Blicevi od podmladka na Jugu, i dimna na sjeveru

[/quote]
Nadam se da ce nam delegat progledati kroz prste i da to nije zapisano. Sami smo sebi najveci dusmani, a ako dobijemo kaznu, zabraniti prilaz stadionu.
Lars, na posao!Simply Blue je napisao/la: ↑sri okt 18, 2017 11:05 pmAko bi negdje mogao biti prenos sa Lokosima, to bi moglo biti na Hrvatko nogometnoj tel., ljudi prenose sve, evo i žensksi fudbal, uz duzno poštovanje mislim da bi više publike bilo za ove dvije utakmice juniora..Lars bi trebao poslati par poruka, ispipati teren...skoro su imali neku reportažu o Zrinjskom, znamo po kojoj to liniji ide, ali možda ne bi bila loša ideja da ih pozovemo sada za revanš..
Poslao sam im poruku, kad odgovore pišem ovdje. Imate na hntv.hr golove sa njihove današnje utakmiceSimply Blue je napisao/la: ↑sri okt 18, 2017 11:05 pmAko bi negdje mogao biti prenos sa Lokosima, to bi moglo biti na Hrvatko nogometnoj tel., ljudi prenose sve, evo i žensksi fudbal, uz duzno poštovanje mislim da bi više publike bilo za ove dvije utakmice juniora..Lars bi trebao poslati par poruka, ispipati teren...skoro su imali neku reportažu o Zrinjskom, znamo po kojoj to liniji ide, ali možda ne bi bila loša ideja da ih pozovemo sada za revanš..