ChWilla je napisao/la:
npr. on je u tuzli bio potpuno beskoristan prema naprijed. ali nije bio igrač manje na terenu zbog toga, nego je...igrao lopte svejedno. a velike špiceve i driblere iz naše lige kad ne ide "njihovo", oni su igrač manje. i zato im se ni u snu ne može desiti da ih potpiše sevilja, pa makar ništa tamo ne odigrali.
Odlicno primjeceno, bravo! Ni sam ne bih bolje napisao. Inace, Bekric je danas bio svojevrsna zrtva taktike, mnogo je pretrcao strasno u prvom poluvremenu i jedini se vracao do stopera po loptu, tu sam ocekivao Blagojevica, ali ocito je Edis Bekricu dao tu ulogu, vjerovatno zbog iskustva. Kasnije je pao, ali potreban je on nama.
Sto se Memije tice, on ce biti klasicni primjer igraca koji ce da uspije, a kojeg smo mi istrpili sa tribina. Sjetite se da je u prvom dijelu sezone bio katastrofalan, ali i dalje smo ga trpili i podrzavali. Nije to ni vise bilo je li mu nesto obilo o glavu ili nije, nego je jednostavno bio van forme - vracao se nakon nezgodne povrede. On je trcao, doduse manje, malo vise je i bio los defanzivno, ali jednostavno lopte su se odbijale od njega. To se desava kada igrac padne psihicki. Drago mi je vidjeti da se vraca i tempira formu za finis. Inace, objektivan je osjecaj da je sa Miroslavom strasno lako igrati u tandemu. On toliko prekrije terena da je to nevjerovatno. Veliki profesionalac, odlican igrac, a evo kazu i da je dobar decko strasno. Mene brine sto Mailsona nema, jer ako ovako nastavi, on na ljeto nece vise biti nas clan, a ocekivao sam mnogo od njega. Lijepo je Dadu bilo vidjeti ponovo na terenu, ali i njega trebamo istrpiti kao sto smo i Memiju. Znamo da Dado mnogo moze. Neka uci od Bekrica.
Dokle je Thiago sa oporavkom?
Zamislite dati admina Ajzei i Virtualu u istom trenutku. Bilo bi krvi.

Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...
Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/