Što nas ''Marca'' hvali da samo najuspješniji klub u državiKapiten je napisao/la:i Marca pisala o dolasku Hervasa u nas klub.
http://www.marca.com/futbol/espanoles-m ... b457f.html" target="_blank
edit: a i ja sam upravo nakon kratkih pregovora sredio jedan transfer s drugog foruma na ovaj. U pitanju je jadan stariji forumas
Ti i tvoja Fortuna. Cuva Bog Zelju svogsergejevic je napisao/la:Ma kakav koefincijent, idemo ljudi u Evropu. Nema predaje do zadnje minute, mozda nam se opet Fortuna nasmijesi, nista nije gotovo.
Ma samo kada bi ovako svi razmišljali, imali maro sabura i strpljenja. Ne tjerali odmah, prizivali neke lijeve premijerligaške trenere...pa i naše bivše trenere...ljudi su preuzeli odgovornost, već su donijeli dodatni kvalitet i u finansijskom i u organizacionom, i u igračkom segmentu...mora to doći na svoje, i donijeti rezultat.fk1921 je napisao/la:Kad smo prosle god mogli ferencvarosa izbacit iduce god aBd ako ne ove sa ovom ekipom i pojacanjima dodatnim bili ili ne nosioci ima da metemo do play offatek se sad zakuhtava, svaki pitar se sad raduje radi ovog desavanja na tabeli ali znajte kad dodje sezona i kad im sevko okic (koji je potpisao novi ugovor hahahahah) bude igrao ima da strepe a mi opusteno...radi se braco u klubu radi se na mulalicu ide na dodatnu edukaciju u njemacku na ljeto, sam klub nam je radnicki tako da sabura momci, doci ce sve na svoje aBd pa cemo uzivati
nece uprava odustati od plana evropski klub evropska grbavica
ostsnite svi uz zelju i podrzite gs koliko god mozete, strpljen spasen.
a nemoj ono pisati da senad i dejan mulaliću prave ekipu, niti je lijepo niti je tačno. ima 101% autonomiju, dobio je šta je htio i to sve ima napismeno u klubu. možda bismo bolje prošli da su mu se stvarno malo miješali u posao...ali nisu.IvanOsim je napisao/la:@Sajo svidza mi se tvoj sastav, ima Stanic ako ne moze Tiago i to je vrh postava, vidis na kog mozes racunati dalje, a relativno dobar sastav..
arenaa ja msm da prenosi iz lukavice bht prenosi , danas ce bit jedno 3 miljee docee da pljujuu njih 300 po edisuu i po bekricu a to nam ne idee, treba im dat aplauzz podrzatt ih do pobjede, jer mi nismo ko pitari da pljujemoo po igracima itd. wamoss zeljoPlavo - Bijeli je napisao/la:Kazu nema prenosa?! Jel istina?
Tiago je je igrac kojeg jos treba nauciti da igra odbranu, ukazati na mu na disciplinu koju gaji evropski stil igranja. mislim da je voljan i spreman za ucenje. uz tu nadogradnju moze biti vrhunski krilni igrac bez obzira sto malo kasni gledajuci njegove godine.ChWilla je napisao/la:u zenici se opet vidjelo koliko tiago može povući prema naprijed čak i rovit i kad nikoga drugog u napadu ništa ne ide. povreda mu je baš došla u nevrijeme, ali ja sam siguran da on ima mjesto i ulogu i u jačem i ozbiljnijem želji nego što je to sad, barem kao džoker s klupe.
Nisam stvarno to htio reci, nego ako promjenimo trenera na kraju sezone a dovedemo mu sve igrace prije njega, a svi govore da se treba promjeniti trener, i ti isto, onda oni prave ekipu a ne trener... a ne sumnjam da su maximalno ispostovali Edisa, koji ruku na srce i nema neki pozitivan utisak selekcije i izbora igraca i slazem se da bi pozicija sp.direktora dobro dosla malo Edisu u pomoc..ChWilla je napisao/la:a nemoj ono pisati da senad i dejan mulaliću prave ekipu, niti je lijepo niti je tačno. ima 101% autonomiju, dobio je šta je htio i to sve ima napismeno u klubu. možda bismo bolje prošli da su mu se stvarno malo miješali u posao...ali nisu.IvanOsim je napisao/la:@Sajo svidza mi se tvoj sastav, ima Stanic ako ne moze Tiago i to je vrh postava, vidis na kog mozes racunati dalje, a relativno dobar sastav..
Sve tako brate....Izlija je napisao/la:Evo čitam komentare u zadnje vrijeme i ono što mi para uši su komentari koji kude Edisa jer nemamo "lepršavu" igru, mene koliko pamćenje služi mi smo u sezonama kada smo osvajali tiule i duple krune znali odigrati po dva poluvremena u cijeloj sezoni "lepršavo". Odovću se pripisuje neka uvezanost tima a nosioci igre su mu bila djeca koja su prošli jako puno zajedno i znali su se u dušu a promocijom u prvi tim su zajedno rasli i održavali kvalitet igre. Ovo nije džaba stota liga na svijetu i kada se komentariše ljepota igre onda se prvo treba pogledati gdje se ta liga igra pa onda komentarisati. A sada lagano put grbavice treba krenuti, nisam odavno imao veći grč u stomaku uoči utakmice ali "nema predaje, nema povlačenja" ni pred kim. Danas niko nema pravo da traži izgovor, ovi što su objektivno spriječeni sebi m*da pojedoše zbog toga zato vi se zapitajte šta vam u ovom trenutku ima preče od podrške klubu u koji se kunete.
u pravu si 100%Hurmasica je napisao/la:Vardy proigra u 29. godini, pa što ne bi Tiago mogao malo više na odbrani poraditi sa svojih 26
Bravo druze. Sjecam se da smo 2009/10 znali itekako prosut bodova kuci, znam da smo za Bajram kiksali protiv Rudara na Grbavici cini mi se, bilo je svakako tih utakmica, pa i utakmica gdje smo se prolacili protiv ovih losijih, samo je fazon sto obje polusezone odigramo u tonu u kakvom smo odigrali sada ovu proljetnu fazu i to bude dovoljno za titulu, steta za ovu jesen i onu katastrofu sto se tice tabele i bodova. Jedina godina u kojoj smo imali neku igru na ubjedljivo visem nivou je bila sezona duple krune, al i to je bio rezultat stvaranja kostura prije toga pa kasnije dovodjenja ciljnih pojacanja, mi cemo sad imati kostur i uskoro popuniti deficitarne pozicije tako da cemo imati kompletnu ekipicu na svim pozicijama podjednako snaznu, Sloboda je istim receptom dosla do uspjeha, dvije godine gradili neku bazu od 7-8 igraca, doveli na to 3 kvalitetna pojacanja i evo ih, iako im je izvisila titula bice drugi i u finalu su..Izlija je napisao/la:Evo čitam komentare u zadnje vrijeme i ono što mi para uši su komentari koji kude Edisa jer nemamo "lepršavu" igru, mene koliko pamćenje služi mi smo u sezonama kada smo osvajali tiule i duple krune znali odigrati po dva poluvremena u cijeloj sezoni "lepršavo". Odovću se pripisuje neka uvezanost tima a nosioci igre su mu bila djeca koja su prošli jako puno zajedno i znali su se u dušu a promocijom u prvi tim su zajedno rasli i održavali kvalitet igre. Ovo nije džaba stota liga na svijetu i kada se komentariše ljepota igre onda se prvo treba pogledati gdje se ta liga igra pa onda komentarisati. A sada lagano put grbavice treba krenuti, nisam odavno imao veći grč u stomaku uoči utakmice ali "nema predaje, nema povlačenja" ni pred kim. Danas niko nema pravo da traži izgovor, ovi što su objektivno spriječeni sebi m*da pojedoše zbog toga zato vi se zapitajte šta vam u ovom trenutku ima preče od podrške klubu u koji se kunete.