VIDEO: Prije 44 godine Željo pokorio Beograd i postao prvak Jugoslavije
http://fkzeljeznicar.ba/video-prije-44- ... ije/20717/" target="_blank
opaaaaaa, dobar dobarElegant je napisao/la:Jedan od kandidata za poziciju kondicionog trenera je Almir Seferovic ?
Jel on jos kod pitara ?Elegant je napisao/la:Jedan od kandidata za poziciju kondicionog trenera je Almir Seferovic ?
U Slobodi, odlican kondicioni trenercikazubo je napisao/la:Jel on jos kod pitara ?Elegant je napisao/la:Jedan od kandidata za poziciju kondicionog trenera je Almir Seferovic ?
Mislim da je ipak obratno.irfo je napisao/la:joj nemoj njega, kako je on doso u slobodu propali su
doso frajer u slobodu u januaru, a sjeti se kako je u prvoj polusezoni sloboda svakog ubijala na trku a u ovoj polusezoni kako je on nisu mogli hodat, posebno pri kraju sezone sto se odrazilo na rezultatima, popadali gore od nasihAjzea je napisao/la:Ou, daj njega !
Mislim da je ipak obratno.irfo je napisao/la:joj nemoj njega, kako je on doso u slobodu propali su
ja mislim d aje to vise do toga sto je trener koristio 14 igraca citavu polusezonu i kup i prvenstvo ,ali kako god..irfo je napisao/la:doso frajer u slobodu u januaru, a sjeti se kako je u prvoj polusezoni sloboda svakog ubijala na trku a u ovoj polusezoni kako je on nisu mogli hodat, posebno pri kraju sezone sto se odrazilo na rezultatima, popadali gore od nasihAjzea je napisao/la:Ou, daj njega !
ocel trebat aparati danaspile87 je napisao/la:.
Odkale ti tacno ova informacija?Elegant je napisao/la:Jedan od kandidata za poziciju kondicionog trenera je Almir Seferovic ?
Upravo to @DR.HOUSE Ne mozes igrat 3 mjeseca svako 3 dana utakmicu s 14 igrača,ne pomaže tu ni Barcin kondicioni.DR.HOUSE je napisao/la:ja mislim d aje to vise do toga sto je trener koristio 14 igraca citavu polusezonu i kup i prvenstvo ,ali kako god..irfo je napisao/la:doso frajer u slobodu u januaru, a sjeti se kako je u prvoj polusezoni sloboda svakog ubijala na trku a u ovoj polusezoni kako je on nisu mogli hodat, posebno pri kraju sezone sto se odrazilo na rezultatima, popadali gore od nasihAjzea je napisao/la:Ou, daj njega !
Mislim da je ipak obratno.
Sa anamo onog portala.storm_raider je napisao/la:Odkale ti tacno ova informacija?Elegant je napisao/la:Jedan od kandidata za poziciju kondicionog trenera je Almir Seferovic ?