Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Vrag
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 10, 2016 6:20 pm

fk1921 je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Koji smo mi uhljupi...nako općenito.
Postade nam vukojebina koja se zove Kupres destinacija za pripreme, pored olimpijskih planina. I samo zbog jednog terena na kojem se iole može igrati lopte. Pa nevjerovatno je to da ne može država (kanton,općine Hadzici i Trnovo),firma Zoi 84, klubovi iz Sarajeva,...neko,bilo ko...naći načina i intetesa da osposobi jedan teren za igranje.
Pa to je par desetina hiljada km,poravnati teren da ljudi ne izvrću zglobove,ograditi,postaviti golove i mreže...
Ima teren na Bjelasnici :)
Gore ne da nogu slomis nego i vrat

Hurmasica
Kontakt:

pet jun 10, 2016 6:22 pm

ChWilla je napisao/la:ništa kupresu ne fali, a nema ni viška sadržaja kojeg ima na nekim drugim destinacijama :ganja:
Lijepa izolacija :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Mirek11
Kontakt:

pet jun 10, 2016 6:26 pm

fk1921 je napisao/la:
Don Juan je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:Eno fukare govore da je Ermin Zec njihov igrac :rofl:
Kao i Burek :mrgreen:
Oni su mrtvi ozbiljni, moguce da ce im doci, kako god svaka im cast :D
Eh Ermin Zec je igrac koji bi nam dobro dosao, naravno ako on ima zelju igrati u nasoj ligi.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Plavo - Bijeli

pet jun 10, 2016 6:26 pm

Mirek11 je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:
Don Juan je napisao/la: Kao i Burek :mrgreen:
Eh Ermin Zec je igrac koji bi nam dobro dosao, naravno ako on ima zelju igrati u nasoj ligi.
ja koliko se sjecam kod nas nije zadovoljio na probi :D
BOG BOSNA I BOSNJACI

diego1921
Kontakt:

pet jun 10, 2016 6:27 pm

Mirek11 je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:
Don Juan je napisao/la: Kao i Burek :mrgreen:
Pogrijesili su,ipak je Asim Zec ! :mrgreen: Sto se tice Burekovica,mislim da su nasi odustali davno od njega ! :shisha:

irfo

pet jun 10, 2016 6:28 pm

Plavo - Bijeli je napisao/la: ja koliko se sjecam kod nas nije zadovoljio na probi :D
jeste zadovoljio, trebo potpisat i onda pobjego

sajo10
Kontakt:

pet jun 10, 2016 6:30 pm

Sretno tebi bilo u Tuzli. Nama vise ne trebas. Da si dosao prije sest mjeseci siguran sam da bi sad bio jedan od najstandardniji igraca... a ovako sad voz za TK. "Novinari" tebe i takve kao ti mogu stalno preseljavati na Grbavicu da bi vam digli cjenu ;)

Plavo - Bijeli

pet jun 10, 2016 6:35 pm

irfo je napisao/la:
Plavo - Bijeli je napisao/la: ja koliko se sjecam kod nas nije zadovoljio na probi :D
jeste zadovoljio, trebo potpisat i onda pobjego
Iako su se pojavili na prozivci Željezničara, Ermin Zec, Mehmed Alispahić i Safet Kmetaš ipak neće potpisati ugovore sa sarajevskim klubom u kojem su tvrdili da ovi igrači nisu prošli ljekarski pregled.

Ipak, napadač iz Bugojna kaže da to nije istina…

Željo nije ispoštovao dogovoreno. Dogovorili smo se da bude jedno, a oni su željeli drugo, kaže Zec i dodaje kako već sada ima nove ponude iz Premijer lige za nastavak karijere.

Zajedno sa Zecom bio je i njegov mentor Miralem Kazić, koji nam kaže da je Željezničar krajnje nekorektno postupio prema igračima Iskre koji su trebali potpisati ugovore sa plavim timom.

Tri puta smo dolazili na potpis ugovora i tri puta se to nije desilo. Jedini koji je korektan sve vrijeme je Enver Hadžiabdić s kojim smo i dogovarali uslove prelaska. Tek nakon što smo ponovo došli u Sarajevo, uputili su nas na Sašu Vugdalića, a poslije toga su nas počeli prebacivati sa jednog čovjeka na drugog. Osjetili smo se poniženim, jer igračima ništa nije bilo obezbijeđeno, govori Kazić za Oslobođenje i objašnjava da se problem pojavio u vezi s trajanjem ugovora.

Dogovorili smo jedne uslove, tačnije potpis ugovora na dvije godine, a kada smo došli, pred nas su stavili ugovor u trajanju od četiri godine (dvije plus dvije), obrazlažući to nekim pravilnikom koji je donio Savez. Provjerio sam to i nije bilo istinito. Dakle, išlo se na klasičnu prevaru, a mi smo zbog Želje odbili mnogo bolje ponude.

Ostali klubovi dolazili su u Bugojno po Zeca, a mi smo došli na noge Želji, jer sam ja naginjao da Ermin igra u Želji, a to je bila i njegova želja. Dok je Hadžiabdić vodio pregovore, sve je bilo OK, a poslije se sve iskomplikovalo i ne postoji nikakva mogućnost da se ovaj nesporazum riješi. Imamo nove ponude za Zeca i on će vjerovatno u neki drugi klub u Premijer ligu. Propustili su vrhunskog igrača, kaže Kazić.

Inače, prema riječima nekadašnjeg igrača Olimpika i Iskre, sada mentora bugojanskom igraču, Željezničar je od svih klubova koji su zainteresovani za ovog napadača nudio najmanje.
BOG BOSNA I BOSNJACI

Hurmasica
Kontakt:

pet jun 10, 2016 6:42 pm

Kada će nam biti poznat ostatak stručnog štaba? :)

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Model1964

pet jun 10, 2016 6:48 pm

Hurmasica je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:ništa kupresu ne fali, a nema ni viška sadržaja kojeg ima na nekim drugim destinacijama :ganja:
Lijepa izolacija :mrgreen:
Ako može da se, dok smo mi gore,sve ogradi bodljikavom žicom, postave straže i stavi nadpis RAD OSLOBAĐA. Počerati ih da krv pišaju pa da vidiš kako poslije lete po terenu. Poznavajuči kako im je draga birtija, dobro je da smo dalje od Sarajeva, jer u suprotnom bi bilo svašta :)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

ChWilla
Kontakt:

pet jun 10, 2016 6:53 pm

to ja kažem, nema viška sadržaja... :ganja:
gradi željo boli te *****

cikazubo
Kontakt:

pet jun 10, 2016 7:01 pm

Imal neka stranica sa slikama tih sportskih terena na Kupresu, da se malo pregleda to.

Hurmasica
Kontakt:

pet jun 10, 2016 7:04 pm

cikazubo je napisao/la:Imal neka stranica sa slikama tih sportskih terena na Kupresu, da se malo pregleda to.
http://www.adriaski.net/posebna_ponuda.php" target="_blank

mislim da je to

cikazubo
Kontakt:

pet jun 10, 2016 7:08 pm

Hurmasica je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:Imal neka stranica sa slikama tih sportskih terena na Kupresu, da se malo pregleda to.

mislim da je to
Solidan teren i dobra velika teretana, sve je nekako u fazonu nekog strackog doma, ekstra za fizicku pripremu, prava lokacija za karantin/izolaciju.. Uzmi im dušu Milošee :mrgreen:

Hurmasica
Kontakt:

pet jun 10, 2016 7:09 pm

cikazubo je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:

mislim da je to
Solidan teren i dobra velika teretana, sve je nekako u fazonu nekog strackog doma, ekstra za fizicku pripremu, prava lokacija za karantin/izolaciju.. Uzmi im dušu Milošee :mrgreen:
Ma Zrinjski je ljeti dole stalno ja mislim... :D

cikazubo
Kontakt:

pet jun 10, 2016 7:19 pm

Hurmasica je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:

mislim da je to
Ma Zrinjski je ljeti dole stalno ja mislim... :D
slika
To je taj teren, malo sam pretrazio, nerijetko klubovi iz hnl-a dolaze tu na pripreme, Zrinjski takodje redovan, teren u dobrom stanju..

ChWilla
Kontakt:

pet jun 10, 2016 7:21 pm

ima nedaleko katedrala za milion vjernika, i ima tržni centar gdje ima dobar gotov grah i čobanac.

to vam je otprilike to :rofl:
gradi željo boli te *****

Kapiten
Kontakt:

pet jun 10, 2016 7:23 pm

ma sta ce im teren, pustit ih da trce po onom polju vazdan :mrgreen: Ne dat im loptu
http://hajduk.hr/album/pripreme-na-kupr ... ti-dan/398" target="_blank
Vidim i Hajduk se nekad sprema tu...
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Hurmasica
Kontakt:

pet jun 10, 2016 7:24 pm

Kapiten je napisao/la:ma sta ce im teren, pustit ih da trce po onom polju vazdan :mrgreen: Ne dat im loptu
http://hajduk.hr/album/pripreme-na-kupr ... ti-dan/398" target="_blank
Vidim i Hajduk se nekad sprema tu...
ima l' krpelja? :ganja: :rofl1:

LARSSON
Kontakt:

pet jun 10, 2016 7:25 pm

Ako hoce miske nek ulozi para, dacu mu ja poljanu u Kalinoviku, profit dijelimo :ganja:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava