Ma nek' se pali ako će se navijati. Ako će biti atmosfera ko i sinoć kad se tjerao protivnik u 16. metara. Da i klub ima koristi,rezultatske.ChWilla je napisao/la: ↑čet okt 19, 2017 5:50 pmpuno glasnije nego forumaši, vama treba da govori odnos broja ljudi na jugu i u kopu. koliko je ljudi u zadnje vrijeme promijenilo, neki sektor, a neki i cijelu tribinu. ako nastavite ovako, ostaće vas i inače koliko je juče bilo...
a kaznu ćemo dobiti zbog baklji.
Nazalost bas tako,Ti momci i ne gledaju tekmu.Furka ,fazon.......fcz je napisao/la: ↑čet okt 19, 2017 5:23 pmMa jok brate, nemas ti pojma, ne kontas fazon, ti si simpatizer, nemas ti pravo da pricas moooomcima. Ko da je bitno sta se desava na terenu i ko igra, samo ultra ovo ono.Hadzijalagic je napisao/la: ↑čet okt 19, 2017 5:15 pmTi ces mi reci ko kako gleda utakmice i ko sela obilazi. Dosao degen, nabio fantomku, izdimio dimnu i odmah izasao sa stadiona. Balonja dosao iskljucivo da klubu stetu napravi, bas kao sto ih nekolicina dolazi na jug iskljucivo da bi klub opalili po usima. Koji su razlozi ne znam ali nisu prijateljski sigurno..mamba21 je napisao/la:
Ta ista mladja grupica navijaca "celika i slobode" obilazi svako selo da bi gledali Želju, dok ti za tastaturom sjedis i pratis preko streama nekog.
Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
Jbg zato se ma 3:0 pjevala ona dobili sze plate....salle86 je napisao/la: ↑čet okt 19, 2017 7:53 pmNećemo mi ovde ništa promjeniti ako pišemo... Ali svakog iskrenog željovca boli i mora boliti ako klub gleda kako da namakne 1 bosansku marku, a to fakat nije nimalo lako, i onda bez ikakve potrebe bacimo par njih 'u bunar'.
Ne znam, ja fakat ne mogu da razumijem takve stvari.
Bio sam u Zenici, taj "jug" je došao i podržao klub (inače sad sam dio istoka), mene lično kupili navijanjem čitavih 90 minuta, fakat ne pamtim kad sam navijao ovako čitav meč
I onda ono"dobacivanje" Kajkutu poslije meča kad je išao na interviju (ko je bio zna o čemu pišem, ne moraš ga voljeti ali trebaš ga ipak poštovati zbog dresa koji nosi.) Te ono ignoriranje igrača i adžema ko da nas uopšte nema na tribini meni govori da odnosi nisu baš najbolji...kako, zašto ? - nemam blage.
Željo i jug mogu sve ... Ovo nije to, ovo je sve samo ne jedno.
Ima momaka koji rade stvari iz ljubavi, ima i onih iz furke...
Previše se raspisah, nije mi to bio prvobitno cilj ali... Cilj svih nas treba biti jači, bolji, europski Željo... Ovako to ide dosta sporo, dva koraka naprijed, korak nazad...
oni bjednici na terenu samo zbog prošle sezone bi se svaku tekmu trebali klanjati i izvinjavati navijačima,a oni šatro ignorišu nekoga...DANAN je napisao/la: ↑čet okt 19, 2017 8:13 pmJbg zato se ma 3:0 pjevala ona dobili sze plate....salle86 je napisao/la: ↑čet okt 19, 2017 7:53 pmNećemo mi ovde ništa promjeniti ako pišemo... Ali svakog iskrenog željovca boli i mora boliti ako klub gleda kako da namakne 1 bosansku marku, a to fakat nije nimalo lako, i onda bez ikakve potrebe bacimo par njih 'u bunar'.
Bio sam u Zenici, taj "jug" je došao i podržao klub (inače sad sam dio istoka), mene lično kupili navijanjem čitavih 90 minuta, fakat ne pamtim kad sam navijao ovako čitav meč
I onda ono"dobacivanje" Kajkutu poslije meča kad je išao na interviju (ko je bio zna o čemu pišem, ne moraš ga voljeti ali trebaš ga ipak poštovati zbog dresa koji nosi.) Te ono ignoriranje igrača i adžema ko da nas uopšte nema na tribini meni govori da odnosi nisu baš najbolji...kako, zašto ? - nemam blage.
Previše se raspisah, nije mi to bio prvobitno cilj ali... Cilj svih nas treba biti jači, bolji, europski Željo... Ovako to ide dosta sporo, dva koraka naprijed, korak nazad...
I neka su izognorisali i ja bih...
Zato i kad su dizani u nebesa i pjevalo im se da su sampioni i ko zna sta vec na kraju su nas posrali pickastom igrom i odnosom prema svetom dresu.DANAN je napisao/la:Jbg zato se ma 3:0 pjevala ona dobili sze plate....salle86 je napisao/la: ↑čet okt 19, 2017 7:53 pmNećemo mi ovde ništa promjeniti ako pišemo... Ali svakog iskrenog željovca boli i mora boliti ako klub gleda kako da namakne 1 bosansku marku, a to fakat nije nimalo lako, i onda bez ikakve potrebe bacimo par njih 'u bunar'.
I neka su izognorisali i ja bih...
Ma to je to.