Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub maj 07, 2016 1:00 pm

slika

Ma ovo je linija :oops1: :oops1:

Danas je tesko ocekivati da Drina nesto uradi, ono u Tuzli nije slucajno bilo, ima ondje nesto, ali eto niko sretniji od mene ako i danas dobiju.
Mozda sam lud, ali meni je nekako realnije da Sarajevo ne dobije obje tekme nego da Siroki kiksa, naravno ovo govorim o fudbalskim kvalitetima, mada to ce igrati najmanju ulogu u ovom finisu.

Jedva cekam da vidim nas sastav i da vidim kako ce se izmjene obavljati danas! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub maj 07, 2016 1:00 pm

Ako je Marca objavila znači da je igračina trenutno ili je igračina bio, neće ni oni svašta. :karanje:
Željezničar ante portas !

SWRA_1921
Kontakt:

sub maj 07, 2016 1:12 pm

Ova ekipa ce iskarati sljedecu sezonu, imaju 32 kola da to pokazu. Imamo najsiri sastav i vrhunske igrace. ;) Sada nece biti pritiska od -8 bodova 12 kola prije kraja, nego idemo izjebati sve redom za ovu i proslu sezonu. ;)
Nakon toliko teskih utakmica mislim da cemo biti puno spremniji za evropske utakmice i spremniji da izbacimo nekog nosioca. FORZA LJOŽE!!!

Elegant
Kontakt:

sub maj 07, 2016 1:16 pm

AsharaK je napisao/la:Ako je Marca objavila znači da je igračina trenutno ili je igračina bio, neće ni oni svašta. :karanje:
Znas kako uvjek ima druga strana price "toliko je propao ili je los da je otisao u ligu BiH", ali eto ja opet kazem za Javia, Tiaga, Mailsona i druge strance van regije Balkana da ce se uvjek vise zalagati da izbore mjesto u prvih 11.

Nadam se da ce vec tokom ljeta Javi, Tiago, Mailson da postanu nasi glavni igraci !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

rios
Kontakt:

sub maj 07, 2016 1:19 pm

Nazalost danas necu moci na Grbavicu,visa sila u pitanju :cry: Vama koji cete ici zelim da uzivate i da se sezona na domacem terenu zakljuci pobjedom. :zeljeznicar1:

Dvije stvari jos hocu da napisem..
Prvo slozio bih se sa ovim gore napisanim da mi nismo nista gradili ovaj drugi dio sezone nego popravljali.Cesto sam citao ovdje kako neki cilj nije ispunjen i sl.,iskreno ne znam kakav smo mi to cilj u ligi imali kad smo je svi vec halalili jos negdje sredinom prosle polusezone!? Bili smo na dobrom putu da popravimo ali koliko je to teska popravka bila najbolje govori to da nas je jedan remi i poraz nakon serije pobjeda vratio na pocetak.
Druga stvar,oko ovog Hervasa..Budimo posteni,radi se vjerovatno o talentovanom igracu koji zna lopte i na za PL uslove to je veliki dolazak,ali opet i da je iole u nekoj top formi ne bi zavrsio ovdje.Zato ne treba unaprijed usplahireno govoriti o njemu i gurati ga u sastav,gledati statistike i sl.,imat cemo za to vremena dok momak pokaze da zaista i jeste pojacanje i da cemo od njega imati koristi.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Plavo - Bijeli

sub maj 07, 2016 1:24 pm

SWRA_1921 je napisao/la:Ova ekipa ce iskarati sljedecu sezonu, imaju 32 kola da to pokazu. Imamo najsiri sastav i vrhunske igrace. ;) Sada nece biti pritiska od -8 bodova 12 kola prije kraja, nego idemo izjebati sve redom za ovu i proslu sezonu. ;)
Nakon toliko teskih utakmica mislim da cemo biti puno spremniji za evropske utakmice i spremniji da izbacimo nekog nosioca. FORZA LJOŽE!!!
slika

Evo sta je najgore. Koeficijent ce nam narednih 5 godina biti unisten
BOG BOSNA I BOSNJACI

SWRA_1921
Kontakt:

sub maj 07, 2016 1:25 pm

Pa nece kad sljedece godine izbacimo nosioca, eto nas nazad :)

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

Kapiten
Kontakt:

sub maj 07, 2016 1:26 pm

Koliko cemo izgubiti tog koeficijenta ?
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

cala
Kontakt:
Status: Online

sub maj 07, 2016 1:28 pm

Elegant je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Ako je Marca objavila znači da je igračina trenutno ili je igračina bio, neće ni oni svašta. :karanje:
Znas kako uvjek ima druga strana price "toliko je propao ili je los da je otisao u ligu BiH", ali eto ja opet kazem za Javia, Tiaga, Mailsona i druge strance van regije Balkana da ce se uvjek vise zalagati da izbore mjesto u prvih 11.

Nadam se da ce vec tokom ljeta Javi, Tiago, Mailson da postanu nasi glavni igraci !
Ma bice k'o Miro. Trebat ce mu malo vremena da udje u ritam al sreca pa je na vrijeme dosao, proci ce citave pripreme sa ekipom i bice spreman na vrijeme. Ipak nije on bez razloga u jednom trenutku imao predugovor sa Realom pa potpisao za Sevillu.
Svima je jasno da od Mailsona nema nista i da mu je noga kad se zavrsi sezona.

IvanOsim
Kontakt:

sub maj 07, 2016 1:30 pm

Danas navijamo za Slobodu, Drinu, Borac, Olimpic, Vitez i Zelju :)

Plavo - Bijeli

sub maj 07, 2016 1:30 pm

Kapiten je napisao/la:Koliko cemo izgubiti tog koeficijenta ?
Naredne 4 godine cemo imati koeficijent od ove sezone od oko 0.3-0.35, a ove godine gubimo onaj od 1.375

tj. slijedece sezone ako izborimo evropu bice nam koeficijent oko 4.9-5.0 dok nam je ove sezone iznosio 6 i mozemo se poselamiti da budemo eventualni nosioci u 2 pretkolu lige prvaka
BOG BOSNA I BOSNJACI

shzna
Kontakt:

sub maj 07, 2016 1:36 pm

Navija se samo za Želju, sve ostale nabijem na qrac.

IGRAJ ŽELJO BOLI TE KKURAAC!
1987

Vrag

sub maj 07, 2016 1:36 pm

Plavo - Bijeli je napisao/la:
Kapiten je napisao/la:Koliko cemo izgubiti tog koeficijenta ?
Naredne 4 godine cemo imati koeficijent od ove sezone od oko 0.3-0.35, a ove godine gubimo onaj od 1.375

tj. slijedece sezone ako izborimo evropu bice nam koeficijent oko 4.9-5.0 dok nam je ove sezone iznosio 6 i mozemo se poselamiti da budemo eventualni nosioci u 2 pretkolu lige prvaka
Ovo je najveci gubitak. Sa malim korekcijama u igracki kadar sljedece godine bi mogli dogurati do play off LE.

cala
Kontakt:
Status: Online

sub maj 07, 2016 1:41 pm

***** ti koeficijente vise. Hocu li doziviti da budemo nosioci u tom pretkolu LP. Svi znamo da su sanse da izbacimo nekog nosioca skoro pa nikakve.

Plavo - Bijeli

sub maj 07, 2016 1:42 pm

Kazu nema prenosa?! Jel istina?
BOG BOSNA I BOSNJACI

IvanOsim
Kontakt:

sub maj 07, 2016 1:44 pm

Je.bo prenos, svi na Grbavicu !

exbabilon
Kontakt:

sub maj 07, 2016 1:51 pm

cala je napisao/la:***** ti koeficijente vise. Hocu li doziviti da budemo nosioci u tom pretkolu LP. Svi znamo da su sanse da izbacimo nekog nosioca skoro pa nikakve.
Polako, potreban uslov da budes nosioc u LP je da budes prvak svoje drzave, a mi to vec nekoliko godina nismo. Prvo skok, pa hop.

Kapiten
Kontakt:

sub maj 07, 2016 1:53 pm

exbabilon je napisao/la:
cala je napisao/la:***** ti koeficijente vise. Hocu li doziviti da budemo nosioci u tom pretkolu LP. Svi znamo da su sanse da izbacimo nekog nosioca skoro pa nikakve.
Polako, potreban uslov da budes nosioc u LP je da budes prvak svoje drzave, a mi to vec nekoliko godina nismo. Prvo skok, pa hop.
Mi budemo prvaci "u nevakat" da tako kazem... Ove godine bi bili nosioci i to par mjesta iznad crte..., a i prosle godine ako se ne varam.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

sajo10
Kontakt:

sub maj 07, 2016 2:03 pm

Nebi me iznenadilo da nam Edis priredi iducu formaciju danas:

Fejzic
Sinisa, Aco, Hodzurda, Stanic(3 zuta?)
Enis, Zahirovic
Miro, Bekric, Memija
Lendric

Moja zelja:

Fejzic
Memija, Aco, Osmankovic, Kramaric
Zahirovic, Dado
Miro, Bekric, Tiago
Lendric

U drugom poluvremenu ubaciti Halvadzica umjesto Tiaga. Hasanovica/Zolotica umjesto Bekrica i promjenit poziciju sa Dadom. Mujagica pred kraj za Lendrica. :zeljeznicar1:
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u sub maj 07, 2016 2:03 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Plava Porodica
Kontakt:

sub maj 07, 2016 2:03 pm

DANAS IGRA ŽELJEZNIČAR! SVI SVI SVI U DOLINU!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava