Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub okt 21, 2017 6:06 pm

ChWilla je napisao/la:
sub okt 21, 2017 5:51 pm
dobro, koliko god to islužene kljusine bile, čeliku igraju djeca (koja i nisu bogzna šta) i drugoligaški i trećeligaški igrači.
A i to ima svoje prednosti a i mane. I prosle sezone su u Celiku neki igraci iz druge lige dosli pa se afirmisase u premierligase, jest da su neiskusni.
Treba vidjeti gdje ce zavrsiti ovi Slobodini poslije Slobode. Tesko da ce koji ostat u prvoj ligi :D
Mada slazem se da je Celik mozda malo losiji, ali ne puno. Tabela to najbolje pokazuje i ovo sto je na tabeli je i realno. Zrinjski najjaci i odskace, onda Siroki, mi i kone, s tim da su kone imale klasnog selektora pa su zijanili vise nego su trebali, mada i ova trenutna situacija u toj borbi za LZP gdje su sad moze im komlikovati. Onda ovi sto se bore za LZP i ova 4 zadnja kluba.

Nazalost od nasih konkurenata svi su dobili dole Slobodu.
Najvise boli poraz bez ispaljenog metka. Neke price o skautiranju, o tome kako ne moze Sloboda nas iznenaditi, a ja dva dana pred mec postavim analizu kako ce oni igrati i ne, nisam ja strucnjak, to su znali svi ostali ovdje ali opet igramo onako kako igramo, suprotno od onog sto treba.

Al hajd, negdje cemo te bodove morati vracati ili se nadati kiksu konkurenata kao sto smo mi kiksali u Tuzli.

Vcrs Sarajevo nece izgubiti.

Okolele
Kontakt:

sub okt 21, 2017 6:11 pm

Jedino mi izgubimo od ovih amatera iz Tuzle..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Elegant
Kontakt:

sub okt 21, 2017 6:13 pm

19adi21 je napisao/la:
sub okt 21, 2017 11:18 am
Elegant je napisao/la:
pet okt 20, 2017 5:07 pm
19adi21 je napisao/la: Na proljece se pravi teren sa grijacima, ukupno ce kostati oko 1,2 miliona markica
Nagađas ili znas nesto konkretno ?
znam konkretno, sigurna informacija 100%, ne znam ko ce investirati, ali za pretpostaviti je da ce pola vlada, a pola mi jer se prica o tome
Kod god da investira, nama dobro, samo da se ostvari. :ganja:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Pompey
Kontakt:

sub okt 21, 2017 6:13 pm

Izgleda da ko za bodove na Tusnju ne pita, taj ih i ne dobije. Pa yebo majku ljudi su samo protiv nas u Tuzli ostali neporazeni, a nama izgovor "pa dobro, oni se samo protiv nas nafuraju"... Ma slomit ih, zgaziti na terenu pa se nece furati ccc
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

ChWilla
Kontakt:

sub okt 21, 2017 6:15 pm

mi smo sve uradili kako njima odgovara...
gradi željo boli te *****

Plava Porodica
Kontakt:

sub okt 21, 2017 6:17 pm

Izbacite nas u drugu ligu, zaslužili smo.
Od ove Slobode izgubiti? Od ove slobode izgubiti? Ovoj Slobodi ne opucati na gol?
Pa oca vam yebem amaterskog marš svi u invalidsku penziju ***** vam materina amaterska hljeb vam se ogadio
Inšalah doće i dan pa pola ovih amatera neće više biti u klubu
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LeBlue
Kontakt:

sub okt 21, 2017 6:19 pm

Brkoo je napisao/la:
sub okt 21, 2017 5:51 pm
shzna je napisao/la:
sub okt 21, 2017 5:23 pm
Brkoo je napisao/la:
sub okt 21, 2017 5:20 pm

Nemacka disciplina, jos ima kartoteku gdje prati na hiljade igraca, za minimalno 4 prelazna roka Sloboda ce biti najjaca ekipa u prvoj ligi federacije, nije da mi nije drago. Ono malo navijaca slobode ce tek vidjeti o kakvom demagogu se radi..
Kita od covjeka. Svlacionica bila ratna zona za vrijeme njegove demagogije. Kurcoteka i nemacka disciplina nas unazadise poprilicno. Trule jabuke :lol:

Afirmacija mladih a prosjek godina 35
Najgore od svega je sto su neki bili spremni da ga zivotom brane. Na sve nelogicne odluke se pronalazila opravdanja. Najjace je bilo da je dobar covjek.

Ja u toku onih priprema u Turskoj pisem treba da Sabanadzovic ima prednost u odnosu na Dinu Hasanovica, pojedinci Dinu dizali u nebesa jer ga je Slavko forsirao a totalno ignorisao Anela. Tad su pisali da je Dino borben, zabavljac u svlacionici hahah ma nema sta se nije pisalo da se Slavkine nebuloze opravdaju. Forsiranje Kerle naspram Osmankovica je jos jedna u nizu gluposti. Ma moze se nabrajati do sutra, samo sto ima jos uvijek onih koji ce ga braniti..
Najgore od svega sto nam zamalo nije pokvario imidz kluba, a to je da se promovisu mladi igraci koji imaju kapacitet da igraju na vecem nivou. To mi je najvise smetalo kod njega. Ta trvdoglavost da se forsiraju neki stari igraci sa "rutinom" a totalni flop. Svi smo mislili da je razlog zato sto je dosao u teskom periodu, da mu treba vremena, ali kako je vrijeme odmicalo on je sve vise forsirao svoju glupost. To je tek bilo za mene ocigledno poslije kraja sezone, kad se vidilo da nema mlade igrace u planovima. Fakticki ispasti ce da nas je covjek milione mogao kostati.

ChWilla
Kontakt:

sub okt 21, 2017 6:20 pm

da, što je više vremena prolazilo odluke su bile gore. ali - ni u tome nije jedini. u zadnjim danima kod nas šest trenera je izgledalo kao da nikad ništa nije ni znalo...

Plava Porodica
Kontakt:

sub okt 21, 2017 6:25 pm

I onda kažu što se na 0:3 u Zenici pjeva igrajte pički.ce.
I to smo dobili, u drugom poluvremenu, gdje je Čelik kondiciono jednak bukvalno igračima sa termina, dok je i u prvom poluvremenu bila muka da nešto napravimo.
Kakva ba titula i nadanja da će Sarajevo uzeti bodove Zrinjskom, i ako to urade, vrlo brzo će nas i oni preskočiti.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

sub okt 21, 2017 6:29 pm

Ako Bog da

ChWilla
Kontakt:

sub okt 21, 2017 6:31 pm

da malo ipak odvadimo...

Okolele
Kontakt:

sub okt 21, 2017 6:36 pm

Pomalo PP.. :D
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Amidza
Kontakt:

sub okt 21, 2017 6:38 pm

:placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: Joj dragi si mi PP, al si zivac u PM.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub okt 21, 2017 6:39 pm

De popij pivu majstore, nije ramazan
Željezničar ante portas !

Izlija
Moderator
Kontakt:

sub okt 21, 2017 6:40 pm

Gavranov čaj nek popije, on je najbolji lijek za smirenje.
イビチャ・オシム

ellaxaz
Kontakt:

sub okt 21, 2017 6:41 pm

:shisha:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

ChWilla
Kontakt:

sub okt 21, 2017 6:42 pm

ne pomaže voda majko, sa korita gavranova...

Okolele
Kontakt:

sub okt 21, 2017 6:45 pm

:oops1:
slika

Pompey
Kontakt:

sub okt 21, 2017 6:48 pm

Okolele je napisao/la:
sub okt 21, 2017 6:45 pm
:oops1:
slika
A oni nek nastave slaviti pobjedu nad Zeljom :)
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

Elegant
Kontakt:

sub okt 21, 2017 6:52 pm

Zaboravite Slobodu yebo njih, sutra vazna utakmica.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava