Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet okt 19, 2017 11:52 am

ma i to je do para. ljudi misle da nije ali jeste, do nutricionista, ugovora koje možeš dati i šta možeš tražiti zauzvrat, kondicionih, kampova, programa...
gradi željo boli te *****

Rambo_Amadeus
Kontakt:

čet okt 19, 2017 11:57 am

A znam da jest', ali u to fakat treba ulagat', ne razumijem se u to, ali mislim da nisu neka velika ulaganja. Igrac sa 19 nam dođe u prvi tim i izgleda kao kadet kad pređe u juniore.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

LeBlue
Kontakt:

čet okt 19, 2017 11:57 am

Rambo_Amadeus je napisao/la:
čet okt 19, 2017 11:49 am
Plava Porodica je napisao/la:
čet okt 19, 2017 11:38 am
ma bolan mi smo ih razbili u svakom dijelu fudbalske igre. Jedino od njihovog prvog gola pa do neke 25.minute strah se bio uvukao pa smo nabijali lopte na Mujagu, nismo mogli pasa sastaviti. Ali od tad do kraja, neka 50% prvi tim pokupi ja ću biti presretan.
Prvo kretnje odlične. Drugo bekovi malo je reći ofanzivni. Treće bruku duplih pasova i nekih peta sa odličnim idejama. Četvrto centaršutevi fenomenalni. Peto Mujaga spušto lopte ko vrhunski centarfor i razigravo krila i bekove. Šesto vezni red nije vraćo štoperima loptu, nego je daj onom koji najviše zna (Hajdarević) i dečko uvijek nešto izmisli..ili dribling, ili je povuče, ili šalje na stranu.

Sve u svemu dobili bi mi njih više da je sudija pokazo crveni onom mesaru što je Žeru đonom udario , za zatvora je bilo.. I sudiji majku yebem.
Sve super samo smo fizicki pali od 65-e, 70-e, bas se vidjelo da nam fali snage, tad smo i primili drugi go.
Mozda isto zato sto su oni uradili izmjene kad smo mi poveli a mi nismo?

Brkoo
Kontakt:

čet okt 19, 2017 12:01 pm

Joldic izjavi da ljudi u klubu traze lokaciju da se u sto kracem vremenskom roku napravi odlican trening centar.. :klanjase2: :zeljeznicar1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

teteac8684
Kontakt:

čet okt 19, 2017 12:06 pm

Prvo vodu platiti pa onda trening centar...

LeBlue
Kontakt:

čet okt 19, 2017 12:07 pm

Brkoo je napisao/la:
čet okt 19, 2017 12:01 pm
Joldic izjavi da ljudi u klubu traze lokaciju da se u sto kracem vremenskom roku napravi odlican trening centar.. :klanjase2: :zeljeznicar1:
Ovo bi bas bilo pravo. Nadam se da ce biti neki projekat vezano Trening Centar Zeljeznicar.

GMAZ1921

čet okt 19, 2017 12:19 pm

mamba21 je napisao/la:
čet okt 19, 2017 10:30 am
Hadzijalagic je napisao/la:
čet okt 19, 2017 9:29 am
Sinoc sve za 10 osim one grupice navijaca celika i slobode na jugu koji su upalili one bliceve i onog balavog pitara na sjeveru sa onom dimnom.. Ocekuje nas pofina cestitka od uefa-e..
Ta ista mladja grupica navijaca "celika i slobode" obilazi svako selo da bi gledali Želju, dok ti za tastaturom sjedis i pratis preko streama nekog.
Jel pricas o grupici placenika koji prijete igracima i sl.?
Isti sto u Zenici na 0:3 povedose,igrajte p...e?
Sto im je jedan od vodja isao prije na sjever?
Ovo paljenje je klasicno reketiranje kluba,mada su iz Uprave i sami puno doprinjeli ovom.
REZULTAT JE TREND,IDEAL JE VJEČAN

LARSSON
Kontakt:

čet okt 19, 2017 12:30 pm

slika

Budi Željo
Kontakt:

čet okt 19, 2017 12:47 pm

Sta reci poslije onoga sinoc, čitav dekor, dobar fudbal, varnica, pirotehnike, sve sto je fudbal nekad bio i na kraju zaslužena pobjeda boljeg i kvalitetnijeg. Ono sto moram priznati da objektivno taktički bugari bolje djeluju, ali u ovom slučaju je pobjedio ipak talenat i bolji kvalitet s tim da ne trebamo letiti puno u vis koliko god mi bili dragi naši treneri iz omladisnkog generalno su vrlo tanki i improvizacija i da se uzdas na talenat može proci nekad ali dugorocnije nije to to, zbog toga u nasoj ligi generalno bas moras biti mega talenat da iz juniora lagano upadnes u prvi tim, jer vrlo malo profesionalnih elemenata je zastupljeno u omladisnkim kategorijama.
Ko nije bio zajebo se pravo!!!
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

Plava Porodica
Kontakt:

čet okt 19, 2017 1:26 pm

Mnogo jak video na zvaničnoj!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Pompey
Kontakt:

čet okt 19, 2017 1:45 pm

Kapiten je napisao/la:
čet okt 19, 2017 10:39 am
Vidim niko nije spomenuo njihovog rezervnog golmana pa da mu se sjetim komplet familije ! Picko zuta !

:baklja: :baklja:
A vidim da jos nije niko spomenuo ni onog njihovog beka, dvicu Slavova... eh i njemu mater nabijem na tuki :D
Isto i onom dugonji sto je lafo usutkivao navijace, kasnije je izasao i provocirao zapad.... i njemu isto sve cestitke upucujem :lol:
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

Amidza
Kontakt:

čet okt 19, 2017 1:46 pm

Sta je pogrijesio Hadzijalagic? Klempas klub na medjunarodnoj utakmici juniorske ekipe. Jedan papcic na sjeveru i jedno desetak ih na jugu, nekakve bliceve pale, nesto. Ako nas kazne, a ne vidim sto ne bi, sve te pare od karata sto bi isle za OP ici ce za kaznu + ces mozda i nadodat jos malo. Koja je poenta zapalit nesto juce? A jos jednom pitam, kako da neko ima na jugu uopste? To imaju neki koji mogu uc kad i gdje hoce? Ja koliko znam u prodaji su bile ulaznice za zapad i sjever. Mozda sam samo naivan i neinformisan, al eto.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

ublehas
Kontakt:

čet okt 19, 2017 2:02 pm

Bile su karte za jug ;)

a baš me zanima koliko će vas koji kritikujete navijače biti u Gabeli...

P.S. Mujaga kao Giroud. Sinoć je baš znao pretjerati sa petama, ali je imao nekoliko ekstra proigravanja iz prve :palacgore:

Okolele
Kontakt:

čet okt 19, 2017 2:07 pm

Zadnja izmjena: Okolele, dana/u čet okt 19, 2017 2:11 pm, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

fcz
Kontakt:

čet okt 19, 2017 2:10 pm

sastrane je napisao/la:
čet okt 19, 2017 1:41 pm
skretnicar je napisao/la:
čet okt 19, 2017 1:06 pm
Sinoc sve za 10 osim one grupice navijaca celika i slobode na jugu koji su upalili one bliceve i onog balavog pitara na sjeveru sa onom dimnom.. Ocekuje nas pofina cestitka od uefa-e..
Koliko jadan post
Post je u sridu ! :palacgore: Grupa balavaca koji sikiraju roditelje, kradu pare iz novcanika, bjeze iz skole, puse travu. Furka im ultra jakna ultra kapa ultra kita. Nije to ona klasicna ljubav, to ti je vise kao sto sam rekao furka, furka navijati baklja i to. A ne zna 10 igraca nabrojati... Rece neki idu po selima svakim.. Idu da vide imal belaja kakvog, trave, upasti u supormarket pokrasti itd .. Bjezi ba
+1
I onda dodju u 20-te godine i "povuku se", prestanu pratiti fudbal. To samo kod nas ima, prati Zelju par godina i onda "smjena generacija", nigdje vise nikoga.

Na pravim tribinama i u ozbiljnim kopovima ljudi stoje čitav život, vole klub, a kod nas su tu prolaznici koji navrate godinu-dvije dok isfuraju furke.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

ChWilla
Kontakt:

čet okt 19, 2017 2:15 pm

veterani od 23 godine...
gradi željo boli te *****

bianco blu
Kontakt:

čet okt 19, 2017 2:16 pm

Reče mi prijatelj koji radi u klubu, da neće biti kazni radi tih baklji što su paljene, ali mogla bi biti jer su je sjever flašama gađao njihove igrače nakon golova.
Nisam bio na tekmi, pa ne znam, ali velika sramota sa sjever, radi njih klub ispašta.
Zar oni nisu pravi navijači ?

MATORI
Kontakt:

čet okt 19, 2017 2:16 pm

ublehas je napisao/la:
čet okt 19, 2017 2:02 pm
Bile su karte za jug ;)

a baš me zanima koliko će vas koji kritikujete navijače biti u Gabeli...

P.S. Mujaga kao Giroud. Sinoć je baš znao pretjerati sa petama, ali je imao nekoliko ekstra proigravanja iz prve :palacgore:
Šta te bolan zanima?
JA NEĆU biti u Gabeli i zbog toga treba da opravdam svaki MAJMUNLUK onih idiota.
Ako neko bude i povrijeđen ubuduće zbog baklji, ako klub bude plaćao desetine ili stotine hiljada kazni godišnje kao što i plaća -
svi trebamo da "klepimo" ušima i kažemo "Jbg oni su išli u Gabelu mogu da rade šta hoće".
Odavno bistrije pitanje nisam pročitao !

LeBlue
Kontakt:

čet okt 19, 2017 2:19 pm

Moramo malo popraviti odbranu sa golmanom, kako se postaviti, i kako se rijesiti opasnih situacija. Ima ovde vise dobrih igraca, ali prije svega trka i zalaganje, to je uvjek osnovno. Svaka im cast.

Dzezvar
Kontakt:

čet okt 19, 2017 2:19 pm

skretnicar je napisao/la:
čet okt 19, 2017 1:06 pm
Koliko jadan post
A sto je jadan?
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava