Mozda isto zato sto su oni uradili izmjene kad smo mi poveli a mi nismo?Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑čet okt 19, 2017 11:49 amSve super samo smo fizicki pali od 65-e, 70-e, bas se vidjelo da nam fali snage, tad smo i primili drugi go.Plava Porodica je napisao/la: ↑čet okt 19, 2017 11:38 amma bolan mi smo ih razbili u svakom dijelu fudbalske igre. Jedino od njihovog prvog gola pa do neke 25.minute strah se bio uvukao pa smo nabijali lopte na Mujagu, nismo mogli pasa sastaviti. Ali od tad do kraja, neka 50% prvi tim pokupi ja ću biti presretan.
Prvo kretnje odlične. Drugo bekovi malo je reći ofanzivni. Treće bruku duplih pasova i nekih peta sa odličnim idejama. Četvrto centaršutevi fenomenalni. Peto Mujaga spušto lopte ko vrhunski centarfor i razigravo krila i bekove. Šesto vezni red nije vraćo štoperima loptu, nego je daj onom koji najviše zna (Hajdarević) i dečko uvijek nešto izmisli..ili dribling, ili je povuče, ili šalje na stranu.
Sve u svemu dobili bi mi njih više da je sudija pokazo crveni onom mesaru što je Žeru đonom udario , za zatvora je bilo.. I sudiji majku yebem.
Jel pricas o grupici placenika koji prijete igracima i sl.?mamba21 je napisao/la: ↑čet okt 19, 2017 10:30 amTa ista mladja grupica navijaca "celika i slobode" obilazi svako selo da bi gledali Želju, dok ti za tastaturom sjedis i pratis preko streama nekog.Hadzijalagic je napisao/la: ↑čet okt 19, 2017 9:29 amSinoc sve za 10 osim one grupice navijaca celika i slobode na jugu koji su upalili one bliceve i onog balavog pitara na sjeveru sa onom dimnom.. Ocekuje nas pofina cestitka od uefa-e..
A vidim da jos nije niko spomenuo ni onog njihovog beka, dvicu Slavova... eh i njemu mater nabijem na tuki
+1sastrane je napisao/la: ↑čet okt 19, 2017 1:41 pmPost je u sridu !skretnicar je napisao/la: ↑čet okt 19, 2017 1:06 pmKoliko jadan postHadzijalagic je napisao/la: ↑čet okt 19, 2017 9:29 amSinoc sve za 10 osim one grupice navijaca celika i slobode na jugu koji su upalili one bliceve i onog balavog pitara na sjeveru sa onom dimnom.. Ocekuje nas pofina cestitka od uefa-e..Grupa balavaca koji sikiraju roditelje, kradu pare iz novcanika, bjeze iz skole, puse travu. Furka im ultra jakna ultra kapa ultra kita. Nije to ona klasicna ljubav, to ti je vise kao sto sam rekao furka, furka navijati baklja i to. A ne zna 10 igraca nabrojati... Rece neki idu po selima svakim.. Idu da vide imal belaja kakvog, trave, upasti u supormarket pokrasti itd .. Bjezi ba
Šta te bolan zanima?
A sto je jadan?skretnicar je napisao/la: ↑čet okt 19, 2017 1:06 pmKoliko jadan postHadzijalagic je napisao/la: ↑čet okt 19, 2017 9:29 amSinoc sve za 10 osim one grupice navijaca celika i slobode na jugu koji su upalili one bliceve i onog balavog pitara na sjeveru sa onom dimnom.. Ocekuje nas pofina cestitka od uefa-e..