Koliko znam, ne moraš plaćati TV pretplatu ako nemaš tv ili radio prijemnik.azbaha je napisao/la: ↑pon okt 09, 2017 9:16 amNema to veze sa TV prijemnikom, mogu i da ga nemam, pa je "moram" placati, tako da i ti se provaljujes.kvalitet je napisao/la: ↑sub okt 07, 2017 8:08 pmImaš li TV prijemnik? Imaš. Dužan si plaćati. Porez na posjedovanje TV ili radio prijemnika. I kod nas i svugdje na svijetu. Kao što se on provaljuje na utakmicama (i mnoge kolege), tako se i ti provaljuješ ovim izjavama.storm_raider je napisao/la: ↑sub okt 07, 2017 8:01 pm"Doslovno pobili smo se pod navodnicima receno..." Kako moze "doslovno" i "pod navodnicima"??
Spaho:" Treba manje silovati igru..."
Pa ebem mu mater, je li ovi novinari citaju ista vise od Jezeve kucice? I kaze: "Placaj TV preplatu." Nikada je necu placati.
Ne moras, odes i izvadis papir da nemas.azbaha je napisao/la: ↑pon okt 09, 2017 9:16 amNema to veze sa TV prijemnikom, mogu i da ga nemam, pa je "moram" placati, tako da i ti se provaljujes.kvalitet je napisao/la: ↑sub okt 07, 2017 8:08 pmImaš li TV prijemnik? Imaš. Dužan si plaćati. Porez na posjedovanje TV ili radio prijemnika. I kod nas i svugdje na svijetu. Kao što se on provaljuje na utakmicama (i mnoge kolege), tako se i ti provaljuješ ovim izjavama.storm_raider je napisao/la: ↑sub okt 07, 2017 8:01 pm"Doslovno pobili smo se pod navodnicima receno..." Kako moze "doslovno" i "pod navodnicima"??
Spaho:" Treba manje silovati igru..."
Pa ebem mu mater, je li ovi novinari citaju ista vise od Jezeve kucice? I kaze: "Placaj TV preplatu." Nikada je necu placati.
ma znam
Ceka se samo da Mesa ode i to je to. 90 posto je on buduci selektor. Pozdravljam potez definitivno. Amar je Dzeku poceo prvi ubacivati u seniorsku ekipu i nekada je bilo nekih nesuglasica, ali je sve rijeseno. Za dobrobit Zelje.
storm_raider je napisao/la: ↑pon okt 09, 2017 9:37 amNe moras, odes i izvadis papir da nemas.
Dobro si, sve skolovani igraci a veze sa fudbalom nemaju, on je bar znao ustopati loptu za razliku od ovih "skolovanih" i koji igraju odbranu u pm i vracaju se ko muhe bez glave cim krene napad protivnika. Nije ni on neki igrac ali ni ovi sto igraju nisu bolji ni za milimetar od Tiaga!
Jbt, ako "Brko" dodje za selektora a reprezentacija domaće utakmice bude igrala na Grbaviciexbabilon je napisao/la: ↑pon okt 09, 2017 11:31 amGodinama prizeljkujem Amara na klupi reprezentacije. Mangup je, nece mu faliti petlje za neke poteze koje je Mesa morao povuci, a nije smio. Vjerujem da Amar moze to kako treba napraviti, samo ce se broj navijaca reprezentacije prepoloviti.
A Mesa na mjestu SD kod nas, evo ne znam.
Ne mislim da je Meša nešto puno bolji trener, ali sam siguran da bi kao SD bio odličan. U ostalom, mislim da je to manje više i ovaj mandat u repki to i pokazao. Nije puno uradio kao trener (čitaj, nismo se plasirali ni u baraž), a opet je doveo nekoliko igrača u repku koji vjerovatno ne bi igrali za nas da je neko drugi "pregovarao" sa njima.