Nisam ja sumnjao uopste u nasu pobjedu ovdje.Nisam ocekivao ni neku rapsodiju od igre,tezak teren,protvnik kojeg su mmci vjerovatno htjeli odraditi i upisati nova 3 boda.Istina,nisam bas ocekivao ni da nas Drina onako suzbije na nasu polovinu dobrih 20-25 minuta.
Odlika dobrih ekipa je da pobjedjuju i kad igra nije najbolja,nekad na kvalitet pojedinca,nekad na greske protivnika,ali se pobjedjuje.Kad imas sirok roster kvalitenih igraca uvijek neko mora bljesnuti.
Kljucna prevaga,po meni,je to sto je Zaha proigrao u ofanzivi.U oba perioda kad smo dali golove je aktivno sudjelovao,kod drugog je dao i onu loptu Miroslavu u prostor.
Raduje me sto Mirlosav iz utakmice u utakmicu sve bolji i bolji,danas po mom skromnom misljenju igrac utakmice

Pohvalio bih jos i Memiju koji je bio ativniji puno nego u ranijim utakmicama i naravno Lendrica,taj momak je paklen napadac koji se nadje uvijek na pravom mjestu - ala Pipo Inzagi
Ostali ok,ne bih izdvajao nikog vise.Cestitke Edisu i momcima,niz nastavljen,proljece plavo i dalje..A sad Sloboda..