Koliko znam, ne moraš plaćati TV pretplatu ako nemaš tv ili radio prijemnik.azbaha je napisao/la: ↑pon okt 09, 2017 9:16 amNema to veze sa TV prijemnikom, mogu i da ga nemam, pa je "moram" placati, tako da i ti se provaljujes.kvalitet je napisao/la: ↑sub okt 07, 2017 8:08 pmImaš li TV prijemnik? Imaš. Dužan si plaćati. Porez na posjedovanje TV ili radio prijemnika. I kod nas i svugdje na svijetu. Kao što se on provaljuje na utakmicama (i mnoge kolege), tako se i ti provaljuješ ovim izjavama.storm_raider je napisao/la: ↑sub okt 07, 2017 8:01 pm"Doslovno pobili smo se pod navodnicima receno..." Kako moze "doslovno" i "pod navodnicima"??
Spaho:" Treba manje silovati igru..."
Pa ebem mu mater, je li ovi novinari citaju ista vise od Jezeve kucice? I kaze: "Placaj TV preplatu." Nikada je necu placati.
Ne moras, odes i izvadis papir da nemas.azbaha je napisao/la: ↑pon okt 09, 2017 9:16 amNema to veze sa TV prijemnikom, mogu i da ga nemam, pa je "moram" placati, tako da i ti se provaljujes.kvalitet je napisao/la: ↑sub okt 07, 2017 8:08 pmImaš li TV prijemnik? Imaš. Dužan si plaćati. Porez na posjedovanje TV ili radio prijemnika. I kod nas i svugdje na svijetu. Kao što se on provaljuje na utakmicama (i mnoge kolege), tako se i ti provaljuješ ovim izjavama.storm_raider je napisao/la: ↑sub okt 07, 2017 8:01 pm"Doslovno pobili smo se pod navodnicima receno..." Kako moze "doslovno" i "pod navodnicima"??
Spaho:" Treba manje silovati igru..."
Pa ebem mu mater, je li ovi novinari citaju ista vise od Jezeve kucice? I kaze: "Placaj TV preplatu." Nikada je necu placati.
ma znam
Ceka se samo da Mesa ode i to je to. 90 posto je on buduci selektor. Pozdravljam potez definitivno. Amar je Dzeku poceo prvi ubacivati u seniorsku ekipu i nekada je bilo nekih nesuglasica, ali je sve rijeseno. Za dobrobit Zelje.
storm_raider je napisao/la: ↑pon okt 09, 2017 9:37 amNe moras, odes i izvadis papir da nemas.
🤍
🤍
🤍
Dobro si, sve skolovani igraci a veze sa fudbalom nemaju, on je bar znao ustopati loptu za razliku od ovih "skolovanih" i koji igraju odbranu u pm i vracaju se ko muhe bez glave cim krene napad protivnika. Nije ni on neki igrac ali ni ovi sto igraju nisu bolji ni za milimetar od Tiaga!
🤍
🤍
🤍
Jbt, ako "Brko" dodje za selektora a reprezentacija domaće utakmice bude igrala na Grbaviciexbabilon je napisao/la: ↑pon okt 09, 2017 11:31 amGodinama prizeljkujem Amara na klupi reprezentacije. Mangup je, nece mu faliti petlje za neke poteze koje je Mesa morao povuci, a nije smio. Vjerujem da Amar moze to kako treba napraviti, samo ce se broj navijaca reprezentacije prepoloviti.
A Mesa na mjestu SD kod nas, evo ne znam.
Ne mislim da je Meša nešto puno bolji trener, ali sam siguran da bi kao SD bio odličan. U ostalom, mislim da je to manje više i ovaj mandat u repki to i pokazao. Nije puno uradio kao trener (čitaj, nismo se plasirali ni u baraž), a opet je doveo nekoliko igrača u repku koji vjerovatno ne bi igrali za nas da je neko drugi "pregovarao" sa njima.