Ne mogu a da ne mislim da svaku utakmicu igramo samo koliko treba za pobjedu protiv slabijih ekipa, misljenja sam da Edis ovu ligu poznaje bolje nego iko, da poznaje ovaj seljacki mentalitet u seljackim ekipama koje prilikom tezeg poraza gledaju da te osakate, posalju na KUM itd itd..sto se mene tice svaka pobjeda od 1:0 bez povreda je fantazija
A ako postoji neko ko prica s igracima il neki igrac koji ovo cita samo da vam porucim : HVALA VAM!
Nije to poenta ovih pobjeda zaredom, poenta je onog izgaranja na terenu, poenta je one proslave golova, kad se svi skupite i grlite ko braca. Poenta je da niste placenici nego ste shvatili sta je Zeljo i kako se treba igrat za Zelju - samo srcem!
Uostalom vec dugo ne idem na tu utakmicu jer se nadam svemirskom fudbalu, toga nece dugo biti, al idem da vidim kako nas napadac ganja citavih 90 min, kako krilo pomaze beku citavu utakmicu, kako jedan Kosoric igra u odbrani i ide na svaku loptu kao da mu zivot ovisi o tome, e to je meni bitnije od bilo kakvog rezultata protiv neke tamo Drine, jer iako do kraja izgubite a poginuli ste na toj utakmici, izgubili nesretno, za mene ste pobjednici.
Razlog ste svega divnog u zadnje vrijeme i hvala vam.
SAMO PONOSNO I HRABRO!

Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!
Zeljeznicar za zivot cijeli!