A i to ima svoje prednosti a i mane. I prosle sezone su u Celiku neki igraci iz druge lige dosli pa se afirmisase u premierligase, jest da su neiskusni.
Treba vidjeti gdje ce zavrsiti ovi Slobodini poslije Slobode. Tesko da ce koji ostat u prvoj ligi

Mada slazem se da je Celik mozda malo losiji, ali ne puno. Tabela to najbolje pokazuje i ovo sto je na tabeli je i realno. Zrinjski najjaci i odskace, onda Siroki, mi i kone, s tim da su kone imale klasnog selektora pa su zijanili vise nego su trebali, mada i ova trenutna situacija u toj borbi za LZP gdje su sad moze im komlikovati. Onda ovi sto se bore za LZP i ova 4 zadnja kluba.
Nazalost od nasih konkurenata svi su dobili dole Slobodu.
Najvise boli poraz bez ispaljenog metka. Neke price o skautiranju, o tome kako ne moze Sloboda nas iznenaditi, a ja dva dana pred mec postavim analizu kako ce oni igrati i ne, nisam ja strucnjak, to su znali svi ostali ovdje ali opet igramo onako kako igramo, suprotno od onog sto treba.
Al hajd, negdje cemo te bodove morati vracati ili se nadati kiksu konkurenata kao sto smo mi kiksali u Tuzli.
Vcrs Sarajevo nece izgubiti.