Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.🤍🤍🤍
Lose drugo poluvrijeme pravo. Kajkut ne moze igrati u sredini nikako. Izlaskom Anela smo pali u sredini pravo. Elsner poprilicno los, nikakav ucinak od ulaska umjesto Anela. Ne kontam kako ovo nismo rijesili ranije, dobicu cir zbog Zelje opet. Al hajd bitna su tri boda.
Na jedvite jade, ali pobjeda. Imali smo puno sreće. Zajmović najgori, Kajkut odmah iza njega, Elsner mi se ne čini kao pojačanje. Ni ostali nisu briljirali. Generalno, loše je ovo bilo.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.
Ne znam smije li se ovdje napisati da Adzem nije trener za Zelje.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.
Slovencu noge slomiti da ne zauzima mjesto junioru, Hajdarević je za njega Pirlo. Tri boda najbitnija, Zaimović ne može igrati prije Zeca, nešto slabija partija Zakarića, Stana legenda kluba najbolji danas bio, Kjosevski standardan, jedan od najboljih uvijek u našoj ekipi. Sada dobiti Mladost u kupu, pa ih opet nakantati za vikend!