Merhaba.Valter je napisao/la: ↑čet okt 19, 2017 8:46 pmPoslije ove utakmice najbolje je jug ograditi kao gradilisnu zonu i tako ga ostaviti do izgradnje nove tribine ma kad to bilo. To bi nas pojacalo kao i povreda Zebe. Svima je jasno da je ovakvo ponasanje pojedinaca sa juga cisto reketiranje kluba i to jedino ovi u upravi mogu zaustaviti jasnim saopstenjem sta je to sto steti klubu i ogradjivanje od takvih pojedinaca. Uprava i strucni stab do daljnjeg trebaju zabraniti igracima da poslije utakmice idu prema tribinama ma kakav rezultat bio, dovoljan je pozdrav sa centra igralista. Takodjer zabraniti da pojedina grupa navijaca, ko fol u ime svih nas, dolazi na trening i kao vodi informativni razgovor sa igracima.
Ili sto bi rekli: palilo se i palice se, placale su se kazne i placace se.
Ko plaća Jug da pale?
Naravno da nije, ako su imali zamjerki na kraj sezone to su trebali odmah riješiti.cikazubo je napisao/la:Kad se sjetim prošle sezone realno igrači ništa drugo i nisu zaslužili osim te pjesme, dobili raspalog Čelika i sad kao nije prikladna pjesma, prikladna je sve dok na teren ne izađu s energijom i emocijom koju smo sinoć vidjeli i osjetili..
Po cemu realan post? Ko da vrati povjerenje?Plava Porodica je napisao/la: ↑čet okt 19, 2017 9:14 pmMa to je to.
Konačno realan post. Po prvi put su u Zenici uboli pjesmu i vrijeme iste, nakon trećeg gola.
Krv će propišati dok ne vrate povjerenje navijača, pogotovo Juga.
Bravo, cisto i argumentovanoponosannavas je napisao/la: ↑čet okt 19, 2017 10:39 pmPo cemu realan post? Ko da vrati povjerenje?Plava Porodica je napisao/la: ↑čet okt 19, 2017 9:14 pmMa to je to.
Konačno realan post. Po prvi put su u Zenici uboli pjesmu i vrijeme iste, nakon trećeg gola.
Evo sastava protiv Celika:
Veca-njega je jedinog jug hvalio jel tako
Stana Graovac Kemo Projic - jedino Stana igrao prosle godine ali nas momak postao legwnda Zelje po broju tekmi i po korektnosti
Blagoja Saban Ramovic - samo celavi igrao prosle godine
Zajmovic Zec Kajkut Zakara - samo Zakara igrao ali najbolji igrac ove godine tj vratio povjerenje definitivno
Sad ti meni obajsni ko da vrati povjerenje?
Svi ostali koji su bili prosle godine a koji su jos u klubu su u drugom planu i slijedi im noga sto je itekako Adzemova zasluga kojeg taj isti jug ne podrzava otkako je tu. Evo ja ne kontam majke mi, volio bi da mi obajsnite. Na klupi su jos bili cini mi se Hajdarevic, Velic, Fejza, Zera i jos neko od djece. Hasanovoc da nije ili ovako neko ne sjecam se. Znaci samo jedan igrac koji je zasluzio pravu osudu od njih 16 a i on je proigrao u zadnje vrijeme i eto de mi objasni ko da vrati povjerenje?
Dobro može i ovako klub je važni od navijača, navijači su u službi kluba, prvobitna namjena navijača je da daju potporu svome klubu. Jesu li i ovo besmislice ?psihopata je napisao/la:e čuj ti dubokoumne besmislice,"ne postoji klub radi navijača,nego navijači radi kluba",nego zbog koga postoji?to je glupost u rangu "ne postoji prodavnica radi kupaca,nego kupci radi prodavnice"....
I dalje su tu Siniša, Bogičević, Zeba, Blagojević, Marković, Zakarić, Crnov, Stanić, Nikolić.ponosannavas je napisao/la: ↑čet okt 19, 2017 10:39 pmPo cemu realan post? Ko da vrati povjerenje?Plava Porodica je napisao/la: ↑čet okt 19, 2017 9:14 pmMa to je to.
Evo sastava protiv Celika:
Veca-njega je jedinog jug hvalio jel tako
Stana Graovac Kemo Projic - jedino Stana igrao prosle godine ali nas momak postao legwnda Zelje po broju tekmi i po korektnosti
Blagoja Saban Ramovic - samo celavi igrao prosle godine
Zajmovic Zec Kajkut Zakara - samo Zakara igrao ali najbolji igrac ove godine tj vratio povjerenje definitivno
Sad ti meni obajsni ko da vrati povjerenje?
Svi ostali koji su bili prosle godine a koji su jos u klubu su u drugom planu i slijedi im noga sto je itekako Adzemova zasluga kojeg taj isti jug ne podrzava otkako je tu. Evo ja ne kontam majke mi, volio bi da mi obajsnite. Na klupi su jos bili cini mi se Hajdarevic, Velic, Fejza, Zera i jos neko od djece. Hasanovoc da nije ili ovako neko ne sjecam se. Znaci samo jedan igrac koji je zasluzio pravu osudu od njih 16 a i on je proigrao u zadnje vrijeme i eto de mi objasni ko da vrati povjerenje?
Tebi svi seljaci debili kreteni... pripazi na rijecnik, nije valjda da jedino tako znas opisati jednu osobu.Hadzijalagic je napisao/la: ↑čet okt 19, 2017 6:57 pmNiko ne govori protiv "Juga" vec upravo protiv onih koji se pitaju danas na jugu. Kop spao na 200 ljudi, zapitaju li se zasto je to tako.. Zapaliti bliceve i dimnu na tekmi pod okriljem uefe moze samo neko ko zeli lose klubu i protiv toga nema argumenata. A nikakve flase nisu ulijetale sa sjevera. Par tetrapaka i upaljaca nakon provokacije. A i ti sto su to bacali su debili..
Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
može ali donekle,jer klub i navijači su usko povezani i postoji ta nevidljiva ali neraskidiva veza,tako da jedno bez drugog nema smisla,uostalom ako ćemo tom tvojom logikom navijači su važniji od igrača zar ne?igrači su tu od danas do sutra a navijači zauvijek,a navijači su kivni na igrače,kao što sam i sam,a nikako na klub,a igrači su ti koji su osramotili klub prošle sezone a nikako navijači...pile87 je napisao/la: ↑čet okt 19, 2017 10:53 pmDobro može i ovako klub je važni od navijača, navijači su u službi kluba, prvobitna namjena navijača je da daju potporu svome klubu. Jesu li i ovo besmislice ?psihopata je napisao/la:e čuj ti dubokoumne besmislice,"ne postoji klub radi navijača,nego navijači radi kluba",nego zbog koga postoji?to je glupost u rangu "ne postoji prodavnica radi kupaca,nego kupci radi prodavnice"....
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk