Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet okt 19, 2017 6:00 pm

pa nije, jer gotovo niko nema ništa protiv samog paljenja, nego protiv kazni za klub...
gradi željo boli te *****

Plava Porodica
Kontakt:

čet okt 19, 2017 6:01 pm

ChWilla je napisao/la:
čet okt 19, 2017 5:50 pm
puno glasnije nego forumaši, vama treba da govori odnos broja ljudi na jugu i u kopu. koliko je ljudi u zadnje vrijeme promijenilo, neki sektor, a neki i cijelu tribinu. ako nastavite ovako, ostaće vas i inače koliko je juče bilo...

a kaznu ćemo dobiti zbog baklji.
Ma nek' se pali ako će se navijati. Ako će biti atmosfera ko i sinoć kad se tjerao protivnik u 16. metara. Da i klub ima koristi,rezultatske.
Ali ako se pali, a narodnjaci odzvanjaju k'o kad se kafana cijela spusti i pjeva se za dušu, ima samo štete, a ne koristi. Uostalom, to je najveći problem ove sezone. Udaljih se i ja za koji metar.

@asharak znam vidio sam. Ali, realno nije nešto masu zainteresovalo. Ovde samo eksluzive sa bombastičnim naslovima i u 99% slučaja lažima budu propraćene klikom.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

reks1
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet okt 19, 2017 6:54 pm

fcz je napisao/la:
čet okt 19, 2017 5:23 pm
Hadzijalagic je napisao/la:
čet okt 19, 2017 5:15 pm
mamba21 je napisao/la:
Ta ista mladja grupica navijaca "celika i slobode" obilazi svako selo da bi gledali Želju, dok ti za tastaturom sjedis i pratis preko streama nekog.
Ti ces mi reci ko kako gleda utakmice i ko sela obilazi. Dosao degen, nabio fantomku, izdimio dimnu i odmah izasao sa stadiona. Balonja dosao iskljucivo da klubu stetu napravi, bas kao sto ih nekolicina dolazi na jug iskljucivo da bi klub opalili po usima. Koji su razlozi ne znam ali nisu prijateljski sigurno..

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
Ma jok brate, nemas ti pojma, ne kontas fazon, ti si simpatizer, nemas ti pravo da pricas moooomcima. Ko da je bitno sta se desava na terenu i ko igra, samo ultra ovo ono.
Nazalost bas tako,Ti momci i ne gledaju tekmu.Furka ,fazon.......

Hadzijalagic
Kontakt:

čet okt 19, 2017 6:57 pm

Niko ne govori protiv "Juga" vec upravo protiv onih koji se pitaju danas na jugu. Kop spao na 200 ljudi, zapitaju li se zasto je to tako.. Zapaliti bliceve i dimnu na tekmi pod okriljem uefe moze samo neko ko zeli lose klubu i protiv toga nema argumenata. A nikakve flase nisu ulijetale sa sjevera. Par tetrapaka i upaljaca nakon provokacije. A i ti sto su to bacali su debili..

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk

Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

MrkiMedo
Kontakt:

čet okt 19, 2017 7:03 pm

Ja sam misljenja da trenutno ko vodi navijanje, ne vodi kako treba. Nije isto momak koji je bio i peosle sezone i to se da primijetiti pogotovo u drugom poluvremenu kad obicno ovaj sam sve preuzme.
Ja koliko se sjecam A.P. je cesto upozoravao da se ne pale baklje, tu i tamo “galamio”. Treba neko stariji savjetovati ove momke, od naseg pisanja ovdje nema nista, a ako im ima neko blizak, a da je tu, neka rece i skrene paznju na to.

Vrag

čet okt 19, 2017 7:06 pm

Jesu bili prvotimci na utakmici ? Da nesto korisno nauce

reks1
Kontakt:

čet okt 19, 2017 7:38 pm

Naravno da ne trebamo razgovarati ili pisati po sistemu Za ili Protiv bilo koje tribine a pogotovo Juga koji je Zeljina svetinja.i Treba podrzati te momke ali i ti momci moraju podrzati Zelju.Evo sinoc se sa dvije tribine culo ono cuveno Goooo kad smo dali go za pobjedu.Ja kod tih momaka u kopu danas to ne vidim i ne cujem Ako padne pogodak unutar neke pjesme ista se nastavlja kao da se nista nije desilo.O nekom huku kod propustene sanse da i ne govorim.Ma klip sa sinocnjeg navijanja je recept za sve tribine i niko ali bas niko nije povlasten

salle86
Kontakt:

čet okt 19, 2017 7:53 pm

Nećemo mi ovde ništa promjeniti ako pišemo... Ali svakog iskrenog željovca boli i mora boliti ako klub gleda kako da namakne 1 bosansku marku, a to fakat nije nimalo lako, i onda bez ikakve potrebe bacimo par njih 'u bunar'.
Ne znam, ja fakat ne mogu da razumijem takve stvari.
Bio sam u Zenici, taj "jug" je došao i podržao klub (inače sad sam dio istoka :D), mene lično kupili navijanjem čitavih 90 minuta, fakat ne pamtim kad sam navijao ovako čitav meč :)
I onda ono"dobacivanje" Kajkutu poslije meča kad je išao na interviju (ko je bio zna o čemu pišem, ne moraš ga voljeti ali trebaš ga ipak poštovati zbog dresa koji nosi.) Te ono ignoriranje igrača i adžema ko da nas uopšte nema na tribini meni govori da odnosi nisu baš najbolji...kako, zašto ? - nemam blage.
Željo i jug mogu sve ... Ovo nije to, ovo je sve samo ne jedno.
Ima momaka koji rade stvari iz ljubavi, ima i onih iz furke...
Previše se raspisah, nije mi to bio prvobitno cilj ali... Cilj svih nas treba biti jači, bolji, europski Željo... Ovako to ide dosta sporo, dva koraka naprijed, korak nazad...
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

SirAlexFerguson
Kontakt:

čet okt 19, 2017 7:58 pm

Zaista ne bih da uvrijedim nekoga ili da pametujem jer nisam kompetentan. Ne dodjem na svaku utakmicu, i kad dodjem na sjeveru sam. Dok sam živio tamo bio sam na jugu al uvijek malo po strani (izazov mi je bio razdrmati raju koja nije u kopu) :)

Jugu treba ozbiljnijih momaka, iskusnijih. Treba organizacija i plan. Treba jugu da osjeti utakmicu. Treba Jug prepoznati kada treba da zaori "Zeljoooo" jer ce i sjever i istok zaoriti... i tako tipa poznatije stvari da cijeli stadion prokljuca, a onda smo u dobitku.
Bojim se da možda na jugu ima raje koja ne voli toliko Želju, više voli dobiti recimo "cvaju" da usere stvar po necijem naređenju (svakakve misli mi se motaju po glavi) jer ne vidim valjan razlog da neko steti svom klubu svjesno. Mnogo je pitanja, treba ih rijesiti evo do proljeca i onda puniti Grbavicu i ponoviti ovo od sinoc. Ovo je navijanje i pritisak!

Treba nam i sjever i istok i zapad i jug, svi su Željini !
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

LARSSON
Kontakt:

čet okt 19, 2017 8:02 pm

Rezultati produžetaka su na kraju teme, Asharak i GoodisonPark se još uvijek gonjaju.
viewtopic.php?f=79&t=582&p=261129#p261129

Ako sam pogriješio rezultat pišite u pm da opet provjerim

Dzezvar
Kontakt:

čet okt 19, 2017 8:13 pm

salle86 je napisao/la:
Nećemo mi ovde ništa promjeniti ako pišemo... Ali svakog iskrenog željovca boli i mora boliti ako klub gleda kako da namakne 1 bosansku marku, a to fakat nije nimalo lako, i onda bez ikakve potrebe bacimo par njih 'u bunar'.
Bio sam u Zenici, taj "jug" je došao i podržao klub (inače sad sam dio istoka :D), mene lično kupili navijanjem čitavih 90 minuta, fakat ne pamtim kad sam navijao ovako čitav meč :)
I onda ono"dobacivanje" Kajkutu poslije meča kad je išao na interviju (ko je bio zna o čemu pišem, ne moraš ga voljeti ali trebaš ga ipak poštovati zbog dresa koji nosi.) Te ono ignoriranje igrača i adžema ko da nas uopšte nema na tribini meni govori da odnosi nisu baš najbolji...kako, zašto ? - nemam blage.
Previše se raspisah, nije mi to bio prvobitno cilj ali... Cilj svih nas treba biti jači, bolji, europski Željo... Ovako to ide dosta sporo, dva koraka naprijed, korak nazad...
Jbg zato se ma 3:0 pjevala ona dobili sze plate....
I neka su izognorisali i ja bih...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

psihopata
Kontakt:

čet okt 19, 2017 8:17 pm

DANAN je napisao/la:
čet okt 19, 2017 8:13 pm
salle86 je napisao/la:
oni bjednici na terenu samo zbog prošle sezone bi se svaku tekmu trebali klanjati i izvinjavati navijačima,a oni šatro ignorišu nekoga...
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

krajisnik87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet okt 19, 2017 8:20 pm

DANAN je napisao/la:
salle86 je napisao/la:
Zato i kad su dizani u nebesa i pjevalo im se da su sampioni i ko zna sta vec na kraju su nas posrali pickastom igrom i odnosom prema svetom dresu.
Treba nagraditi borbu i trud ali ne ako ce to biti svaka 5 utakmica ito protiv celika goska itd itd

Sent from my LG-M160 using Tapatalk

ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

salle86
Kontakt:

čet okt 19, 2017 8:46 pm

A dobro, ima za pjesmica i nastavak a on glasi "svi vi pijete, ponekad i duvate, svi ste vi obicni klosari KAO I MI"
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Valter
Kontakt:

čet okt 19, 2017 8:46 pm

Poslije ove utakmice najbolje je jug ograditi kao gradilisnu zonu i tako ga ostaviti do izgradnje nove tribine ma kad to bilo. To bi nas pojacalo kao i povreda Zebe. Svima je jasno da je ovakvo ponasanje pojedinaca sa juga cisto reketiranje kluba i to jedino ovi u upravi mogu zaustaviti jasnim saopstenjem sta je to sto steti klubu i ogradjivanje od takvih pojedinaca. Uprava i strucni stab do daljnjeg trebaju zabraniti igracima da poslije utakmice idu prema tribinama ma kakav rezultat bio, dovoljan je pozdrav sa centra igralista. Takodjer zabraniti da pojedina grupa navijaca, ko fol u ime svih nas, dolazi na trening i kao vodi informativni razgovor sa igracima.

Ili sto bi rekli: palilo se i palice se, placale su se kazne i placace se.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

SirAlexFerguson
Kontakt:

čet okt 19, 2017 8:51 pm

Strogo zabraniti da navijaci vode razgovore sa igracima i strucnim stabom. Oni su navijaci, a oni koji trebaju da savjetuju igrače su na terenu i tako je to. Jednostavno,
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

cikazubo
Kontakt:

čet okt 19, 2017 8:53 pm

Kad se sjetim prošle sezone realno igrači ništa drugo i nisu zaslužili osim te pjesme, dobili raspalog Čelika i sad kao nije prikladna pjesma, prikladna je sve dok na teren ne izađu s energijom i emocijom koju smo sinoć vidjeli i osjetili..

storm_raider
Kontakt:

čet okt 19, 2017 9:11 pm

Bravo djeco!

Svabo se nedavno vratio iz Austrije. Pregledao je bubrege.. da mu nije Austrijanaca i Japanaca, sto se ove drzave tice, ne bi se ni pomakla sa mjesta..
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Plava Porodica
Kontakt:

čet okt 19, 2017 9:14 pm

cikazubo je napisao/la:
čet okt 19, 2017 8:53 pm
Kad se sjetim prošle sezone realno igrači ništa drugo i nisu zaslužili osim te pjesme, dobili raspalog Čelika i sad kao nije prikladna pjesma, prikladna je sve dok na teren ne izađu s energijom i emocijom koju smo sinoć vidjeli i osjetili..
Ma to je to.
Konačno realan post. Po prvi put su u Zenici uboli pjesmu i vrijeme iste, nakon trećeg gola.
Krv će propišati dok ne vrate povjerenje navijača, pogotovo Juga.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

reks1
Kontakt:

čet okt 19, 2017 9:43 pm

Jug je isuvise veliki i vazan da bi ga bilo ko svojatao,a pogotovo se identifiko sa njim

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava