Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Model1964
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 10, 2016 11:49 pm

Ž. Pavlović?
Čuo sam, ako je tačno, da negdje u Austriji radi sa golmanima.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Grbavica
Kontakt:

pet jun 10, 2016 11:51 pm

Treba Kružika dovesti za trenera golmana da uvede malo policijskog sistema :shisha:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Virtu4L

pet jun 10, 2016 11:51 pm

Gušo, Hasagić, još samo da Dželu vratimo :kafa:
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Model1964

pet jun 10, 2016 11:52 pm

Virtu4L je napisao/la:Gušo, Hasagić, još samo da Dželu vratimo :kafa:
Raspisala se djeca :) a zaboravljaju da
KO NE POZNAJE PROŠLOST NEMA BUDUČNOSTI

delinjo
Kontakt:

pet jun 10, 2016 11:53 pm

ma ta govna sto dalje od Grbavice...i Gusu i Hasagica i Dzelu i Kerlu i Eldaru tako te slicne likove...zabraniti da pridju stadionu !!!
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

KrajPrice
Kontakt:

pet jun 10, 2016 11:59 pm

Ljudi moji imate li malo sabura :)
Bice igraca, a bicete i zadovoljni ja sam siguran. Prepustimo ljudima u klubu da rade svoj posao. Pa vidite li da nasa uprava uradi za 2 mjeseca sto neke ne mogu za 2 godine. Nije lahko dovesti dobrog igraca, nama trebaju pojacanja, a ne prinove da se dokazuju! Previse se na forumu pise o finansijama, platama, porezima itd...
Idemo ligu 12 pokoriti!!!
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

Model1964

sub jun 11, 2016 12:00 am

KrajPrice je napisao/la:Ljudi moji imate li malo sabura :)
Bice igraca, a bicete i zadovoljni ja sam siguran. Prepustimo ljudima u klubu da rade svoj posao. Pa vidite li da nasa uprava uradi za 2 mjeseca sto neke ne mogu za 2 godine. Nije lahko dovesti dobrog igraca, nama trebaju pojacanja, a ne prinove da se dokazuju! Previse se na forumu pise o finansijama, platama, porezima itd...
Idemo ligu 12 pokoriti!!!
Reci ti nama hočel bit Faksa? :rofl1:

Virtu4L

sub jun 11, 2016 12:04 am

Model1964 je napisao/la:
Da pojasnimo,

Kenan Hasagić je tužio FK Željezničar i isplatili smo mu 110.000 KM, od čega je 60.000 KM bio dug, a 50.000 KM je bila KAMATA! Da ga nismo isplatili ne bi dobili licencu, ne sjećam se koju, za Evropu ili PLBiH, dakle, ucijenio nas je. I ako me sjećanje dobro slući, ovo je pisao FKZ1921, kojem ja lično beskrajno vjerujem.

Kenane napuši se :ne: i daleko ti kuća od Želje bila.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

delinjo
Kontakt:

sub jun 11, 2016 12:12 am

i onda neko kaze neka ga voli Zelju...svi su oni govna ....dobro ne treba generalizovati ali sve je to u 5 deka...samo ZELJO...ostale ko jebe !!!
GOO ROGER!!!
peRFect!!

GoodisonPark
Kontakt:

sub jun 11, 2016 12:15 am

Model1964 je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:Gušo, Gušooo, Gu Šo....ma bježiii ba :lol:
Nema ni ljudske ni golmanske ni trenerske kvalitete
Ja njega recimo jako poštujem kao nekadašnjeg golmana u Želji, mnogo više zbog poslednjeg perioda pred penziju nego ono nekad ranije kada je znao primiti i pacerski gol, posebno su ga pitari znali trpati :r :oops1: Nisam baš upoznat sa svim detaljima šta i kako, ali se može zaključiti da se nije baš ljudski ponio prema Želji, valjda to tako hoće kad misliš da si dao Želji mnogo i da ti je on nešto dužan zauzvrat. Volio bih ja da smo i mi realni i da pošteno kažemo da svi koji su zaradili pare u Želji, da im te iste trebaju biti i isplaćene, jbg sigurno niko od nas ne bi baš radio za DŽ., dobro možda za Želju jedan period i bi, jer smo mi navijači takvi mi odvajamo od usta da bi pomogli našoj Dolini da zablista punim sjajem jednog dana, pa evo i da se recimo po završetku prve faze istoka, za Jug napravi slična akcija, opet bi vjerujem bilo još i više uplata nego sada, (Jug je samo jedan)! + većina nas bi se opet odazvala a priključilo bi se sigurno još mnogo više raje. Ja ne smijem ni da zamišljam naše radosti kad recimo istok bude ko bonbona, pa to će stadionu dati jednu sasvim novu dimenziju, eno zapad već popravlja utisak u mnogome a to je relativno baš mala tribinica ali razlika je ogromna, taman da se svaki neutralni ljubitelj fudbala na prvu odmah zaljubi u naš stadion ;) :D
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Plavo - Bijeli

sub jun 11, 2016 12:15 am

Virtu4L je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
Da pojasnimo,

Kenan Hasagić je tužio FK Željezničar i isplatili smo mu 110.000 KM, od čega je 60.000 KM bio dug, a 50.000 KM je bila KAMATA! Da ga nismo isplatili ne bi dobili licencu, ne sjećam se koju, za Evropu ili PLBiH, dakle, ucijenio nas je. I ako me sjećanje dobro slući, ovo je pisao FKZ1921, kojem ja lično beskrajno vjerujem.

Kenane napuši se kurčine i daleko ti kuća od Želje bila.
Kod nas su ljudi pomalo nerazumni i djeluju previse srcano... Halo, 50.000 nije mala para i da je meni neko duzan toliko i ja bih ganjao da mi se isplati. Nije Hasagic humanitarna nego se Zeljo u to doba koristio igracima i doslo je do naplate. Sad blatiti nekoga za nesto sto je njegovo je po meni fuj...

On je zaradio i on hoce da mu se isplati, sta tu nije jasno? Zeljo se koristio njegovim uslugama, a on nema pravo finansijske koristi od toga? To samo ima kod nas.

Kad cemo se vise rijesiti balijskog mentaliteta da su svi ostali krivi, a mi sveci?!
BOG BOSNA I BOSNJACI

baxuz87
Kontakt:

sub jun 11, 2016 12:17 am

Što smo maha uzeli.
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

Grbavica
Kontakt:

sub jun 11, 2016 12:17 am

Plavo - Bijeli je napisao/la:
Virtu4L je napisao/la: Da pojasnimo,

Kod nas su ljudi pomalo nerazumni i djeluju previse srcano... Halo, 50.000 nije mala para i da je meni neko duzan toliko i ja bih ganjao da mi se isplati. Nije Hasagic humanitarna nego se Zeljo u to doba koristio igracima i doslo je do naplate. Sad blatiti nekoga za nesto sto je njegovo je po meni fuj...

On je zaradio i on hoce da mu se isplati, sta tu nije jasno? Zeljo se koristio njegovim uslugama, a on nema pravo finansijske koristi od toga? To samo ima kod nas.

Kad cemo se vise rijesiti balijskog mentaliteta da su svi ostali krivi, a mi sveci?!
Kamatu je mogo halaliti, pogotovo jer je znao u kakvoj smo situaciji bili.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

delinjo
Kontakt:

sub jun 11, 2016 12:20 am

Plavo - Bijeli je napisao/la:
Virtu4L je napisao/la:
Model1964 je napisao/la: Raspisala se djeca :) a zaboravljaju da
Da pojasnimo,

ne slazem se a tobom u svemu...sa nekim stvarima se mogu sloziti...ali vidi ti tuzis klub na osnovu par ljudi koji su ti nesto obecali...druga stvar ima reprogram dugova on nije umirao od gladi da mu je gorilo...znaci moglo se to bez tuzbe gdje smo mi popusili kamatu samo takvu ....jebi ga stoji tvoj dio nek oni igraju za sta su placeni i to je posteno....medjutim ne cine Zelju par ljudi koji vode klub...Zelju cinimo i mi navijaci koji odvajamo od usta da idemo na gostovanja...Zeljo je klub u kojem je on napravio ime i karijeru...jbg
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Virtu4L

sub jun 11, 2016 12:21 am

Ne citirajte ga molim vas, sad će opet rasprava sa njim na deset stranica.

Kakanjska :ne: nam je uzela 50 hiljada kamate.

delinjo
Kontakt:

sub jun 11, 2016 12:23 am

Virtu4L je napisao/la:Ne citirajte ga molim vas, sad će opet rasprava sa njim na deset stranica.

Kakanjska :ne: nam je uzela 50 hiljada kamate.
izvini ali morao sam dobaciti na opasku :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Plavo - Bijeli

sub jun 11, 2016 12:23 am

delinjo je napisao/la:[...
Ne ide to tako jarane moj.

Ti meni nesto obecas, ja ocekujem da se tvoje obecanje ispuni. Ne ispuni li se, ja imam kamatu na tvoje obecanje i to je to.

Sasvim profesionalni odnos. Ti ako ispunis svoj dio svi sretni, ako obecas nesto, a ne ispunis, ti brate placas.

To sto si ti pretjerano emocionalan to je tvoja stvar
BOG BOSNA I BOSNJACI

Virtu4L

sub jun 11, 2016 12:26 am

delinjo je napisao/la:izvini ali morao sam dobaciti na opasku :ganja:
Ma sve je to ok, zaradio je te pare i zaslužio ih je, ali 50 milja kamate? Iz Želje se prodao u Tursku, u Želji je postao reprezentativac, a zauzvrat nam je blokirao račun, ugrozio licencu i naplatio kamatu u iznosu duga.

delinjo
Kontakt:

sub jun 11, 2016 12:28 am

meni ne smeta da covjek trazi svoje pare,ali da ih trazis tako sto ces klub zaviti u crno kao najveceg dusmana,i to klub zbog kojeg si postao neko i nesto....moras biti smece od covjeka !!
GOO ROGER!!!
peRFect!!

exbabilon
Kontakt:

sub jun 11, 2016 12:29 am

Sta mislite hoce li izgradnja istoka uticati na cijene karata na stadionu, koliko ocekujete da bude istok? Ja sam misljenja da bi mogli izgradnjom nove tribine spustiti cijene karata za jug i sjever kako bi imali podrsku sa svake tribine, a i povecali broj ljudi na stadionu.
JUG 4
SJEVER 6
ISTOK 8
Moj prijedlog.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava