nisam ja dao hiljadu da mi oni sjede na stolici
nisam ja dao hiljadu da mi oni sjede na stolici
i Vojo u sredini
i da se Reuf makne iz kuhinjePlava Porodica je napisao/la: ↑pon okt 09, 2017 10:12 pmI Zeba da ne carini i ne maše rukama, i da Blagojević svaki put ustane na desnu, da Bogi bude pravi lider, da Graovac ne pravi amaterske greške, da Veca počne fatati sve ubačaje..
a svega mi na svijetu, ne bih im dozvolio da igraju na Grbavici ni za milion marki po minutiElegant je napisao/la: ↑pon okt 09, 2017 8:05 pmPa samo pazite sad u 2018. kada Kosevo vise ne bude uslovno za igranje predkola LP ili EL, pa kada nam pitari budu placali najam Grbavice ako zele da igraju u Sarajevu.![]()
Bio je negdje tekst vezano za nase stadione da bi neki mogli da izgube kredibilitet kod tog ocjenivanja za kategorije jer se ne ulaze nista a UEFA dize ljestvicu standarda, srecom nasi su to na vrijeme predvidjeli i rijesili mnoge stvari.
Ako dođe to doga sjetite se Dininog keza ispred srusenog zapada. Pa neka idu u Zenicu ili na Pecaru (ako im isti iznajme i ovi plate) pa neka igraju europu tj. predkola LP ili EL. (ako izbore).
To bi im bio šamar, ali lopatom.
Izgleda da si u pravu za posjedovanje radio i tv prijemnika.kvalitet je napisao/la: ↑pon okt 09, 2017 8:52 pmPrvo, izvinjenje za storma i ostale moderatore što ću odgovoriti (iako ne volim pisati na ovoj temi, a da nije o Želji), ali jednostavno moram. Možda je i dobro, možda neko nešto nauči.
U Zakonu o javnom radiotelevizijskom sistemu Bosne i Hercegovine (koji je dostupan na internetu) navodi se sljedeće: RTV taksa je taksa za posjedovanje radio ili TV prijemnika u domaćinstvu i kod pravnog lica. To je direktan odgovor tebi i molim te da naredni put dobro razmisliš prije nego što kažeš nekome da se provaljuje.
Inače, plaćanja takse su oslobođene osobe koje su trajno izgubile vid ili sluh, a koje žive same ili sa starateljem. Postoji zakonska pretpostavka da svi posjeduju TV ili radio prijemnik (navedeno u zakonu tako). Ako domaćinstvo to nema, onda se potpiše izjava da nema, te da pristaje na to da se to provjeri. Naravno, u tom slučaju se oslobađa plaćanja RTV takse.
Nadam se da ćemo s ovim završiti ovu temu, jer će ispasti da sam neki portparol BHRT-a, a nisam. Samo sam neko ko poziva na poštivanje generalno svih zakona i ko smatra da bismo tako puno bolje živjeli.
ON TOPIC: Imamo li informacija o pojačanjima? Kako rade na treninzima, jesu li spremni ili rade odvojeno, zna li se mišljenje Adžema o njima?