Nisam upoznat sa tim da li Keno uopste ima licencu koja se trazi. Kao covjek je govno, tuzis klub i uzmes onolike pare u trenucima kad je klubu svaka marka bila znacajna. Taj ugovor je bio klasicna ucjena pred jednu evropsku utakmicu..Vrag je napisao/la:Nemojte fuj. Navedite razlog zbog cega.
@Model to vec zna, a Hasagica jos ni upoznao nije.
Ama Vedran ga jos nije upoznao, a gori je od njega sa driblanjemModel1964 je napisao/la:Ša ba... upoznao ?Vrag je napisao/la:Nemojte fuj. Navedite razlog zbog cega.
Lično, personalno,osobno?
Kao nekadašnji golman(rukometni) knjigu ti mogu napisati o Keninim greškama što u Želji što u repki.
Mislim da ni Maca ni Keno neće biti treneri golmana.
Nije prvi, mozda jeste uplatio mozda nije to ne znamo.fanaticZeljin je napisao/la:Lik koji nas je tuzio, koji se nije udostojio da uplati 1 stolicu, radi reklame, imidza kluba ako nista, neka hvala...KeepTheBlueFlag je napisao/la:Fuj Kenan !Vrag je napisao/la:Hasagic ili Skrba ?
Mora praviti greške kada ga je Gušo trenirao, odbrani neodbranjivo a primi gol iz šuta koji uopšte neide po golu. Nije Keno toliko ni loš kao golman ako se pogleda kakvih sve golmana ima u PL ali nije ni vrhunski da se nemože bez njega. Ako će prenositi Gušino znanje onda je bolje Gušu dovesti za trenera golmana a ne Kenu. I to je samo pogled na sportsku stranu, još dok se doda ovo ostalo onda nisam baš za tu opciju.Model1964 je napisao/la:Ša ba... upoznao ?Vrag je napisao/la:Nemojte fuj. Navedite razlog zbog cega.
Lično, personalno,osobno?
Kao nekadašnji golman(rukometni) knjigu ti mogu napisati o Keninim greškama što u Želji što u repki.
Mislim da ni Maca ni Keno neće biti treneri golmana.
Slažem se u potpunosti. Ako uzmemo u obzir Kenino ponašanje u repki nije ni blizu da bi bio trener u Želji.Brkoo je napisao/la:Nisam upoznat sa tim da li Keno uopste ima licencu koja se trazi. Kao covjek je govno, tuzis klub i uzmes onolike pare u trenucima kad je klubu svaka marka bila znacajna. Taj ugovor je bio klasicna ucjena pred jednu evropsku utakmicu..Vrag je napisao/la:Nemojte fuj. Navedite razlog zbog cega.
Sto se tice Skrbe on ima B licencu a mi trazimo A licencu.
Bolje ti je da ne zn ašgodrina je napisao/la:nisam u toku, ne znam sta je potrebno za to ali zasto se ne spominje guso ??
e sad bi bas da znamModel1964 je napisao/la:Bolje ti je da ne zn ašgodrina je napisao/la:nisam u toku, ne znam sta je potrebno za to ali zasto se ne spominje guso ??
Gušo, Gušooo, Gu Šo....ma bježiii bagodrina je napisao/la:e sad bi bas da znamModel1964 je napisao/la:Bolje ti je da ne zn ašgodrina je napisao/la:nisam u toku, ne znam sta je potrebno za to ali zasto se ne spominje guso ??
Haj što se raspravlja o bivšim golmanima, al' što se raspravlja o slinanovom članku u sportu pa to niđe na svijetu nemaModel1964 je napisao/la:Zašto mora to biti bivši golman. Gdje to piše? Puno je trenera golmana koji nisu bili golmani. Kao mora mu pokazati?
![]()
![]()
![]()
Kako idu komentari nisu samo još Janjuša spomenuli,a čovjek već nekoliko godina radi u Americi kao trener golmana.Model1964 je napisao/la:Zašto mora to biti bivši golman. Gdje to piše? Puno je trenera golmana koji nisu bili golmani. Kao mora mu pokazati?
![]()
![]()
![]()
Čobo je u godinam u kojim nejma šamsbraco je napisao/la:Kako idu komentari nisu samo još Janjuša spomenuli,a čovjek već nekoliko godina radi u Americi kao trener golmana.Model1964 je napisao/la:Zašto mora to biti bivši golman. Gdje to piše? Puno je trenera golmana koji nisu bili golmani. Kao mora mu pokazati?
![]()
![]()
![]()
Mora prvo vratiti lopte sto nam je maznogodrina je napisao/la:nisam u toku, ne znam sta je potrebno za to ali zasto se ne spominje guso ??