Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

fk1921
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub maj 07, 2016 2:04 pm

Kad smo prosle god mogli ferencvarosa izbacit iduce god aBd ako ne ove sa ovom ekipom i pojacanjima dodatnim bili ili ne nosioci ima da metemo do play offa :D tek se sad zakuhtava, svaki pitar se sad raduje radi ovog desavanja na tabeli ali znajte kad dodje sezona i kad im sevko okic (koji je potpisao novi ugovor hahahahah) bude igrao ima da strepe a mi opusteno...radi se braco u klubu radi se na mulalicu ide na dodatnu edukaciju u njemacku na ljeto, sam klub nam je radnicki tako da sabura momci, doci ce sve na svoje aBd pa cemo uzivati :) nece uprava odustati od plana evropski klub evropska grbavica :) ostsnite svi uz zelju i podrzite gs koliko god mozete, strpljen spasen.
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

sergejevic

sub maj 07, 2016 2:08 pm

Ma kakav koefincijent, idemo ljudi u Evropu. Nema predaje do zadnje minute, mozda nam se opet Fortuna nasmijesi, nista nije gotovo.

Hurmasica
Kontakt:

sub maj 07, 2016 2:11 pm

[video]https://www.youtube.com/watch?v=OgV9z48a5f0[/video]

Nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom! Svi u Dolinu!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

MrRiccoli
Kontakt:

sub maj 07, 2016 2:12 pm

Ma prosle godine uz titulu, a vjerovatno i ove imali smo priliku biti nosioci u drugom pretkolu lige prvaka ali to opet nista ne garantuje jer vjerujte da ima ekipa jakih ko beton, a nisu nosioci. Da cemo pokvariti koeficijent to je sigurno i jedino sto bi nas izvadilo jeste neki veci iskorak slijedece sezone. Ono sto je lose jeste da cemo ovih 0.300 ili 0.350 vuci za sobom slijedecih pet godina. Iz tog razloga je bila vazna evropa itekako svake godine i iz tog razloga me metalurg pogodio kako jeste

Sent from my C5303 using Tapatalk

Jaozinho22

sub maj 07, 2016 2:13 pm

Kapiten je napisao/la:i Marca pisala o dolasku Hervasa u nas klub.
http://www.marca.com/futbol/espanoles-m ... b457f.html" target="_blank

edit: a i ja sam upravo nakon kratkih pregovora sredio jedan transfer s drugog foruma na ovaj. U pitanju je jadan stariji forumas :mrgreen:
Što nas ''Marca'' hvali da samo najuspješniji klub u državi :karanje:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Hurmasica
Kontakt:

sub maj 07, 2016 2:14 pm

4:0 danas :karanje:

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Leon_Professional
Kontakt:

sub maj 07, 2016 2:16 pm

sergejevic je napisao/la:Ma kakav koefincijent, idemo ljudi u Evropu. Nema predaje do zadnje minute, mozda nam se opet Fortuna nasmijesi, nista nije gotovo.
Ti i tvoja Fortuna. Cuva Bog Zelju svog :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

sajo10
Kontakt:

sub maj 07, 2016 2:16 pm

Naprijed Drino ljubavi moja! :rofl1: :rofl1: :rofl1:

Off-top:
Pjaca na pragu Benfice za 17 miliona eura. Dinamooo :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u sub maj 07, 2016 2:19 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Veteran1965
Kontakt:

sub maj 07, 2016 2:17 pm

fk1921 je napisao/la:Kad smo prosle god mogli ferencvarosa izbacit iduce god aBd ako ne ove sa ovom ekipom i pojacanjima dodatnim bili ili ne nosioci ima da metemo do play offa :D tek se sad zakuhtava, svaki pitar se sad raduje radi ovog desavanja na tabeli ali znajte kad dodje sezona i kad im sevko okic (koji je potpisao novi ugovor hahahahah) bude igrao ima da strepe a mi opusteno...radi se braco u klubu radi se na mulalicu ide na dodatnu edukaciju u njemacku na ljeto, sam klub nam je radnicki tako da sabura momci, doci ce sve na svoje aBd pa cemo uzivati :) nece uprava odustati od plana evropski klub evropska grbavica :) ostsnite svi uz zelju i podrzite gs koliko god mozete, strpljen spasen.
Ma samo kada bi ovako svi razmišljali, imali maro sabura i strpljenja. Ne tjerali odmah, prizivali neke lijeve premijerligaške trenere...pa i naše bivše trenere...ljudi su preuzeli odgovornost, već su donijeli dodatni kvalitet i u finansijskom i u organizacionom, i u igračkom segmentu...mora to doći na svoje, i donijeti rezultat.
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

IvanOsim
Kontakt:

sub maj 07, 2016 2:31 pm

@Sajo svidza mi se tvoj sastav, ima Stanic ako ne moze Tiago i to je vrh postava, vidis na kog mozes racunati dalje, a relativno dobar sastav..
P S i Zolotic umjesto Zahirovica, brate gubimo, treba promjeniti.
Zadnja izmjena: IvanOsim, dana/u sub maj 07, 2016 2:33 pm, ukupno mijenjano 1 put.

ChWilla
Kontakt:

sub maj 07, 2016 2:32 pm

u zenici se opet vidjelo koliko tiago može povući prema naprijed čak i rovit i kad nikoga drugog u napadu ništa ne ide. povreda mu je baš došla u nevrijeme, ali ja sam siguran da on ima mjesto i ulogu i u jačem i ozbiljnijem želji nego što je to sad, barem kao džoker s klupe.
gradi željo boli te *****

Izlija
Moderator
Kontakt:

sub maj 07, 2016 2:34 pm

Evo čitam komentare u zadnje vrijeme i ono što mi para uši su komentari koji kude Edisa jer nemamo "lepršavu" igru, mene koliko pamćenje služi mi smo u sezonama kada smo osvajali tiule i duple krune znali odigrati po dva poluvremena u cijeloj sezoni "lepršavo". Odovću se pripisuje neka uvezanost tima a nosioci igre su mu bila djeca koja su prošli jako puno zajedno i znali su se u dušu a promocijom u prvi tim su zajedno rasli i održavali kvalitet igre. Ovo nije džaba stota liga na svijetu i kada se komentariše ljepota igre onda se prvo treba pogledati gdje se ta liga igra pa onda komentarisati. A sada lagano put grbavice treba krenuti, nisam odavno imao veći grč u stomaku uoči utakmice ali "nema predaje, nema povlačenja" ni pred kim. Danas niko nema pravo da traži izgovor, ovi što su objektivno spriječeni sebi m*da pojedoše zbog toga zato vi se zapitajte šta vam u ovom trenutku ima preče od podrške klubu u koji se kunete.
イビチャ・オシム

ChWilla
Kontakt:

sub maj 07, 2016 2:34 pm

IvanOsim je napisao/la:@Sajo svidza mi se tvoj sastav, ima Stanic ako ne moze Tiago i to je vrh postava, vidis na kog mozes racunati dalje, a relativno dobar sastav..
a nemoj ono pisati da senad i dejan mulaliću prave ekipu, niti je lijepo niti je tačno. ima 101% autonomiju, dobio je šta je htio i to sve ima napismeno u klubu. možda bismo bolje prošli da su mu se stvarno malo miješali u posao...ali nisu.
gradi željo boli te *****

Whisperer

sub maj 07, 2016 2:35 pm

Plavo - Bijeli je napisao/la:Kazu nema prenosa?! Jel istina?
arenaa ja msm da prenosi iz lukavice bht prenosi , danas ce bit jedno 3 miljee docee da pljujuu njih 300 po edisuu i po bekricu a to nam ne idee, treba im dat aplauzz podrzatt ih do pobjede, jer mi nismo ko pitari da pljujemoo po igracima itd. wamoss zeljo

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sub maj 07, 2016 2:38 pm

ChWilla je napisao/la:u zenici se opet vidjelo koliko tiago može povući prema naprijed čak i rovit i kad nikoga drugog u napadu ništa ne ide. povreda mu je baš došla u nevrijeme, ali ja sam siguran da on ima mjesto i ulogu i u jačem i ozbiljnijem želji nego što je to sad, barem kao džoker s klupe.
Tiago je je igrac kojeg jos treba nauciti da igra odbranu, ukazati na mu na disciplinu koju gaji evropski stil igranja. mislim da je voljan i spreman za ucenje. uz tu nadogradnju moze biti vrhunski krilni igrac bez obzira sto malo kasni gledajuci njegove godine.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

IvanOsim
Kontakt:

sub maj 07, 2016 2:39 pm

ChWilla je napisao/la:
IvanOsim je napisao/la:@Sajo svidza mi se tvoj sastav, ima Stanic ako ne moze Tiago i to je vrh postava, vidis na kog mozes racunati dalje, a relativno dobar sastav..
a nemoj ono pisati da senad i dejan mulaliću prave ekipu, niti je lijepo niti je tačno. ima 101% autonomiju, dobio je šta je htio i to sve ima napismeno u klubu. možda bismo bolje prošli da su mu se stvarno malo miješali u posao...ali nisu.
Nisam stvarno to htio reci, nego ako promjenimo trenera na kraju sezone a dovedemo mu sve igrace prije njega, a svi govore da se treba promjeniti trener, i ti isto, onda oni prave ekipu a ne trener... a ne sumnjam da su maximalno ispostovali Edisa, koji ruku na srce i nema neki pozitivan utisak selekcije i izbora igraca i slazem se da bi pozicija sp.direktora dobro dosla malo Edisu u pomoc..

Hurmasica
Kontakt:

sub maj 07, 2016 2:39 pm

Vardy proigra u 29. godini, pa što ne bi Tiago mogao malo više na odbrani poraditi sa svojih 26 :mrgreen:

Veteran1965
Kontakt:

sub maj 07, 2016 2:42 pm

Izlija je napisao/la:Evo čitam komentare u zadnje vrijeme i ono što mi para uši su komentari koji kude Edisa jer nemamo "lepršavu" igru, mene koliko pamćenje služi mi smo u sezonama kada smo osvajali tiule i duple krune znali odigrati po dva poluvremena u cijeloj sezoni "lepršavo". Odovću se pripisuje neka uvezanost tima a nosioci igre su mu bila djeca koja su prošli jako puno zajedno i znali su se u dušu a promocijom u prvi tim su zajedno rasli i održavali kvalitet igre. Ovo nije džaba stota liga na svijetu i kada se komentariše ljepota igre onda se prvo treba pogledati gdje se ta liga igra pa onda komentarisati. A sada lagano put grbavice treba krenuti, nisam odavno imao veći grč u stomaku uoči utakmice ali "nema predaje, nema povlačenja" ni pred kim. Danas niko nema pravo da traži izgovor, ovi što su objektivno spriječeni sebi m*da pojedoše zbog toga zato vi se zapitajte šta vam u ovom trenutku ima preče od podrške klubu u koji se kunete.
Sve tako brate....
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

gavran
Kontakt:

sub maj 07, 2016 2:48 pm

Hurmasica je napisao/la:Vardy proigra u 29. godini, pa što ne bi Tiago mogao malo više na odbrani poraditi sa svojih 26 :mrgreen:
u pravu si 100%

danas samo u kost :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

danas cemo vidjeti koliko imamo navijaca ovo sto dodje +10% sprijecenih
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

cikazubo
Kontakt:

FK Željezničar

sub maj 07, 2016 2:53 pm

Izlija je napisao/la:Evo čitam komentare u zadnje vrijeme i ono što mi para uši su komentari koji kude Edisa jer nemamo "lepršavu" igru, mene koliko pamćenje služi mi smo u sezonama kada smo osvajali tiule i duple krune znali odigrati po dva poluvremena u cijeloj sezoni "lepršavo". Odovću se pripisuje neka uvezanost tima a nosioci igre su mu bila djeca koja su prošli jako puno zajedno i znali su se u dušu a promocijom u prvi tim su zajedno rasli i održavali kvalitet igre. Ovo nije džaba stota liga na svijetu i kada se komentariše ljepota igre onda se prvo treba pogledati gdje se ta liga igra pa onda komentarisati. A sada lagano put grbavice treba krenuti, nisam odavno imao veći grč u stomaku uoči utakmice ali "nema predaje, nema povlačenja" ni pred kim. Danas niko nema pravo da traži izgovor, ovi što su objektivno spriječeni sebi m*da pojedoše zbog toga zato vi se zapitajte šta vam u ovom trenutku ima preče od podrške klubu u koji se kunete.
Bravo druze. Sjecam se da smo 2009/10 znali itekako prosut bodova kuci, znam da smo za Bajram kiksali protiv Rudara na Grbavici cini mi se, bilo je svakako tih utakmica, pa i utakmica gdje smo se prolacili protiv ovih losijih, samo je fazon sto obje polusezone odigramo u tonu u kakvom smo odigrali sada ovu proljetnu fazu i to bude dovoljno za titulu, steta za ovu jesen i onu katastrofu sto se tice tabele i bodova. Jedina godina u kojoj smo imali neku igru na ubjedljivo visem nivou je bila sezona duple krune, al i to je bio rezultat stvaranja kostura prije toga pa kasnije dovodjenja ciljnih pojacanja, mi cemo sad imati kostur i uskoro popuniti deficitarne pozicije tako da cemo imati kompletnu ekipicu na svim pozicijama podjednako snaznu, Sloboda je istim receptom dosla do uspjeha, dvije godine gradili neku bazu od 7-8 igraca, doveli na to 3 kvalitetna pojacanja i evo ih, iako im je izvisila titula bice drugi i u finalu su..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.

Prijava