Zbog pristupa su i kaznjeni svi igraci u zadnje dvije utakmice.
Jbg onda koji qrac "navijas" za Zelju.Plava Porodica je napisao/la: ↑pet okt 13, 2017 8:24 amA možda zato što je svima pun ***** ubleharenja, obećanja, laži.
Možda i zato što svaki put ne znaš šta da očekuješ od prvog tima ma s kim god igrali.
Pa onda raji i poraz B tima udari na najbolniju tačku.
Pa sta se nervirati sto Zeljo B gubi od Famosa, pa prva ekipa nam je bezveze a ne ova koja realno moze u Kantonalnoj igrati bez problema ostali rangovi bi vec bili upitni sto se vidi iz prilozenog.Plava Porodica je napisao/la: ↑pet okt 13, 2017 8:55 amA yebiga, nekog to malo više pogodi, neko to mirno okom preleti..
Kojih?Plava Porodica je napisao/la: ↑pet okt 13, 2017 8:24 amA možda zato što je svima pun ***** ubleharenja, obećanja, laži.
Možda i zato što svaki put ne znaš šta da očekuješ od prvog tima ma s kim god igrali.
Pa onda raji i poraz B tima udari na najbolniju tačku.
A ko ima pet milja u B timu ?Veteran1965 je napisao/la:Ako je vama u redu da levatine koje pet milja uzimaju mjesečno gube od Famosa, meni nije. Ne komentarišite me svega Vam. Tačka. Ako Vam se ne sviđa što sam negativan, preskočite me. Ako Vam smeta što kritikujem, izbrišite me. Samo mi nemojte govoriti šta da pišem, i ne ubjeđujte me da je mlijeko crno.
Od početka nastojim biti realan, a možda o lopti, pa i o nekim drugim stvarima znam ponešto, i dajem sebi za pravo da to svoje mišljenje ovdje i iznesem. Kome je sve sjajno neka je. Meni nije, i šta ćemo sada? Ponovo se ubjeđivati do besvjesti? Ponašamo se kao da igramo kao Real, da imamo i rezultate i ostvarenja približne njihovim, pa Bože nemoj da bi se kritikovalo ako neko smatra da nešto nije u redu.
Poradite svi na sebi i pokušajte biti malo realni. Svi puni nekih sujeta, ne smiješ reći da je zijan od Famosa nešto što je loše, i neočekivano.
Ja nisam klimoglavac, i pisaću ono što mislim. Kada se dešavaju pozitivne stvari, pisaću pozitivno. Do sada sam na većinu negativnih šutio, ali više neću. Pisaću kritike i analizirati sve što smatram da nije dobro, pa ako se nekome ne sviđa ima više opcija, znaju se da ih ne nabrajam. Od moderacije, do forumaša...
Ima i ovdje dosta forumaša koji s'pravom kritikuju "NEKE" forume "NEKIH" portala koji stimulišu samo pljuvanje po upravi,Veteran1965 je napisao/la: ↑pet okt 13, 2017 9:36 amAko je vama u redu da levatine koje pet milja uzimaju mjesečno gube od Famosa, meni nije. Ne komentarišite me svega Vam. Tačka. Ako Vam se ne sviđa što sam negativan, preskočite me. Ako Vam smeta što kritikujem, izbrišite me. Samo mi nemojte govoriti šta da pišem, i ne ubjeđujte me da je mlijeko crno.
Od početka nastojim biti realan, a možda o lopti, pa i o nekim drugim stvarima znam ponešto, i dajem sebi za pravo da to svoje mišljenje ovdje i iznesem. Kome je sve sjajno neka je. Meni nije, i šta ćemo sada? Ponovo se ubjeđivati do besvjesti? Ponašamo se kao da igramo kao Real, da imamo i rezultate i ostvarenja približne njihovim, pa Bože nemoj da bi se kritikovalo ako neko smatra da nešto nije u redu.
Poradite svi na sebi i pokušajte biti malo realni. Svi puni nekih sujeta, ne smiješ reći da je zijan od Famosa nešto što je loše, i neočekivano.
Ja nisam klimoglavac, i pisaću ono što mislim. Kada se dešavaju pozitivne stvari, pisaću pozitivno. Do sada sam na većinu negativnih šutio, ali više neću. Pisaću kritike i analizirati sve što smatram da nije dobro, pa ako se nekome ne sviđa ima više opcija, znaju se da ih ne nabrajam. Od moderacije, do forumaša...
Hajde i ti ko ima pet milja platu u B timu?MATORI je napisao/la:Ima i ovdje dosta forumaša koji s'pravom kritikuju "NEKE" forume "NEKIH" portala koji stimulišu samo pljuvanje po upravi,Veteran1965 je napisao/la: ↑pet okt 13, 2017 9:36 amAko je vama u redu da levatine koje pet milja uzimaju mjesečno gube od Famosa, meni nije. Ne komentarišite me svega Vam. Tačka. Ako Vam se ne sviđa što sam negativan, preskočite me. Ako Vam smeta što kritikujem, izbrišite me. Samo mi nemojte govoriti šta da pišem, i ne ubjeđujte me da je mlijeko crno.
po trenerima, po igračima, po....
Ne bih ni ja volio da se ovaj forum pretvori u pisanje hvalospjeva za sve živo - i za dobro a vala i za loše...
A da primiš platu 5-6000 i da gubiš od Famosa.... i da je problem kad to neko kritikuje, e jbg
A ti znaš kako niko nema?pile87 je napisao/la: ↑pet okt 13, 2017 9:54 amHajde i ti ko ima pet milja platu u B timu?MATORI je napisao/la:Ima i ovdje dosta forumaša koji s'pravom kritikuju "NEKE" forume "NEKIH" portala koji stimulišu samo pljuvanje po upravi,Veteran1965 je napisao/la: ↑pet okt 13, 2017 9:36 amAko je vama u redu da levatine koje pet milja uzimaju mjesečno gube od Famosa, meni nije. Ne komentarišite me svega Vam. Tačka. Ako Vam se ne sviđa što sam negativan, preskočite me. Ako Vam smeta što kritikujem, izbrišite me. Samo mi nemojte govoriti šta da pišem, i ne ubjeđujte me da je mlijeko crno.
Ne bih ni ja volio da se ovaj forum pretvori u pisanje hvalospjeva za sve živo - i za dobro a vala i za loše...
A da primiš platu 5-6000 i da gubiš od Famosa.... i da je problem kad to neko kritikuje, e jbg
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Ne znam, nego vi tvrdite da ima pa da vidim ko to ima ?MATORI je napisao/la:A ti znaš kako niko nema?pile87 je napisao/la: ↑pet okt 13, 2017 9:54 amHajde i ti ko ima pet milja platu u B timu?MATORI je napisao/la: Ima i ovdje dosta forumaša koji s'pravom kritikuju "NEKE" forume "NEKIH" portala koji stimulišu samo pljuvanje po upravi,
Ne branim nikoga, ali u dva vezana posta od dva različita lika piše da neko u B timu ima platu od 5 hiljada. I to ne pišu balavci nego po načinu pisanja, koliko primjetim stariji navijači. Pa računam kad pišu da neko ima te pare da znaju i ko?
Pročitaj ponovo post od čovjeka, govorio je nešto o klimoglavosti....pile87 je napisao/la: ↑pet okt 13, 2017 10:03 amNe branim nikoga, ali u dva vezana posta od dva različita lika piše da neko u B timu ima platu od 5 hiljada. I to ne pišu balavci nego po načinu pisanja, koliko primjetim stariji navijači. Pa računam kad pišu da neko ima te pare da znaju i ko?
Niti ti niti bilo ko drugi nece meni govoriti hocu li, gdje i kada ici na utakmice, koga gledati za koga navijati. Na Zeljinim tekmama sam od '71. I bicu aBd dok mognem hodati.