Ja titule ne očekujem. Bar dok su na strategiji poštenja, a bez para ( a pošteno) titule nema, svjestan sam toga. Samo bez Europe ne može. Ovakvim pristupom nisam siguran da je 2 ili 3 mjesto dohvatljivo. A to bi već bio problem.Vrag je napisao/la: ↑čet okt 12, 2017 9:40 pmSto se prije pomiris bit ce ti lakse. Ja sam halalio sezonu i svaku narednu sa ovim ljudima u upravi. Strpiti se, podrzati gradnju stadiona i to je to. Na utakmice idem hladan ko led, a ishod utakmice vec znam.Veteran1965 je napisao/la: ↑čet okt 12, 2017 8:05 pmMa ne brukajte nas više !!!!! Dajte im treninge u 7 ujutru!!!! Neka plaču za čiste papire!!!!! Neka plate raskide ugovora!!!!
Pichkurine bezmude!!!! Odličan uvod za nedelju....
Ma moze se posteno. Koliko god nevjerovatno zvuci.Veteran1965 je napisao/la: ↑čet okt 12, 2017 10:20 pmJa titule ne očekujem. Bar dok su na strategiji poštenja, a bez para ( a pošteno) titule nema, svjestan sam toga. Samo bez Europe ne može. Ovakvim pristupom nisam siguran da je 2 ili 3 mjesto dohvatljivo. A to bi već bio problem.Vrag je napisao/la: ↑čet okt 12, 2017 9:40 pmSto se prije pomiris bit ce ti lakse. Ja sam halalio sezonu i svaku narednu sa ovim ljudima u upravi. Strpiti se, podrzati gradnju stadiona i to je to. Na utakmice idem hladan ko led, a ishod utakmice vec znam.Veteran1965 je napisao/la: ↑čet okt 12, 2017 8:05 pmMa ne brukajte nas više !!!!! Dajte im treninge u 7 ujutru!!!! Neka plaču za čiste papire!!!!! Neka plate raskide ugovora!!!!
To je to, u 5 deka sam i ja brate moj. Znam da je maksimum od ove uprave stadion. To ocekujem i tu sam stao. Hvala im na tome. Sve preko toga mi je slucajnost i bonus.Vrag je napisao/la: ↑čet okt 12, 2017 9:40 pmSto se prije pomiris bit ce ti lakse. Ja sam halalio sezonu i svaku narednu sa ovim ljudima u upravi. Strpiti se, podrzati gradnju stadiona i to je to. Na utakmice idem hladan ko led, a ishod utakmice vec znam.Veteran1965 je napisao/la: ↑čet okt 12, 2017 8:05 pmMa ne brukajte nas više !!!!! Dajte im treninge u 7 ujutru!!!! Neka plaču za čiste papire!!!!! Neka plate raskide ugovora!!!!
Izgubili 1-0, Bajro Haubica Spahic nam dao gol, čini mi se.
Koja histerija...Veteran1965 je napisao/la: ↑čet okt 12, 2017 9:19 pmNaravno da treba, gradimo mentalitet...i A i B ekipa....na žalost gubitnički.
A kakve veze ima prijateljska utakmica B tima sa prvenstvenom utakmicom A tima?