Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 09, 2016 8:29 pm

ja mislim da bi s 2-0 riješili 98%. samo biće jako teško doći do toga, jer i oni malo primaju kao i mi. i 1-0 bih sad potpisao...2-1 ne bih.
gradi željo boli te *****

exbabilon
Kontakt:

sub apr 09, 2016 8:31 pm

Radnik ako sutra ne uzme bar bod ostaje bez ikakvih ambicija do kraja sezone. Tako da iduce kolo Radnik-Zrinjski moze, a i ne mora biti neka teska utakmica za Zrinjski.

Uz pretpostavku pobjede Sarajeva sutra, ovo ostaju po meni utakmice koje ce odluciti titulu i putnike u Evropu do kraja sezone:

25. kolo
Sloboda-Siroki
Vitez-Sarajevo
Radnik-Zrinjski

26.kolo
Sarajevo-Zeljo
Olimpic-Sloboda

27. kolo
Zeljo-Zrinjski
Olimpic-Siroki

28. kolo
Celik-Zeljo

29. kolo
Sloboda-Sarajevo
Mladost-Zrinjski

30. kolo
Zrinjski-Sloboda
Sarajevo-Olimpic

U ostalim utakmicama ocekujem da ce svi kandidati za titulu/Evropu upisati lagane pobjede. Eh, mislim ipak da je titula predaleko za nas, da se ganjamo samo sa Slobodom ili samo sa Zrinjskim to bi bila druga prica, ovako uz ta dva su tu i Sarajevo i Siroki koji su u istoj ili boljoj situaciji od nas pred kraj prvenstva.
Ostaje borba za Evropu. Siroki ima isto bodova kao mi, ali po meni laksi raspored. Idu Slobodi u iducem kolu i jos im ostaje gostovanje Olimpicu u preostalih 6 kola. Ipak, u slucaju istog broja bodova mi smo ispred njih. Nece biti lahko imati isti broj bodova kao Siroki.
Tu je i Sarajevo, koje ide Vitezu i Slobodi i docekuje nas.U zadnjem kolu igraju s Olimpicom, nadam se, ali nisam siguran da ce im Olimpic otkinuti bod i ostavit ih bez Evrope. Na papiru osim derbija, niti imamo teze niti lakse utakmice, sve je to tu negdje, ostaje ta jedna utakmica koja ce vrlo vjerovatno rijesiti pitanje putnika u Evropu.

Sto se nas tice, Zrisnjki mora pasti na Grbavici, u derbiju ne smijemo izgubiti i u Zenici uzeti Celik, mislim da bi bilo dovoljno bar za diobu 3. pozicije, sto bi nas vodilo u Evropu. Zadnje kolo idemo Slaviji koja ce do tada nadam se biti sigurna za opstanak i pred nasim navijacima, po solidnom terenu u to doba godine ipak mislim da ih mozemo uzeti.

Izvinite ako nekog ovo ne zanima, razmisljam naglas, nista vise. Nadam se da cemo uzeti Kup i tako sezonu zavrsiti na najbolji moguci nacin: trofej i Evropa.

delinjo
Kontakt:

sub apr 09, 2016 8:32 pm

ChWilla je napisao/la:on je igrao gdje se igra kako treba, onako kako se danas u jakim ligama stvarno igra lopte. a ne za sebe, za mahalu, mahalce, koke...ovo zvuči k'o sabitovo "igrajte normalno" ali ja to ne umijem drukčije reći.
bravo upravo si napisao ono sto sam ja zelio...nekako on je taj moderniji igrac kojeg mi imamo ...igrac za oba pravca ...fizicki spreman za puno jacu ligu od nase...pa ja mislim da je to jedini covjek koji u 8 utakmica nije ni jednom naivno ispao...a i ako se desilo odmah je vratio loptu....
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Southboy
Kontakt:

sub apr 09, 2016 8:44 pm

Treba realan biti,na pocetku cak i u pripremnim(protiv Viteza i jos ona jedna)vecina ga je "pljuvala" i kritikovala da nije neki igrac i da smo mozda pogrijesili sa njim.
Al eto decko je demantovao mnoge strucnjake sa jugo-istoka i sjevera i potvrdio tezu da svaki igrac treba proci period adaptacije (a ako je on kvalitetniji taj proces ide brze) i da se privikne na nasu igru,atmosferu,saigrace...

Vidi se da ima kvalitet i mislim da ce uz Lendrica on biti taj igrac koji ce nas ove godine povesti u evropu...

Elegant
Kontakt:

sub apr 09, 2016 8:51 pm

Misljenja sam da Slobodu uzimamo na fiziciku snagu ! Na Grbavici treba obaviti posao, sacuvati gol i postici jedan, dva ako damo na konju smo.

:palacgore:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

delinjo
Kontakt:

sub apr 09, 2016 8:52 pm

jesam li ja jedini koji je nezadovoljan Tucetovim igrama do sada ??? :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sub apr 09, 2016 8:52 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la: Postby za_zivot_cijeli » Mon Feb 15, 2016 11:13 pm

bice ovo dobro. raduje me cvrsta odbrana.
vjerujem da u 12 predstojecih utakmica necemo primiti vise od 6 golova a ubjedjen sam da cemo ih dati vise od 18. nadam se da ce biti dovoljno....
sve ide prema planu :zeljeznicar1:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

diego1921
Kontakt:

sub apr 09, 2016 8:53 pm

delinjo je napisao/la:jesam li ja jedini koji je nezadovoljan Tucetovim igrama do sada ??? :ganja:
Iskren da budem ocekivao sam i ja vise ovih par tekmi,da ne bude sad da ga pljujemo :ganja:
Baja asistencija,vodi Konya !!

Plava Porodica
Kontakt:

sub apr 09, 2016 8:54 pm

Bajic asistent danas protiv fenerbahčea,ušao sa klupe,Amira ni na klupi.

Okolele
Kontakt:

sub apr 09, 2016 8:56 pm

delinjo je napisao/la:jesam li ja jedini koji je nezadovoljan Tucetovim igrama do sada ??? :ganja:
Ja sam razocaran samo njegovom sebicnoscu..Jeste da mnogi ocekuju da on bude vodja ekipe svojim iskustvom a i on sam ima zelju da pokaze svo svoje znanje ali ipak mora vise timski igrati..Npr onaj sut danas u prvom iz daljine kod one kontre kad je imao mislim Stevanovića samog na strani..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sub apr 09, 2016 8:58 pm

exbabilon je napisao/la:Radnik ako sutra ne uzme bar bod ostaje bez ikakvih ambicija do kraja sezone. Tako da iduce kolo Radnik-Zrinjski moze, a i ne mora biti neka teska utakmica za Zrinjski.

Uz pretpostavku pobjede Sarajeva sutra, ovo ostaju po meni utakmice koje ce odluciti titulu i putnike u Evropu do kraja sezone:

25. kolo
Sloboda-Siroki
Vitez-Sarajevo
Radnik-Zrinjski

26.kolo
Sarajevo-Zeljo
Olimpic-Sloboda

27. kolo
Zeljo-Zrinjski
Olimpic-Siroki

28. kolo
Celik-Zeljo

29. kolo
Sloboda-Sarajevo
Mladost-Zrinjski

30. kolo
Zrinjski-Sloboda
Sarajevo-Olimpic

U ostalim utakmicama ocekujem da ce svi kandidati za titulu/Evropu upisati lagane pobjede. Eh, mislim ipak da je titula predaleko za nas, da se ganjamo samo sa Slobodom ili samo sa Zrinjskim to bi bila druga prica, ovako uz ta dva su tu i Sarajevo i Siroki koji su u istoj ili boljoj situaciji od nas pred kraj prvenstva.
Ostaje borba za Evropu. Siroki ima isto bodova kao mi, ali po meni laksi raspored. Idu Slobodi u iducem kolu i jos im ostaje gostovanje Olimpicu u preostalih 6 kola. Ipak, u slucaju istog broja bodova mi smo ispred njih. Nece biti lahko imati isti broj bodova kao Siroki.
Tu je i Sarajevo, koje ide Vitezu i Slobodi i docekuje nas.U zadnjem kolu igraju s Olimpicom, nadam se, ali nisam siguran da ce im Olimpic otkinuti bod i ostavit ih bez Evrope. Na papiru osim derbija, niti imamo teze niti lakse utakmice, sve je to tu negdje, ostaje ta jedna utakmica koja ce vrlo vjerovatno rijesiti pitanje putnika u Evropu.

Sto se nas tice, Zrisnjki mora pasti na Grbavici, u derbiju ne smijemo izgubiti i u Zenici uzeti Celik, mislim da bi bilo dovoljno bar za diobu 3. pozicije, sto bi nas vodilo u Evropu. Zadnje kolo idemo Slaviji koja ce do tada nadam se biti sigurna za opstanak i pred nasim navijacima, po solidnom terenu u to doba godine ipak mislim da ih mozemo uzeti.

Izvinite ako nekog ovo ne zanima, razmisljam naglas, nista vise. Nadam se da cemo uzeti Kup i tako sezonu zavrsiti na najbolji moguci nacin: trofej i Evropa.
evo ja cu isto tako reci svoju prognozu preostalih 6 kola...

uz pretpostavku da sarajevo uzme radnik tabela je slijedeca:
zrinjski 53, sloboda 53, sarajevo 48, siroki brijeg 46, zeljeznicar 46, radnik 42

slijedece kolo ocekujem remije radnika, zrinjskog, slobode i sirokog brijega, uz pobjede nase i nazalost pitara
tabela: zrinjski 54, sloboda 54, sarajevo 51, zeljeznicar 49, siroki brijeg 47, radnik 43

26. kolo ocekujem nasu pobjedu, cime prestizemo sarajevo. sloboda ce samo bod uzeti kod olimpika, a radnik isto tako kod celika, dok bi lagane pobjede trebali ostvariti siroki brijeg i zrinjski.
tabela: zrinjski 57, sloboda 55, zeljeznicar 52, sarajevo 51, siroki brijeg 50, radnik 44

27.kolo onda zrinjski moramo uzeti da bi bili u borbi za titulu. sloboda uzima drinu, sarajevo veleza i radnik rudara. siroki brijeg nece preko boda protiv olimpika.
tabela: sloboda 58, zrinjski 57, zeljeznicar 55, sarajevo 54, siroki brijeg 51, radnik 47

u 28. kolu prosto moramo uzeti celika, najteza utakmica u prvenstvu sigurno za nas. svi ostali konkurenti ce uzeti svoje utakmice osim radnika, koji daje bodove spasa slaviji, jer previse zaostaju za vodecim.
tabela: sloboda 61, zrinjski 60, zeljeznicar 58, sarajevo 57, siroki brijeg 54, radnik 47

29.kolo ce donijeti po meni mnogo iznenadjenja. zrinjski ce se okliznuti protiv mladosti, samo bod, a sarajevo i sloboda ce odigrati nerjeseno. ostali ce uzeti svoje utakmice.
tabela: sloboda 62, zrinjski 61, zeljeznicar 61, sarajevo 58, siroki brijeg 57, radnik 50

u posljednjem kolu, pred punim stadionom nasih navijaca u lukavici uzimamo slaviju i time zavrsavamo sezonu, na kojem mjestu? pa od zavisnosti utakmice zrinjski-sloboda... ako ne bude nerjeseno, onda neka zrinjski uzme, vise su zasluzili nego tuzlaci...

mi cemo po tome biti ili drugi ili prvi...
100/94/37/34 - i to je to!

Hadzijalagic
Kontakt:

sub apr 09, 2016 9:00 pm

Nemoj Boga ti da budemo drugi.. Ili prvi ili treci ili pobjednik kupa.. Drugi najmanje para od evrope uzme jer krece od drugog predkola..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

vrbanjusa
Kontakt:

sub apr 09, 2016 9:03 pm

Danas oba gola nakon Bekricevih suteva
21 10 4

Petrović Slavko

CARSONIO
Kontakt:

sub apr 09, 2016 9:04 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Nemoj Boga ti da budemo drugi.. Ili prvi ili treci ili pobjednik kupa.. Drugi najmanje para od evrope uzme jer krece od drugog predkola..
Suti buraz da ne budemo 4 i izgubimo finale kako nam je put tezak za evropu ti nije normalno

CARSONIO
Kontakt:

sub apr 09, 2016 9:05 pm

vrbanjusa je napisao/la:Danas oba gola nakon Bekricevih suteva
Realno bekric i zahirovic najlosiji

vrbanjusa
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub apr 09, 2016 9:06 pm

CARSONIO je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:Danas oba gola nakon Bekricevih suteva
Realno bekric i zahirovic najlosiji
Realno odradili posao. Bekric kod golova a nismo gol primili.
21 10 4

Petrović Slavko

avlami97
Kontakt:

sub apr 09, 2016 9:06 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Nemoj Boga ti da budemo drugi.. Ili prvi ili treci ili pobjednik kupa.. Drugi najmanje para od evrope uzme jer krece od drugog predkola..
Mislim da će ove godine svi krenuti iz prvog pretkola osim prvaka. Jedino bi mi i pitari bili nosioci u LP u drugom pretkolu, ali teško da i mi i oni mogu biti prvaci.
Ovo kretanje iz prvog pretkola je zato, što su nas neke države pretekle i imaju veći državni koeficijent.
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u sub apr 09, 2016 9:07 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sub apr 09, 2016 9:07 pm

onda cemo morati ganjati negdje remi kao 1998. protiv zmaja, da ne budemo slucajno treci i drugi na kraju sezone :rofl:
100/94/37/34 - i to je to!

avlami97
Kontakt:

sub apr 09, 2016 9:09 pm

Bekrić je svoj dio posla uradio kako treba. Dva šuta u okvir gola i zabijamo dva puta. Ne znam, da li mu se mogu upisati dvije asistencije? :cigara:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

ChWilla
Kontakt:

sub apr 09, 2016 9:12 pm

tačno je da je sebičan i da puno dribla i šuta gdje bi trebao dodati. ali opet i tako on veže odbrane za sebe i otvara prostor drugima.
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 5 gostiju.

Prijava