Ljudi kakvi menadžeri, igrači, uprava....pustite ih da rade Ne sumnjam niti sekunde u njihovu namjeru i želju. Da fali malo iskustva fali, da će biti fula biće. Pa sjetite se samo koliko je Amar fulao sa igračima, i prilikom dovođenja, i priikom prodaje, pa niko riječi nikada nije rekao. Pratite li dešavanja po regiji i Evropi. Milioni se izbroje za igrače koji na kraju budu fule čiste. Nekada ubodeš nekada ne, ali jbg biznis je to....
U srijedu Sloboda. U punom smo sastavu, uz male razlike od prošle utakmice sa njima u Tuzli. Stevanović (bek) spreman, za razliku od tekme u Tuzli gdje je izašao u ranoj fazi igre. Stevanović (krilo)

se ozbiljno vraća u formu, i iz tekme u tekmu bolji. Stoperski par kompletan, a naš prvi strijelac nekoliko golova na kontu više, pun samopouzdanja.. Po meni će ekipa koja izađe u srijedu protiv Slobode biti minimalno 30% jača od one koja je pobjedila u Tuzli. Oni moraju razmišljati i o tekmi sa Širokim idući vikend, koja im je izuzetno važna. Naravno i mi imamo Travnik, ali trebalo bi biti nešto lakše...Ocm optimista sam više nego protiv Drine. Mene bi zadovoljila svaka pobjeda bez primljenog gola, a misim da će biti pa i ubjedljivo....