Mislim da bi bilo dobro odrediti neke bonuse u ugovorima za postotak odigranih meceva.SirAlexFerguson je napisao/la: ↑pon okt 23, 2017 7:21 pmOvo ce svaki pravi sportista prihvatiti. Igraš brate u Želji u najvecem klubu. Imas dobru platu, ako ne zaradis onoliko koliko Željo ocekuje nek ti režu, ako odradis ono sta Željo ocekuje dobices dodatak na platu jer si zasluzio. Prosto.
Sto je glupa odluka? Al argumentovano!bistrikboy je napisao/la:Za Slobodu im i treba odbiti,za sve ostalo po meni,ne. Ali dobro nije ovo prva glupa odluka kada je sportski dio u pitanju,tako da... Bice ih jos.
Haj sto oni, al sto se ja sjebem svaki put kad procitam hehe. Kontam sta sad ovaj pise
Stvarno?bistrikboy je napisao/la:Za Slobodu im i treba odbiti,za sve ostalo po meni,ne. Ali dobro nije ovo prva glupa odluka kada je sportski dio u pitanju,tako da... Bice ih jos.
Ja uopste ne vidim te komentare protiv Adzema, samo vidim da izmisljate pritisak. Znaci fakticki, dvije osobe u posjedu 4 nika ako napisu lose, to cemo kolektizivirati i to je vrednije od drugih komentara.Fanzi je napisao/la: ↑pon okt 23, 2017 7:39 amPitanja u vezi juniora: da li je za uspjeh juniora sa trenerskog aspekta, najmanje 90% Adzem zasluzan?
Da li su juniori koji su prosli Ludogorets njegova djeca?
Da li ste svi s osmijehom otisli kucama u srijedu?
Da li se pisalo sta se propustilo, od Zubana mi nije bilo bolje, ovo je Zeljo?
I kad je Adzem prvi tim preuzeo, a juniori se ko argument uzimali, bilo kakva nasa omladinska liga? Toliko losa da je Adzem osvoji? Toliko losa da Joldic moze voditi ekipu?
Par pitanja u vezi utakmice u Gabeli: Jel vi znate u kakvom je zdravstvenom stanju Zajmovic zaista? Jesmo krpili prije Slavke najgore popunjenu poziciju u ekipi (nije bilo Zebe ni Ramovica)?
Kako smo protiv Slobode dosli do remija 2:2 prosle sezone? Jesmo lose igrali? Jel bilo vazno sto se bod osvojio i PPG statistika Slavke Petrovica?
Da li je Adzem prolaskom juniora dokazao da umije napravit finalni proizvod?
Samohrani otac, nas bivsi fudbaler, veliki navijac, inicijator Amira i Riada, gura nasu djecu, drugi je na tabeli, preuzeo ekipu minutu prije prvenstva, Ludogorets... I njemu prebacujete sve lose sto je bilo i ranije, sa igracima sa strane? Skupim igracima sa strane?
Sramota li je. Imate li obraza?
Zasto pravite mucnu atmosferu? Tim ne pogurate navijanjem do prvog mjesta?
Da promijenimo publiku kad smo sve promijenili?
100%. Uzmi titulu molim te. Ja da ti jednu losu napisem plakao bih nakon nje.
Bas tako.. Cemu toliko mimuta na terenu krpljenja?Minjore je napisao/la: ↑pon okt 23, 2017 9:35 amPa ako Zajmovic nije u dobrom zdravstvenom stanju imaju 2 dobre zamjene. Zec i Sehic. Nema potrebe za krpljenjem ili slicnim situacijama.
Ljude je strah da se ne ponovi prosla sezona kad su nam ljudi servirali titulu a mi je nismo uzeli. Adzem ima ogromnu podrsku, tu dileme nema.
imaju bonuse,kao sto su imali i za titulu prosle godine,do njih jeLeon_Professional je napisao/la: ↑pon okt 23, 2017 7:39 pmMislim da bi bilo dobro odrediti neke bonuse u ugovorima za postotak odigranih meceva.SirAlexFerguson je napisao/la: ↑pon okt 23, 2017 7:21 pmOvo ce svaki pravi sportista prihvatiti. Igraš brate u Želji u najvecem klubu. Imas dobru platu, ako ne zaradis onoliko koliko Željo ocekuje nek ti režu, ako odradis ono sta Željo ocekuje dobices dodatak na platu jer si zasluzio. Prosto.
Brate, ne mozes lezat i dobijat pare![]()
Ako si dobar igrat ces i za to ces bit placen, a ako nisi dobar i ne igras onda neces dobiti fiksnu platu.
Dobro, to je svagdje odvojeno.gavran je napisao/la: ↑pon okt 23, 2017 8:37 pmimaju bonuse,kao sto su imali i za titulu prosle godine,do njih jeLeon_Professional je napisao/la: ↑pon okt 23, 2017 7:39 pmMislim da bi bilo dobro odrediti neke bonuse u ugovorima za postotak odigranih meceva.SirAlexFerguson je napisao/la: ↑pon okt 23, 2017 7:21 pmOvo ce svaki pravi sportista prihvatiti. Igraš brate u Želji u najvecem klubu. Imas dobru platu, ako ne zaradis onoliko koliko Željo ocekuje nek ti režu, ako odradis ono sta Željo ocekuje dobices dodatak na platu jer si zasluzio. Prosto.
Brate, ne mozes lezat i dobijat pare![]()
Ako si dobar igrat ces i za to ces bit placen, a ako nisi dobar i ne igras onda neces dobiti fiksnu platu.
Ovdje nema duplih nickova.
Dinu Hasanovica staviti da cuva ArezinuHurmasica je napisao/la:Ma ja bih Šabana odmorio u srijedu. S obzirom na protivnika, teren, mislim da bi nam više odgovarao Hajdarević.