avlami97 je napisao/la: ↑uto okt 24, 2017 8:57 pm
mavi je napisao/la:avlami97 je napisao/la: ↑uto okt 24, 2017 8:11 pm
Svako dijete ima menadzera i prva stvar pri potpisivanju ugovora sa Željom je...može potpisati uz odstetnu klauzulu od 150k €. Takvu klazulu je imao Amir. Ne znam ko mu je menadzer, ali je tom klauzulom "ucijenio" Želju, hoćeš-nećeš ili ce ti se desiti Gojak, Ara, Hajradinovic...Mislim da je tu najveći problem. Normalno je da menadzer štiti svoj intetes. Da nije tako, siguran sam da bi Ara, Hajradinovic, Gojak, Baja, Amir otišli za milionske cifre u eurima. Na našu žalost, svaki menadzer vise voli lovu od Želje. I kada ode neki dragulj iz našeg kluba za sicu, onda se ti menadzeri predstavljaju kao dobrocinitelji, a u suštini oni su najviše na dobitku.
Tako ce biti, sve dok ne budemo toliko finansijski jaki da takvim menadzerima kažemo, odjebi, jer dobro znaš da taj igrač vrijedi najmanje milion eura, a ne tvoja pisljiva klauzula od 150k €, kojom nas ucjenjujes.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Amirova klauzula jeste bila 150 hiljada eura . Jednostavno, mali nije imao minute seniorskog fudbala u momentu potpisivanja ugovora, a uzimajući u obzir i odlazak Gojaka koji je otišao ucjenjujući klub, guzicom zatvarajući vrata, to u tom datom momentu i nije bila tako loša opcija. Bolje nego da nikako nije potpisao ugovor i da je otišao džaba. Znači, Hadžiosmanović je mogao otići za iznos gore navedeni. Na našu sreću, imali smo Zubana, koji voli ovaj klub, tako da smo prodajom Hadžiahmetovića inkasirali milionče.
Da, ali se znalo da je potencijal Are i Gojaka. Ako to znaš, zasto klauzula nije bila milion €? Ili bi se desio scenarij Are, Gojaka, Hajradinovica. Realno, da smo finansijski mocni, niko nas ne bi ucjenjivao ugovorima sa potencijalnim draguljima.
Nisu ni Ara i Gojak imali minuta na terenu, a svi su znali da su dragulji.
Čemu ucjena, ako voliš Zelju? Ipak više vole lovu. Ljubav i lova ne idu skupa (osim kod prostitucije) i to je suština. Ili, ili, nema ništa izmedju.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Joj reci da se šališ
Haj mogu razumjeti ovu mlađu raju koja igra igrice pa konta da je tako i u stvarnom životu, ali ove ozbiljnije nikako.
Ovo je Bosna, zadnja rupa na svirali. Ko god ima priliku da se ispali odavde to i uradi. Rijetki su koji mogu a neće, dobro im ovde.
Nogometaš u BiH zarađuje za 5 godina ko onaj u Azerbajdžanu, Kazahstanu itd. Da ne idemo sad u ove bolje lige.
Niko nije toliko lud da se ovde veže dugoročno za platu milju, kad zna da ako "eksplodira" za sezonu, može imati 5 milja. Kakva bolan ljubav ovde, ovo je survajver

Da klub može ponuditi bar 2/3 plate koju mu mogu ponuditi bilo koji klub sa vana, vjerujem da bi i bilo ovih koji bi zbog ljubavi ostali.
Ovako ko god misli da je bolje zbog ljubavi voziti biciklo nego Audija, ne znam kako bih takve nazvao... Sem ako nisu kako rekoh djeca

Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.

🤍

🤍

🤍