addyno1 je napisao/la:Poslije svega, kad ganjas rezultat onda tu nema neke ljepote i igre tako da rezultat pokriva sve slabosti. samo problem je kad nam jace ekipe zatvore tu desnu stranu, sta onda?
Kad zatvore desnu, onda će Bekrić kroz sredinu. Ako i njega zatvore, onda eto iza njega Blagojevića. Ako i njemu dohakaju, onda će, vala, Hodžurda dugom loptom potrefit' jednom Lendrića. Ako i to ne prođe, onda ćemo nekako doći do kornera, pa zabiti nakon prekida.
I ja mislim kao što je Virtual napisao, da nije lijeva strana loša, nego je više stvar u tome da izgleda slabija u odnosu na desnu, i to trenutno zbog očiglednog podizanja forme Miroslava Stevanovića. Bilo je ovdje priče večeras o Tuzli i tome kako je tu Stevanović zatvoren, pa smo eto došli do gola zahvaljujući lijevoj strani, nakon Memijinog šuta.
Slažem se da ovo sve nije još onako kako bi moglo i trebalo biti sa ovim igračima, ali nije tačno da rezultati pokrivaju slabosti: u svakoj utakmici možemo naći one koji su podbacili - a i nalazimo ih - pa smo opet svaku zasluženo pobijedili. I to mislim da smo pobijedili svaku baš zato što nemamo jasno samo jednu koncepciju, nego uspijevamo u toku utakmice da mijenjamo ako nešto ne ide.