njima na forumu, trebamo se okrenuti ka Zeljeznicaru, nakon ovog nemam vecu zelju od pobjede na kosevu i plasmana u evropu!!!!
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

sergejevic

ned apr 10, 2016 6:01 pm

Stvarno je postalo smijesno. Primjetilo se i na utakmici sa Slavijom da ovi uopste nemaju motiv da krenu naprijed, cak i kada slucajno dobro iskombinuju igrac suta s 30 metara dok mu dva igraca protrcavaju, pisao sam o tome. Ovo danas je jos radikalniji slucaj, Secerovic je odlican igrac za nase uslove, covjek koji moze probiti i ubaciti odlicne lopte. Danas i kada je imao sansu da ubaci to je bilo do prvog protivnickog igraca. Preskakanje lopte je potez kola i nadam se da ce kao takav biti proglasen u svim emisijama. Begic nek jede govna, majmun onaj korumpirani, ne treba mu niko nista prijavljivati, dovoljno je da pogleda jednu ovakvu utakmicu i da je istrazi. Ocito je da svi drugi trebaju raditi posao njega i kolega u korumpiranom savezu. Ove stvari se direktno ticu nas i bice tesko izaci na kraj s ovim. Mi moramo biti jaci i slozniji nego ikad, dati veliku podrsku igracima i pobjedjivati svoje utakmice. Ako nasa Grbavica bude ispunjena niko nece imati muda da nas osteti i na to moramo misiti. Svi trebamo ici na utakmice i pokazati levatima da smo veci od njih.

addyno1
Kontakt:

ned apr 10, 2016 6:03 pm

delinjo je napisao/la:nazalost momci mislim da preko lige vise nemamo ni teoretsku sansu da izborimo evropu...nazalost na to nemamo utjecaja ...i djaba nam sve...mozemo i sebe kriviti za prvu polusezonu ali eto ni strasna druga polusezona u ovom moru malverzacija nam nece donijeti nista....sve karte baciti na kup i probati dogovoriti koju utakmicu u prvenstvu do kraja...prodati i zaraditi jer tu svakako nemamo sanse...mozda trreeba vidjeti sa zrinjskim koliko su spremni dati za 3 boda ...jer ocigledno ovo je nesto cemu ne mozemo u kraj stati...probati kup osvojiti i to nam je jedina sansa...ljudi se bukvalno sklanjali da zabiju gol...sta tu pricati ...smijesno je ovo sve...
ma kakvi izgubljeno, sve je do nas....trece mjesto je nase, samo nastaviti kao i do sad s pobjedama...oni nas ne mogu pobijediti ni sa sudijama

ChWilla
Kontakt:

ned apr 10, 2016 6:04 pm

bila je zadnju skoro puna, pa je to jakupovića baš impresioniralo, imao je motiv više.

ali bez obzira na to - sve je u našim rukama, i prvenstvo i kup. a najbolje igramo.
gradi željo boli te *****

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned apr 10, 2016 6:06 pm

mi cemo ovo sarajevo razmontirati na proste dijelove... nece znati dje su... dzaba im vec predate utakmice, mi cemo im zabiti sa nasom igrom barem 4 komada...
100/94/37/34 - i to je to!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava