Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

terabajt
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 10, 2016 10:16 am

Lijep potez uprave ima da nam grbavica sjaji :zeljeznicar1: .
Sad tek slijedi jako bitne utakmice. Do kraja 6 kola ako hocemo evrpu kroz ligu a 4 kola ako hoćemo evropu kroz kup. Da li ćemo uspjeti na oba fronta teško pitanje. Za sada ide perfektno ali će to negdje morati stati što je i logično. Mulalić i igrači ovaj april moraju jako pametno odraditi a trebaće nam ijako puno sreće da sve izađe na hajr.

SarajlijaTM
Kontakt:

ned apr 10, 2016 10:20 am

Sa drugog foruma:
VAŽNO!!!

pitari SU KRENULI U AKCIJU POTURANJA I POMETANJA PRICE O SVADJAMA U NASEM KLUBU I RASKOLU VODECIH LJUDI U KLUBU.POTURAT CE ISTO TAKO PRICE O POVEZANOSTI NAVIJACA SA NEKIM POLITICKIM PARTIJAMA KAO I SA POJEDINCIMA IZ ISTIH.

NISTA OD OVOG NIJE TACNO,SAMO JEFTINE pitarske PODVALE NA KOJE SMO RANIJE NASJEDALI I DOVELI KLUB DO DNA,NEMOJTE OPET NASJEDATI!!!

MI SMO ŽELJINI,ŽELJO JE NAŠ
Za Želju se ne navija,Željo se VOLI !!!

IvanOsim
Kontakt:

ned apr 10, 2016 10:25 am

Juce je Husref odmorio Veselinovica, Ordagica svjesno je rizikovo, da bi bili svjezi protiv nas, mi smo odmorili i ocistili Sinisu i Acu, tako da sto se tice oporavka organizma i svjezine u ovoj prvoj utakmici, tu smo, gdje smo..
Eh sad, mi bi trebali uci svjeziji i odmorniji i psihicki stabilniji u revans jer Sloboda ce za vikend imati tesku utakmicu protiv Sirokog, uz negativan rezultat u toj utakmici, i nasu bilo kakvu pobijedu na Grbavici, mi bi bili u dobroj prednosti, a oni pod velikim pritiskom, tako da trebamo biti zadovoljni bilo kakvom pobijedom..

Eh naravno kolo poslije revansa je derbi i mi cemo u tu utakmicu uci potroseniji i iscrpljeniji od protivnika, al ta se utakmica igra na motiv, na trenutak, tako da se nadam da ce se voda okrenuti na nas mlin, pogotovo ako do tad sve utakmice zavrsimo dobro, psihocki cemo biti stabilniji i na krilima prolaza u finale kupa uzeti i pitare na derbiju..

Sto se tice ove jucerasnje utakmice, mogu samo reci da pojedini forumasi uopste nerelevantno pricaju o Memiji, def je bio jedan od najboljih, na poziciji koju igra silom prilika, i od mene mu idu sve pohvale..
Losiji od ostalih Stanic i Zahirovic..
Radujem se povratku Dade..

PS Naslutio sam pogodak za Miroslava, osjecao sam da zabija svojim i ne slavi..
Zadnja izmjena: IvanOsim, dana/u ned apr 10, 2016 10:29 am, ukupno mijenjano 1 put.

storm_raider
Kontakt:

ned apr 10, 2016 10:29 am

E sada nam je svima obaveza da malo vise cuvamo ove stolice i higijenu na stadionu. Dakle, nema gazenja i skakanja preko stolica, nego u red. Niko sigurno nece ostati bez mjesta ako je kupio kartu.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

omladina1921zeljina
Kontakt:

ned apr 10, 2016 10:35 am

Alipasino je napisao/la:Zna li se u kolko je tekma u srijedu.
Mislim da je u 18:00.
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

likusa
Kontakt:

ned apr 10, 2016 10:48 am

omladina1921zeljina je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Zna li se u kolko je tekma u srijedu.
Mislim da je u 18:00.
Negdje ja procita postoji opcija za pola 8 :cigara:
Željeznicar za život cijeli !

damirfile
Kontakt:

ned apr 10, 2016 10:54 am

Danas sarajevo-radnik mozda i bude iznenadenja. Slejdece kolo sloboda-siroki, vitez - sarajevo i radnik-zrinjski. Naše je samo da pobijedimo a svi konkurenti između sebe igraju mi ćemo dobiti ponovo najviše iz sljedećeg kola.

vrbanjusa
Kontakt:

ned apr 10, 2016 10:54 am

http://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar- ... ica/19504/" onclick="window.open(this.href);return false;

Molio bih sve vas da podjelite ovo na drustvenim mrezama. Da se pomogne djetetu.
21 10 4

Petrović Slavko

ChWilla
Kontakt:

ned apr 10, 2016 10:57 am

ja se slažem da će tekme protiv slobode biti teške...i da im je prvih 11 bare-bare s nama. ali imaju manje dobrih igrača, i ja sam siguran da je psihologija na našoj strani.

zašto? mi ganjamo evropu, kako bilo, pa makar i kroz licenciranje. kroz prvenstvo i dalje zaostajemo dva boda, ali se komotno i opušteno može reći da smo dosad pokazali ubjedljivo najviše. s druge strane, oni ganjaju oba trofeja. prvi put u istoriji. a vrlo lako mogu ostati bez ijednog, zbog nas. već smo im ubili prednost nad zrinjskim, a zadnja je u mostaru.
gradi željo boli te *****

Hadzijalagic
Kontakt:

ned apr 10, 2016 10:59 am

Ja bih da se izvinim za provalu da drugi na tabeli kreće od drugog predkola.. Bio sam ubijedjen da sam to negdje pročitao.. Možda sam sanjo :mrgreen:
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ChWilla
Kontakt:

ned apr 10, 2016 11:00 am

pa bilo je tako, sve do prošle godine.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned apr 10, 2016 11:01 am

Upravoooooo :zeljeznicar1:
Željezničar ante portas !

Hadzijalagic
Kontakt:

ned apr 10, 2016 11:02 am

Ma meni iz nekog razloga u glavi bilo da smo mi prošle godine završili treći, da nas je Zrinjski pretekao zadnje kolo i da je igrao od drugog predkola :roll: Puko sam totalno :mrgreen:
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Hurmasica
Kontakt:

ned apr 10, 2016 11:02 am

SarajlijaTM je napisao/la:Sa drugog foruma:
VAŽNO!!!

pitari SU KRENULI U AKCIJU POTURANJA I POMETANJA PRICE O SVADJAMA U NASEM KLUBU I RASKOLU VODECIH LJUDI U KLUBU.POTURAT CE ISTO TAKO PRICE O POVEZANOSTI NAVIJACA SA NEKIM POLITICKIM PARTIJAMA KAO I SA POJEDINCIMA IZ ISTIH.

NISTA OD OVOG NIJE TACNO,SAMO JEFTINE pitarske PODVALE NA KOJE SMO RANIJE NASJEDALI I DOVELI KLUB DO DNA,NEMOJTE OPET NASJEDATI!!!

MI SMO ŽELJINI,ŽELJO JE NAŠ
Rekoh ja neki dan, pogurala nas partija, podržala čaršija, ima li ko kakav problem? :ganja: :ganja: :rofl1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ChWilla
Kontakt:

ned apr 10, 2016 11:08 am

nek' njihova uprava gleda kako će ostati na slobodi. sad im je to prioritet.

shzna
Kontakt:

ned apr 10, 2016 11:10 am

Al tebe voliiiiiiiiiiiim, volim te fakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat, ti si mi ljubaaaaaaaaaaav jedinaaaaaaaaaaaaa :shisha:

U srijedu ludnica. :karanje: :karanje: :karanje: :karanje:
1987

SWRA_1921
Kontakt:

ned apr 10, 2016 11:19 am

Glupost mi je objavljivanje oko ciscenja stolica, al eto...

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

nikson
Kontakt:

ned apr 10, 2016 11:20 am

Ne mogu a da ne mislim da svaku utakmicu igramo samo koliko treba za pobjedu protiv slabijih ekipa, misljenja sam da Edis ovu ligu poznaje bolje nego iko, da poznaje ovaj seljacki mentalitet u seljackim ekipama koje prilikom tezeg poraza gledaju da te osakate, posalju na KUM itd itd..sto se mene tice svaka pobjeda od 1:0 bez povreda je fantazija
A ako postoji neko ko prica s igracima il neki igrac koji ovo cita samo da vam porucim : HVALA VAM!
Nije to poenta ovih pobjeda zaredom, poenta je onog izgaranja na terenu, poenta je one proslave golova, kad se svi skupite i grlite ko braca. Poenta je da niste placenici nego ste shvatili sta je Zeljo i kako se treba igrat za Zelju - samo srcem!
Uostalom vec dugo ne idem na tu utakmicu jer se nadam svemirskom fudbalu, toga nece dugo biti, al idem da vidim kako nas napadac ganja citavih 90 min, kako krilo pomaze beku citavu utakmicu, kako jedan Kosoric igra u odbrani i ide na svaku loptu kao da mu zivot ovisi o tome, e to je meni bitnije od bilo kakvog rezultata protiv neke tamo Drine, jer iako do kraja izgubite a poginuli ste na toj utakmici, izgubili nesretno, za mene ste pobjednici.
Razlog ste svega divnog u zadnje vrijeme i hvala vam.

SAMO PONOSNO I HRABRO! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

1921.ba
Kontakt:

ned apr 10, 2016 11:25 am

1921 TV, UPITNIK: Vedran Kjosevski

http://1921.ba/1921-tv-upitnik-vedran-kjosevski-1848" onclick="window.open(this.href);return false;
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Hrasno1921'

ned apr 10, 2016 11:26 am

SWRA_1921 je napisao/la:Glupost mi je objavljivanje oko ciscenja stolica, al eto...

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
Pojedinci su se godinama zalili na to, i isticali kao "glavni" problem sto ne dolaze na tekme, u fazonu prljavo, nema uslova i sl., eto sad su i taj problem otklonili, nema vise opravdanja za bilo sta.

PS. solna kiselina cini cuda :mrgreen:
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava