Nakon slobode ukljucit cu se na njihž'21 je napisao/la:Hoćeš i Zrinjski raditi da i to pogledamo?LARSSON je napisao/la:Nesto me zezao xsplit pa nisam.mogao napraviti onaj da ne banuju. Bice za.ove tuzlanske klosare
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Elegant je napisao/la:Larsonu danas dva streama ukinuli, jos jedan i nema streama za sljedeci put.
Larosone citisti ova ukidanja.
jest zaganjo sad bio ovog, al ne dade mu seAsharaK je napisao/la:Molim te Stevo, čisti to ...
zute u kupu ne mozes cistiti u prvenstvu... samo crvene...ChWilla je napisao/la:da stevanović dobije protiv slobode karton bi li ga očistio protiv travnika?
NeChWilla je napisao/la:da stevanović dobije protiv slobode karton bi li ga očistio protiv travnika?
Sarajevo i Travnik su mi sumnjivi pravo bila je prica da je travnik dao borcu 3 boda a oni pitarima.fanaticZeljin je napisao/la:Bolje da oni mlatnu Viteza, pa da Vitezu gori protiv njanjajevanikson je napisao/la:Da hoce Travnik izgubit danas, pa da dodju nama sa namierom da odigraju finu utakmicu a ne mesarsku valjalo bi...
Sad htjedoh to napisati.ChWilla je napisao/la:ja bi ga onda naprosto odmorio protiv travnika, neka ne igra nikako.