jovanmaksimovic je napisao/la:da probamo sa acom i hodzurdom protiv travnika?!

jovanmaksimovic je napisao/la:da probamo sa acom i hodzurdom protiv travnika?!
A dje pauk ...storm_raider je napisao/la:Fini ovi neki ljudi u Drini...
Upravo, i Bogicevica i Miroslava odmoriti protiv Travnika. Ali ne znam da li rizikovati toliko, jer necemo imati ni Memiju ni Blagojevica, to su 4 vrlo vrlo vazna igraca za nas. Zna Edis najboljeChWilla je napisao/la:ja bi ga onda naprosto odmorio protiv travnika, neka ne igra nikako.
Nisam napisao u Zvorniku, nego u Drini.Hrasno1921' je napisao/la:A dje pauk ...storm_raider je napisao/la:Fini ovi neki ljudi u Drini...
Nema potrebe za Miroslava da ide na klupu, pametan je momak, zreo taktički, dok Bogičević igra na težoj poziciji na kojoj su kartoni veoma česti pa bih njega volio odmoriti iz preostrožnosti. Ali Edis zna najbolje.Leon_Professional je napisao/la:Upravo, i Bogicevica i Miroslava odmoriti protiv Travnika. Ali ne znam da li rizikovati toliko, jer necemo imati ni Memiju ni Blagojevica, to su 4 vrlo vrlo vazna igraca za nas. Zna Edis najboljeChWilla je napisao/la:ja bi ga onda naprosto odmorio protiv travnika, neka ne igra nikako.![]()
a što, ukinuo sam prenos čim je sudija odsvirao?storm_raider je napisao/la: Nisam napisao u Zvorniku, nego u Drini.
Slažem se. I to za svaki slučaj, ne staviti ga ni na klupu, da ne bi fasovao karton za slavlje, kao nekad Nedo.ChWilla je napisao/la:ja bi ga onda naprosto odmorio protiv travnika, neka ne igra nikako.
Pauk je komesar za bezbjednost FK Drinastorm_raider je napisao/la:Nisam napisao u Zvorniku, nego u Drini.Hrasno1921' je napisao/la:A dje pauk ...storm_raider je napisao/la:Fini ovi neki ljudi u Drini...
Roberto Baggio je napisao/la:Slažem se. I to za svaki slučaj, ne staviti ga ni na klupu, da ne bi fasovao karton za slavlje, kao nekad Nedo.ChWilla je napisao/la:ja bi ga onda naprosto odmorio protiv travnika, neka ne igra nikako.I to Nedo, čini mi se, nije dobio tad direktan crveni, nego dva žuta, a da nije ni ulazio u igru.
Nije, u zatvoru je.Hrasno1921' je napisao/la:
Pauk je komesar za bezbjednost FK Drina
Ne treba izbacivati igraca iz ritma, tj. Lendrica. A Djermanovic je imao i ovu povredu, sad dok se malo vrati. Mislim da ne treba Lendru vaditi, nekOkolele je napisao/la:Ja bih protiv Travnika prvenstveno odmorio Lendrića a stavio Đermanovića od pocetka pa onda ako bude gusto ubaciti Lendru..