Ž. Pavlović?
Čuo sam, ako je tačno, da negdje u Austriji radi sa golmanima.
Raspisala se djecaVirtu4L je napisao/la:Gušo, Hasagić, još samo da Dželu vratimo
Reci ti nama hočel bit Faksa?KrajPrice je napisao/la:Ljudi moji imate li malo sabura
Bice igraca, a bicete i zadovoljni ja sam siguran. Prepustimo ljudima u klubu da rade svoj posao. Pa vidite li da nasa uprava uradi za 2 mjeseca sto neke ne mogu za 2 godine. Nije lahko dovesti dobrog igraca, nama trebaju pojacanja, a ne prinove da se dokazuju! Previse se na forumu pise o finansijama, platama, porezima itd...
Idemo ligu 12 pokoriti!!!
Da pojasnimo,Model1964 je napisao/la:Raspisala se djecaVirtu4L je napisao/la:Gušo, Hasagić, još samo da Dželu vratimoa zaboravljaju da
KO NE POZNAJE PROŠLOST NEMA BUDUČNOSTI
Ja njega recimo jako poštujem kao nekadašnjeg golmana u Želji, mnogo više zbog poslednjeg perioda pred penziju nego ono nekad ranije kada je znao primiti i pacerski gol, posebno su ga pitari znali trpatiModel1964 je napisao/la:Model1964 je napisao/la:Gušo, Gušooo, Gu Šo....ma bježiii ba![]()
Nema ni ljudske ni golmanske ni trenerske kvalitete
Kod nas su ljudi pomalo nerazumni i djeluju previse srcano... Halo, 50.000 nije mala para i da je meni neko duzan toliko i ja bih ganjao da mi se isplati. Nije Hasagic humanitarna nego se Zeljo u to doba koristio igracima i doslo je do naplate. Sad blatiti nekoga za nesto sto je njegovo je po meni fuj...Virtu4L je napisao/la:Da pojasnimo,Model1964 je napisao/la:Raspisala se djecaVirtu4L je napisao/la:Gušo, Hasagić, još samo da Dželu vratimoa zaboravljaju da
Kenan Hasagić je tužio FK Željezničar i isplatili smo mu 110.000 KM, od čega je 60.000 KM bio dug, a 50.000 KM je bila KAMATA! Da ga nismo isplatili ne bi dobili licencu, ne sjećam se koju, za Evropu ili PLBiH, dakle, ucijenio nas je. I ako me sjećanje dobro slući, ovo je pisao FKZ1921, kojem ja lično beskrajno vjerujem.
Kenane napuši se kurčine i daleko ti kuća od Želje bila.
Kamatu je mogo halaliti, pogotovo jer je znao u kakvoj smo situaciji bili.Plavo - Bijeli je napisao/la:Kod nas su ljudi pomalo nerazumni i djeluju previse srcano... Halo, 50.000 nije mala para i da je meni neko duzan toliko i ja bih ganjao da mi se isplati. Nije Hasagic humanitarna nego se Zeljo u to doba koristio igracima i doslo je do naplate. Sad blatiti nekoga za nesto sto je njegovo je po meni fuj...Virtu4L je napisao/la: Da pojasnimo,
Kenan Hasagić je tužio FK Željezničar i isplatili smo mu 110.000 KM, od čega je 60.000 KM bio dug, a 50.000 KM je bila KAMATA! Da ga nismo isplatili ne bi dobili licencu, ne sjećam se koju, za Evropu ili PLBiH, dakle, ucijenio nas je. I ako me sjećanje dobro slući, ovo je pisao FKZ1921, kojem ja lično beskrajno vjerujem.
On je zaradio i on hoce da mu se isplati, sta tu nije jasno? Zeljo se koristio njegovim uslugama, a on nema pravo finansijske koristi od toga? To samo ima kod nas.
Kad cemo se vise rijesiti balijskog mentaliteta da su svi ostali krivi, a mi sveci?!
ne slazem se a tobom u svemu...sa nekim stvarima se mogu sloziti...ali vidi ti tuzis klub na osnovu par ljudi koji su ti nesto obecali...druga stvar ima reprogram dugova on nije umirao od gladi da mu je gorilo...znaci moglo se to bez tuzbe gdje smo mi popusili kamatu samo takvu ....jebi ga stoji tvoj dio nek oni igraju za sta su placeni i to je posteno....medjutim ne cine Zelju par ljudi koji vode klub...Zelju cinimo i mi navijaci koji odvajamo od usta da idemo na gostovanja...Zeljo je klub u kojem je on napravio ime i karijeru...jbgPlavo - Bijeli je napisao/la:Kod nas su ljudi pomalo nerazumni i djeluju previse srcano... Halo, 50.000 nije mala para i da je meni neko duzan toliko i ja bih ganjao da mi se isplati. Nije Hasagic humanitarna nego se Zeljo u to doba koristio igracima i doslo je do naplate. Sad blatiti nekoga za nesto sto je njegovo je po meni fuj...Virtu4L je napisao/la:Da pojasnimo,Model1964 je napisao/la: Raspisala se djecaa zaboravljaju da
On je zaradio i on hoce da mu se isplati, sta tu nije jasno? Zeljo se koristio njegovim uslugama, a on nema pravo finansijske koristi od toga? To samo ima kod nas.
Kad cemo se vise rijesiti balijskog mentaliteta da su svi ostali krivi, a mi sveci?!
izvini ali morao sam dobaciti na opaskuVirtu4L je napisao/la:Ne citirajte ga molim vas, sad će opet rasprava sa njim na deset stranica.
Kakanjskanam je uzela 50 hiljada kamate.
Ne ide to tako jarane moj.delinjo je napisao/la:[...
Ma sve je to ok, zaradio je te pare i zaslužio ih je, ali 50 milja kamate? Iz Želje se prodao u Tursku, u Želji je postao reprezentativac, a zauzvrat nam je blokirao račun, ugrozio licencu i naplatio kamatu u iznosu duga.delinjo je napisao/la:izvini ali morao sam dobaciti na opasku